icon

ABC Design Salsa 4 Air alebo Cybex Priam z bazáru

14. sep 2022

Ahojte, rozhodla som sa kupit kocik z bazaru.
Neviem ake bude babatko a rada by som nieco usetrila
Byvame v mensom meste. Cesty a chodniky su vselijake su tu aj lesy.
Kocik nebudeme casto nakladat do auta.
Prosim poradte mi do ktoreho by ste sli.
A aku mate skusenost s kupou kocika z druhej ruky ci odporucate kupu kocika po jednom dietati

Dakujem pekne

riamia91
•
14. sep 2022

Ahoj, skusenost z bazaru nemam, ale mam Abc Salsu a teda opisem ti stav po 2 rokoch veeelmi intenzivneho pouzivania, veruze je to maly tank, takmer vsade presiel, cize za mna topka. Uz vyse 2 rokov pouzivam iba ten, najprv vanicku, potom sportiak, od aprila znovu vanicku a k tomu skejtik. Utiahne toho naozaj vela a na to, ze ho az pretazujem ide ako ma. Nepoviem, ze po tych vyse 2 rokoch naozaj inetenzivneho pouzivania na 150% uz sem tam nezavrzga. Ale kym sme nepouzivali skejtik a nevozili nim babo a aj starsiu 13,5kg ani tuk. Raz za rok dofukame kolesa, inak sme nemali ani jeden defekt a to teda veru zvladok kadejake cesty necesty. V aute mame maly golfac, ale aj tak sme takmer vsade nosili Salsu, cize milionkrat bola zlozena a rozlozena, tahana po schodoch a tak. Ja jednoznacne odporucam. Nedala by som ten kocik za nic a ak by sa s nim nieco stalo, znovu kupim iba ten. Ale verim, ze ak by sme sa rozhodli pre tretie, este ho v pohode vyvozi.

autor
•
14. sep 2022

@riamia91 ďakujem pekne
Tiez som skor za salsu, hoci cybex je dizajnovo krajsi ale v odpruzenim kociku aj babatku bude lepsie ❤️

sapetka
•
14. sep 2022

Ja by som isla do cybexu kebyze z tych dvoch sa mam rozhodnut.tie abc kociare aa mne vobec nepacia

riamia91
•
14. sep 2022

Tak každý máme iný vkus, mne sa nepáči Cybex, okrem iného už ho má hádam každá druhá mamina. Nemám rada tuctovosť. To skôr nejaký easywalker alebo keď z tých tuctovejších tak radšej bugaboo.

autor
•
14. sep 2022

@riamia91 kocik salsu pojdeme pozriet ;)
Dakujem za rady
Vsetko dobre prajem🍀

vsetkopredietatko
•
14. sep 2022

Salsa je top. Pisem to aj v recenzii. 🙂