Zjedla som 400 g gumenných cukríkov
Ahojte, nemôže sa mi niečo stat?
Segra ti odkazuje, ze sa z teba stane gumeny macik😂
Môže Ťa bolieť žalúdok, teda aspoň mňa zvykne pri takomto množstve 😀
Okrem toho, ze ta bude boliet bachor, asi nic. Mozno by som ti radila teraz zakomponovat do jedalnicka vela vlakniny, inak to moze byt najblizsie na zachode dost trapenie. Preco si ale zozrala tolko cukrikov preboha?
mne by dlho trávilo, inak nič
10000 rokov som ich nemala a kúpila som v Lidli Apple loopies a tie sú 400g balenie 😂 a na 4x padli od obeda 🥲 dám vedieť čo sa stalo, zatiaľ som v pohode😂
myslim si, ze to prezijes
Však to máš len štyri sáčky 😁treba občas doplniť kolagén
Budem mas gumené ho… 😀
Mňa by z toho dobre prehnalo. 😁
Gumené medvediky sa robia z ovocného sirupu a väčšinou ani nemajú veľa éčok. Haribo ani konzervanty. Nejaký kolagén ich drží v tom želatínovom stave. Nič ti nebude. Len veľa cukru.
Si mi pripomenula, že som si otvorený balíček dnes zabudla v robote 😂
Ako stat sa ti nemoze nic, no nechapem, ako si to vobec dala. Mne by sa spravila taka sladka hrca v krku, isto by som ju este tyzden potom citila
to si ako preboha vobec zvladla? To na posedenie vari?
Ja neviem co sa jej cudujete, ja by som to dala ako nic to 300 gramove balenie mam na dvakrat ale to sa , ze mega krotim inac by som zjedla na posedenie, a vobec by mi to nebolo sladke, dala by som este Milku za tym, nic ti nebude
Zmeníš sa do rána na gumového medvedíka tej značky, akú si zjedla. 😅
Budes tucna a mat zle zuby.
Nič sa ti nestane, však je to viac menej mäsový produkt s cukrom. 🙂
Z toho množstva ta ale možno preženie. Ak nie, tak budeš úplne v poriadku.
Môže ti byť akurát ťažko na žalúdku. Inak vôbec nič
aspoň ti chutili? 😉 keď som bola malá, suseda mi vravievala, že sa robia z kravských kopýt 🤪 odvtedy som ich nejedla 🤦🏻♀️😆
mala by si sladké "zneutralizovať" čipsami 😅
Teraz bude z teba gumová panna 😁😂😁😂😁😂
načo kupuješ toľko cukríkov... nekúpiš - nezješ...
Mohla si mi aspoň 100 g nechať. Takú mam chuť 😄
Koľko máš rokov keď najprv niečo požeries a až potom sa pýtaš či sa ti nemôže niečo stať?! 🙄 Počkaj a uvidíš.
Urcite prezijes. Ved kolagen je prospesny 😉
Och , nerob chute😀
No, ako? Ako? 😃
Ja som tiez raz zjedla takyto velky balicek a tak ma.bolel zaludok, ze som gumene cukriky nejedla hoooooodne dlho

Jo prevadzkarka v potravinach bude mat problemy lebo si im skreslila statistiku spotreby gumenych cukrikov.