Zmena farby oka
Ahojte, asi rok sledujem, na fotkach hlavne, nazivo to nejako nevnimam, ze mam tmavsie jedno oko, dokonca ho mavam vecer aj zacervenane, ako keby unavene …. Ked som si porovnavala fotky spred dvoch troch rokov, na ziadnej nemam jedno oko tmavsie, na ziadnom svetle uhle …. A teraz za kazdeho svetla, uhlu na foto jedno tmavsie …. Bola som aj na ocnom, davnejsie, lebo mam dvojky dioptrie a tam mi nic nevidela na pozadi alebo tak …. Cim to moze byt? Uz mam stres, ze nador alebo nieco 😢 mali ste niekto nieco take? Prikladam aj foto toho rozdielu …. Ďakujem za podobne skusenosti, rady, nazory

ta foto sice je zblizka, ale narozdiel od tej hronej, mas vela odrazov v okoli zreniciek, to su prave tie tmave miesta na hornej foto, ktore na tejto dolnej mozu byt tymi odrazmi azkryte. vdaka tomu zvysok farebnej zrenicky posobi tmavsie, elbo tma bzdnika velky kontrast.
a veru, na druhej foto sa mi tiez zda tmavsie druhe oko, ako na tej prvej.
tak daj fotky na porovnanie a odfot sa este z predu,nie bokom,mne ta farba nepride tmavsia
ja by som povedala ze to lave oko mas hnedsie a druhe zelensie,skor ze mas inu farbu oci,co niektori ludia mavaju.
@lasoli ano moze byt, len teda ci sa to moze zmenit za zivot jedno oko? Lebo take dozelena som ich mala v minulosti obi dve prave, ze tam nebol ten rozdiel vidno
nvm ,podla mna by sa zmenili obidve oci,tazko povedat ale tak popytaj sa u lekara a
@liuba84 pri uzivani liecby pri potvrdenom glaukome
To sa asi autorky netyka
Zmenilo sa mi to asi v 25 rokoch
jemne sa farba oci moze menit,ten rozdiel Teba je minimalny. ja mam tiez jedno oko svetlejsie a druhe tmavsie, a dokonca mam na jednom mensiu zrenicu a na druhom vacsiu.
skor by som riesila to zacervenanie, ale inu odpoved, ako navstiv dr, asi nedostanes.
@soldi ďakujem, ano pojdem k očnemu urcite radsej

@ja_mama ano, toto ma tiez napadlo, ze teoreticky fotak a kvalita, len ci by to bolo az tak zrazu vidno a predtym vobec, ale ďakujem, urcite na to ocne radsej zajdem