Zhoršenie stavu po chlorelle a jačmeni
Ahojte.
Beriem chlorellu a jacmen uz druhý mesiac. Chlorellu 2x5 toboliek. (V návode je 2x10 napisané ako max. dávka.) A jacmen ráno na lačno, 1 čajová lyžička.
Na oboch očných viečkach sa mi objavil svrbivý exém. Môže to byť z toho? (Nič iné neberiem, tak to musí byť len z toho.) Čo mám robiť/ čo by ste robili vy? Mám jačmeň a chlorellu vysadiť a nebrať ju, alebo ako?
Dik.
@belusa prepáč, neviem či si to niekde písala ale akú užívaš? Pokiaľ je fakt kvalitná, tak by som sa toho nebála 🙂 ja papám tú od GW, viem že je to 100% čisté takže nevidím dôvod prečo by mi mala ublížiť. Neviem od akého výrobcu máš ty, ale na GW je super aj to, že máš svojho poradcu s ktorým sa môžeš poradiť o takýchto veciach 🙂
s herpesom osobnú skúsenosť nemám ale čítala som príspevok od jednej baby, ktorá sa čistila rovnako (vytlačil sa jej herpes) a vraj jej do pár dní aj zmizol. Ale pokiaľ viem, tak tieto "nežiadúce účinky" detoxikácie a zhoršený stav by nemal trvať dlhšie ako 2-3 týždne. Tak by som skúsila vydržať. A keď budeš mať problémy s tým herpesom aj po tých 3 týždňoch, asi až potom by som to nechala tak
@stanulienkat aké pesticídové hlúposti myslíš? Pevne verím, že nie zelenáče, ktoré podporujú neutralizáciu týchto hnusob, pesticídov, ktoré bohužiaľ jeme 🙂
Ako inak sa tá hnusoba má z teba dostať von podľa teba? Jasné, so stolicou odíde veľké množstvo tých zlých vecí ale čo napríklad taký hnis v akné dajme tomu, že na pleti. Ako sa má dostať z tela von? Ja len tak, že napríklad kvôli tomuto mi dáva zmysel, že sa pri detoxikácií vyhodia vyrážky alebo herpesy.
A prepáč, nemyslím to nijak zle a už vôbec nie útočne 🙂 diskutujem a skutočne by ma to zaujimalo, pokiaľ to bude dávať aj mne zmysel, popremýšľam nad svojím terajším názorom a som ochotná ho zmeniť 🙂
@addi herpes, ekzémy, akné , vyrážky sú prejavom ochorenia, nie prejavom čistenia. Samozrejme,že sa to vyhodí na pleti. Ja som túto chlorelu a jacmen konzultovala s mnohými lekármi. Každý sa len chytá za hlavu, väčšinou to ponúkajú len alternatívny lekári. Podľa mňa je to všetko jedna módna Vlna, tak ako kokosový olej, kým sa neprišlo na to, že je to úplný potravinársky odpad nevhodný do kuchyne, ľudia podliehajú rôznym zmenám a rôznym modnym vlnam, toto je jedna z nich nemyslím, že by ti to podporilo zdravie.
@stanulienkat jasné, môže to byť vlna, za ktorú som ja osobne rada, že sa o tom rozpráva. Niekomu to pri tej vlne s kokosovým olejom pomohlo a osvedčil sa mu, tak ho používa doteraz 🙂 niekomu pomáhajú tie zelené potraviny, tak ich papá roky rokúce a je spokojný.
Netvrdím, že tieto zelené potraviny sú jediná správna cesta, určite nie. Ale ja za seba a zo svojich skúseností ich odporučiť môžem..

Ziadne exemy,vyrazky a herpesy nie su znakom cistenie. To su uplne hluposti. Barsco pozerete,ked je to z reklamy. Trochu zdraveho rozumu pouzite a nie hluposti pesticidove do seba pchat. Co nemaju ucinku a zmyslu.