icon

Život po cisárskom - katastrofa

katkabg
15. okt 2014

Maminky,prosim vas tie co ste rodila cisarskym....aky zivot vediete po nom?Ja som mala akutny cisarsky,pri ktorom som strasne krvacala a teda bohvie ako ma rezali,potom sili to neviem,nakolko jazvu mam peknu ale ide oto ze preslo uz 5 rokov pomaly,a ja mam neustale bolesti v podbrusku,ci vajecnikov,pri ovulacii bolest,spinenie mam obcas mimo cyklu,zapal mechura som prekonala uz 3 x pri com ssom krv cikala,a po mimo toho ma hocikedy reze pri konci malej potreby aj keed som zdravaa.Pred dvomi tyzdnami som bola na preventivke nemam cysty,nemam myomi,pred rokom som mala Pap ster na cislo PAP1 co je velmi dobre.O par dni idem znovu.Sex dakedy je fajn dakedy ma boli,hlavne v mechuri.bola som po porode 10 dni cievkovana.Neviem uz co mam robit.Keby som mohla tak si vymenim telo od pasa dolu s niekym.Proste som to neni ja.Nechapem preco :(((

Strana
z3
katkabg
autor
18. okt 2014

@timuska26 dobryyyyy napad ten brusnicovy caj vdiiis 🙂 takze nemusim do seba cpat urinal,ja mlujem caje a teraz stale pijem sipkovy s ibystekom,a ten je ako krv cerveny tak sa tesim vidis kupim brusnicovy ma nenapadlo 😉 no a ja uz si pripadam jak z marsu kkazdy den ma volaco boli 😠

katkabg
autor
21. okt 2014

Babyyy tak dosli mi vysledky krvy aj mocu,uplne ma vsetko v poiadku,moc cisty ziadna krv ani bakteria.Rengen ukazal ze mam trochu krivu chrbticu a to je zrejme z toho ze krivo stojim od malicka a preto ta bolest krizou po dlhsej namahe alebo dano ked vstanem.Aaaaavsak doktor mi strikne povedal nech idem k druhemu gyndoy.Ze to nestaci len jeden ultrazvuk zvnutra.Pekne nech mi zobere ster aj zvnutra aj zvonka a podla toho nech mi nasadi lieky kedze mavam casto aj svrbenie avsak bez vytoku bez pachu.A on ma len pozrel a dal niaky lacny krem co mi aj tak nepomohol preto mi obvodny povedal nech idem k druhemu a nech si dam skontrolovat aj jazvu.Tak pojdem kdruhemu a tam si dam rovno urtobit aj pap ster co musim lebo pred rokom mi ho robili.

timuska26
21. okt 2014

@katkabg ahoj a obvodovy ta neposlal na ultrazvuk jazvy?

katkabg
autor
21. okt 2014

@timuska26 ano idem ale az bud.tyzden pretoze mam momentalne mrchu 😒

katkabg
autor
21. okt 2014

Ake klop klop antibiotik zabral,uz ma mechur neboli a cikam v pohode.Len si musim davat pozor aj na najmensie prechladnutie

timuska26
21. okt 2014

@katkabg ved to nevadi, mne to robili z vonku, uplne normalny ultrazvuk, ako ked ti robia na pecen alebo podobne organy, nie gynekologicky

katkabg
autor
21. okt 2014

@timuska26 nemam teraz ako ist kedze musim do meste,takze som to nechala na pondelok.Chcem ked pojdem na son nech si zoberu aj stery aj vsetko naraz,predsa musim platit ajj cestu a pri bulh.minimalnej vyplate 160eur musim vzdy kalkulovat 😀

timuska26
21. okt 2014

@katkabg aha, tak to mas rozdelene, to chapem, nezvykne ti to akoze vyskakovat, bo moze to byt aj pruh v rane, aj to sa stava.

horana
21. okt 2014

@katkabg Ked mavas problemy s mocovym mechurom, vsetkymi desiatimi ti odporucam zohnat si D-manosu. Napr. http://www.biokamo.sk/D-manosa ale aj viac zdrojov na nete, treba porovnat ceny kde sa viac oplati, nemam cas to hladat, tak davam len prve co mi vyplulo vyhladavanie. Ide o to ze vacsina pripavkov na mocak v nejakej miere manosu obsahuje, ale je rozdiel zohnat si cistu, je to jednak najlacnejsie a jednak najucinnejsie. Preto ju vacsinou nemaju v beznych lakarnach. Jej princip je genialne jednoduchy, nakolko je len obycajny cukor. Ale - rozstiepeny tak, aby ho telo nedokazalo stravit. A ako vieme vsetky tieto bakterie ktore casto co i len prejdu mechurom, podrazdia, alebo skratka je ich tak malo ze na nejakych testoch ani nie su vidiet, ale vsetky bez vynimky miluju cukor, lebo z neho ziju. Preto sa aj neodporuca jest cukor prilis lebo sa nim mnozia akekolvek bakterie, je to pre ne zivna poda. Genialna jednoduchost tohto pripravku je v tom ze ten cukor je tak nastiepeny ze telo ho nedokaze vobec metabolizovat, bakterie sa donho zakusnu - ale su vylucene spolu s nim mocom von z tela. Naozaj to funguje, uplne bez akychkolvek vedlajsich ucinkov, nasej rodine pomhlo priam zazracne po dlhom piti vselijakych tych uro cajov a brusnicovych koncentratov, sme konecne nasli nieco ucinne.

katkabg
autor
21. okt 2014

@timuska26 nie nevyskakuje len citim v jazve na lavo naku tuhsiu hmotu a ta ma semtam bo,i hlavne pri mrche.Akoby som tam v tej hmote svalovicu mala.Ale to ze mna casto bolieva v podbrusku a bojim sa ze to budu bud zrasty alebo proste to bude uz chronicke vsetko.

katkabg
autor
21. okt 2014

@horana dakujem za radu 😉 idem to kuk🙂

timuska26
21. okt 2014

@katkabg ked to citis v rane, tak to moze byt aj zapal. no so vzrastami je to zlozite, ja ich mam vela, ale ja mam aj endometriozu, ked mas vzrasty, tak ta to boli aj ked si napr. nafuknuta a na vzrasty pomaha najcastejsie operacia laparoskopicka. tie bolesti krizov, problemy s mocovymi cestami a bolestiva mrcha, nasvedcuje aj na endometriozu, okrem toho este nepravidelna mrcha, ale nemusi. a pri bolesti rany nikdy nehovor, ze je to chronicke, bo ked sa to nevysetri poriadne, moze dojst k takemu zapalu, co ti ohrozi aj organy, aspon mne to tak hovorili lekary, takze pozor na to.

katkabg
autor
21. okt 2014

@timuska26 jezis tak dufam este ze nebudem mat endometriozu :( a ako zijes s nou?Som akurat citala o nej,teda mam skoro vsetky priznaky,iba ze nemam ani cysty ani miomy.Ale tak co ty vies co je dnes nemusi byt zajtra 😒 niekedy si fakt myslim ze muzi to maju v zivote lahsie

katkabg
autor
21. okt 2014

Uz sa tesim bud.tyzden k novemu gyndosovy 🙂 nech ma pozre od hore az dolu

timuska26
21. okt 2014

@katkabg no ja s tym zijem uz 10 rokov a nepatrim k zenam, ktore sa lutuju a smutia, ja patrim k zenam, ktore prezivaju kazdodennu bolest, ale upravou stravy a menej sa namahat, potom sa to da zvladnut. len som to nemala na zaciatku dobre liecene, tak zo psychickej zataze sa mi vytvorila tetania neurologicka, kedze endometrioza ti vplyva aj na psychiku, hlavne naladovost a po porode mi odisla stitna zlaza. da sa s tym zit uplne normalne, len si treba davat pozor, aby si z dola nikdy neprechladla.

katkabg
autor
21. okt 2014

@timuska26 no iank som si vsimhla na sebe ze ja mam hrozne vykyvy nalad a neviwm z coho :( ja uz fakt neviem co mi je uvidime v pondelok co mi povedia.Inak ja uz som z tohto vsetko na hlavu a pri tom mam tolko energie ze az len ked cloveka furt daco boli tak to uz je o nervy a to nie som hypochonder lebo ja prezijem hocico 😀

timuska26
21. okt 2014

@katkabg to poznam, ja som si uz vela toho zazila a vzdy som bola hyperaktivna, az tento rok ked som nastupila do prace, tak som zacala mat stale teplotu a verdikt znel, ze mam syndrom vycerpanosti, musim spomalit, odvtedy som doma a staram sa o rodinu, aj ked teraz zacinam cosi vymyslat z domu, nejako sa zabavit a pritom aj si privyrobit. 😀

miska333
21. okt 2014

@katkabg mna zvikla po prvom cisarskom ( bola som uspata a bol to akutny cisarsky) tiez bolievat rana, mala som ju aj dost skaredu a zle a dlhsie sa mi hojila. ale ako som mala druhu sekciu - ked ma rezali dost som krvacala ( to som bola hore a bola planovana sekcia) a dr hovorila ze mam tam zrasty a celkovo som zle zasita - teraz po druhom ju mam krajsiu , hned sa mi zahojila a ani neviem ze som mala sekciu

katkabg
autor
21. okt 2014

@miska333 moja jazva je zvonku krasna ani vidno ju neni proste smrnc 😉 no ale bohvie co sa skryva pod peknym obalom ze aaano 😀

evitka83
2. nov 2014

@katkabg
Skor by som riesila urologa, nech ti mrknu ten mechur a urobia vysetrenia. Podla mna to z cs nemusi vobec suvisiet. Robili ti vysetrenie hormonov? Ja som mala problemy s cyklom, bolesti, spinenie atdd. ked som mala rozhadzane gyn hormony. Problemy s mocovymi cestami nezavisle od toho.

florentina1
Autor odpoveď zmazal
timuska26
1. dec 2014

@florentina1 na zaciatku to bol len neprijemny pocit, potom sa to stupnovalo a po 2 rokoch sa mi tam vytvoril poriadne velky schlofferov thumor a to uz bola poriadna bolest, az som sa nevedela zohnut bo ma to nenormalne bolelo.

florentina1
Autor odpoveď zmazal
timuska26
1. dec 2014

@florentina1 hrcky som mala male, aj ja som bola z gynekologickeho hladiska v poriadku, to obvodoveho musis riesit. moj gynekolog s tym nic nerobil, musela som ist za obvodovym a vtedy sa to zacalo vysetrovat. 🙂

florentina1
Autor odpoveď zmazal
ali08
1. dec 2014

@katkabg ahoj.ja som po 2cisarskych ale vobec take problemy nemam.dokonca z druheho som sa xotavila rychlejsie.povedala si to doktorke, sono cis.rezu ti robili? Lebo chod priamo do nemocnice kde ta operovali.u nich aj zaklam lebo slov.doktori ta s usmevom pislu domov ze co tu robis.ja si cis.velmi chvalim.drzim ti palceky a nech si cim skor ok.

timuska26
1. dec 2014

@florentina1 no lokalnu anestezu som mala, bolo neprijemne ale nebolelo, len ten pocit, ze sa v tebe kutru to nebolo prijemne, no po operacii to bolelo poriadne, 2 dni som sa nevedela narovnat, ale teraz ma to uz vobec neboli. 🙂

florentina1
Autor odpoveď zmazal
timuska26
13. dec 2014

@florentina1 ani nie, bolo to silnejsie, ja po cisarskom som nemala az take bolesti

Strana
z3