Žlčník a zlčové kamene - ako sa stravujete?
19. jan 2021
Ahojte.
Potrebujem poradiť ohľadom žlčníkovej diéty ako sa stravujete resp co jete. Na nete čo stránka tak všade iné píšu. Budem vám vďačná za každé info. Ďakujem
@hennyinnsbruck drzim palce, nech je vsetko ok 🙂 u mna sa tiez tie hnacky prejavia az ked si telo povie dost, ze som toho vela vselicoho pojedla. telo sa vycisti a je zasa klud, ale az take tazke stavy nemavam.
@katkahs ďakujem.. Ja myslím ze na 90% je to moja strava 🥴🥴🥴 ah... Som zvedavá co povie... Uz nech to mam za sebou 😂
@gabika2103 áno rozpúšťa ale jamienky sa robia stále
Ahojte kde sa mám objednať na operáciu? Mám ísť na chirurgiu?
@timea301196 áno ale potrebuješ výmenný lístok od obvodnej pôjdeš potom na chirurgiu obj ta a spravíš si predoperacne vysetrenia

Ah ženy.. Ja idem budúci mesiac na gastro. Žlčník nemám 17 rokov. Ale časté hnačky, raz za 3-4mes ma chytí žlčník - ja tomu tak hovorím. Kŕče v žalúdku a žlč zvraciam každú hodinu asi 12-24h.vtedy som mŕtva.
A neviem prísť na to co mi robí zle. Raz mi zo segedinu nič není, raz mam hnačky z neho. Ci sa to umna "nazbiera" a potom príde na rad zvracanie po čase. Neviem.
Kamoška mi odporučila articokove tabletky, jej to dal gastro tiež na žlčník. Podporuje žlčník žalúdok beriem to od posledného záchvatu zatiaľ som ok.
Som veľmi zvedavá na moje vyšetrenie. Z hora z dola ma prezru🥴🥴🥴