Zelené sople a hlieny bez baktérie

9. dec 2022

Ahojte chcem sa spýtať stalo sa niekomu ze ochorel mal zelené sople a hlieny pri kašli ale to ze fakt zelené a nevyšla mu z baktérií žiadna t.j. vytery OK crp 8 🤗 idem sa pomaly zadusit od kašľa sople mam non stop zelene teplotu max do 37,5. MUDr uzavrela ze viroza. To isté som mala aj v septembri ale som nemala aspoň zelene sople 😔 tak som trpela 2 týždne bez atb. Tohto roka som už mala moraxellu aj pneumokoka a sputum som mala úplne rovnaké 🤗 ak niekto ma takú skúsenosť u seba alebo dieťaťa co to nakoniec bolo?

anesim
9. dec 2022

To istesynovec, vyter cisty,, ale z nosa hnusoba hnedo zelena, teplota najprv dva dni len zvysena a potom 3 sni nad 39, dr mu nedala ani pamycon, ze az podla vyteru. A preslo mu to , uz len kasle

euka210
9. dec 2022

Zelene sople znamenaju mrtve biele krvinky, tzn.ze sa tam bojuje. Nie je dovod na Atb ked crp nic ani vyter. Nasa detska da detom jedine Pamykon ked je toho vela.
Vela vitaminov, tekutin, byt v teple.

gogce
9. dec 2022

Dobry den
Vrelo odporucam SunVital vynikajú nie len pre deti ale aj dospelych
Piste pre viac infornácii spravu

zabka79
9. dec 2022

To ze je vyter negativny nema velku vypovednu hodnotu. Ide aj o to ako sa vytet urobil, ci si pred tym jedla . Ja som 6 tyzdnov zelene sople aj zelene vykasliavam crp 7 vyter negat.davala som si kalobu kupila kolostrum + vitaminy vseho druhu.

autor
17. dec 2022

Tak do budúcna pre všetkých čo by mali podobný problém. Zelené sople a hlieny z kašľa nemusia znamenať bakterialnu infekciu. Vytery som mala čisté, crp mierne zvýšené. Prešlo to za 7 dni