icon

3. poschodie bez výťahu - ako riešiť kočík?

stefanianr
6. feb 2019

Ahojte zienky, ako ste riesili kocik na vyssich poschodiach bez vytahu? Pocula som ze je aj niaka prenosna vanicka, ktora sa len odopne a kocik ostane dole? ...

Strana
z2
greeny
7. feb 2019

@catherinah nejako som to neriesila ked bola unavena spala aj prenos ked nebola az tak unavena sa zobudila, aj tak vacsina deti ked prides domov hned je hore lebo kocik zastane

micinka1981
7. feb 2019

Tiez byvame na 3p bez vytahu. Nastastie mam auto tak kocik som si nechavala v aute.

nanulik
7. feb 2019

Podvozok v kocikarni, hore som nosila len vaničku, keď bol starší tak som uz cely kočík nechávala dole.

katarinazakutna
7. feb 2019

@bobula46 ja som nosila na 3 po schodoch tiež vaničku - vzala som len dieťa a kabe,u - doma som dala do postieľky a ten nakup ma počkal i tých 20 30 minut dole vo vchode za dverami i s celym kočikom-urči si poradie vynašania

jaruskatt
7. feb 2019

Ak nemate kocikaren ci pivnicu...tak aspon kocik zamknut ako aj bicykel niekde o zabradlie. Vacsine ak nie na kazdom kociku sa da oddelit podvozok a vanicka, ale je to s babatkom dost tazke trepat hore. Prenosna taska sa da kupit aj tu na bazariku uz od 20€. Ak je vacsia vanicka, das do nej tu prenosnu. Idealne ak mas auto, nechavala by som kocik v aute.

sasanka605
8. feb 2019

Podvozok v kocikarni a vanicku s malym beriem hore. Uz ma cez osem kil plus vanicka, tak na 4 poschodie fajna makacka. Je pravda ze susedia mi obcas prehadzuju podvozok po kocikarni, tak si to odniesla kus brzda kedze ho nechavam zabrzdeny. Nikto z nich sa k tomu samozrejme nepriznava. Sportiak bude cely ostavat dole.

adriannasvk
8. feb 2019

Ja byvam na 4 bez vytahu....hladala som lahky kocik a jednoduchym odcvaknutim vanicky. Takze som mala bgb cameleon 3. Za mna super,lahky kocik,lahka vanicka,takze som si maleho pekne nechystala do vanicky a dole zniesla a uz len zacvakla,ak dlhsie spal zobrala som vanicku hore a nechala ho tam spinkat. Konstrukciu som nechavala v kocikarni.

kvecia
Autor odpoveď zmazal
henikav
8. feb 2019

Ja som nechavala kocik v aute, pokial ho nevies nechat niekde pod schodami ci v kocikarmi, susiarni... u nas je kopa miestnosti v suterene

bochnik
8. feb 2019

Tiez mam podobny problem, teraz to robim tak ze najprv odskacem kocik pomaly po schodoch dole ku vchodu a idem hore pre babo a pre starsieho. Hore to uz nevlacim zamknem so zamkom na bicykel o zabradlie. Ja mam 50 kg a kocik 15 tak pre mna makacka. Kupila som valco co je o polovicu lahsi a uz sa tesim ako ho zacnem na jar pouzivat 😉

dezire1000
8. feb 2019

My byvame na druhom poschodi poschodí bez vytahu.Nechavala som kocik dole ale ozraty sused mi ho zlomil,ani zaplatit nechcel lebo si to nepamatalmuseli cize kocik siel ku kontajneru podotytak ze sa jednalo o znacku cosatto takze si viete predstavit....a tentočo co mame novy sme nuteny nechavat tu hore

kika691
8. feb 2019

Nechávam košík vo vchode

kp7333
8. feb 2019

@stefanianr prenosnu vanicku vyuzijete cca do pol roka, potom budete riesit sportiak. asi by som kupila lahky kocik, ktory lahko zlozite a vynesiete hore zaveseny na pleci. Napr. Valco Snap, k tomu sa da dokupit aj vanicka alebo prenosna taska. Alebo kupit 2 kociky - jeden mat v byte na uspavanie a druhy nechavat v kocikarni alebo v aute.

alicam
Autor odpoveď zmazal
alicam
8. feb 2019

S prvou som ho 4 mes zamykala v aute a v prenosnej taške malú vyniesla hore, ku koncu aj bez tašky potom jedine šatka a nosítko! Moje lásky.. :D
Keď mi deti trochu oťaželi, používala som obyč. golfky z tesca, myslím že ani 3kg nemajú - ešte v 9mes som ich vytiahla so staršou na 2.poschodie. Len neprejdú všade, s tými malými úzkymi kolečkami.. teraz na dedine si užívam bezproblémové "parkovanie" ťažkých vozov.

veron1991
24. feb 2019

@berny800 aku znacku kocika mas prosim ?

berny800
24. feb 2019
Strana
z2