icon

ABC Design Salsa 4 Air verzus Moon Roca 2023

7. jan 2023

Ahojte,

očaril ma kočík salsa 4 air, avšak pozerala som teraz aj recenziu na moon roca, no a mne to prídu ako rovnake kociky. Čo by ste zvolili vy? Pripadne akú máte skúsenosť? Od kočíka čakám, že bude ako taka Avia, že znesie veľa a aj niečo vydrzi 😊 som budúca mamicka, prvé babatko, tak nemám skúsenosť, ako velke + pri abc vnímam, že tam viem dat nuna pipa vajicko, to je zatiaľ pre mna rozhodujúce 🙂

dzejsik
8. jan 2023

Salsa prejde naozaj vsade, ale je urcena skor vyssim ludom, takze si to urcite odskusaj, mne to bolo ltt pri 164cm… Moonu ide nastavit rukovat nizsie

sim_icek
8. jan 2023

My máme ten ABC .... S mužom sme nadmieru spokojní. Ten kočík vydrží fakt všetko, úplne nezničiteľný 😃 používame ho takmer dva roky už. Také náklady zvláda (nákupy) a aj terény, no hotoví sme z neho , nemenili by sme. Vanička veľká (do roka sa v nej syn vozil). Športová časť perfektná. Nám veľmi sadol, ale obaja sme veľmi vysokí to je pravda. Vôbec sme nemali potrebu ho meniť za iný ani dokupovať buginu. Nevýhoda je asi len to, že je dosť mohutný, veľký, ťažký, takže nehodí sa moc ľuďom, ktorí viacej cestujú. Zniem akoby som pracovala s tou značkou keď tak čítam 😂😂ale naozaj extrémne ho máme radi a sadol nám 😃