Aké máte skúsenosti s kočíkom Coletto Dante?
Zvažujem kúpu tohto kočiarika, ale nikde som naň nenašla recenzie a názory, tak skúste poradiť...
@dadkad dakujem,este ak sa mozem opytat,velmi natriasa dieta ked s nim chodite po malych kockach,lebo u nas je vecsinou taky teren,neviem ci mi stacia nafukovacie kolieska alebo mam pozerat aj nieco odpruzene,lebo pri prvom som nemala nafukovacie kolieska a nebol ani odpruzeny a skoro som s maleho dusu vytriasla,dakujem
chcela by som sa opytat ci ma niekto tento kocik v modrej farbe,lebo som pocula,ze je tmavsia ako na obrazkoch,dakujem
Ahojte Mamičky.... 🙂 Chcem sa opýtat hlavne tých kto uz ma tento kočiarik.??? Ake mate skusenosti snim? Dakujeeem peknee
@dadulkas
@lenocka010 napisem vam v ip 🙂
ahojte, tak ja mam tento kocik uz rok a pol a som s nim maximalne spokojna, presne aj v tej sivej farbe ako je na obrazku. velkou vyhodou je lahka manipulacia, da sa velmi lahko ovladat jednou rukou. velky nakupny kosik, napcham tam fakt velke nakupy. kamoska mi vzdy zavidi kolko tam toho dam 🙂 a sportova cast je super, lebo sa da dat do UPLNEHO LAHU a daju sa nastavit rozne polohy aj na nozicky, cize mu len tak nevisia ale ma ich pekne rovno. dalsia vyhoda je ze sportova cast sa da otocit v smere aj protismere co je vyhodou v zime. je lahko skladatelna konstrukcia a velmi VHODNY do terenu nakolko ma dost velke gumene kolesa,sme s nim pochodili Tatry a rozne krkolomne tereny. ja ho mozem len odporucit, jedine co mi vadi, ze na sportovej casti sa neda poriadne nasponovat strieska, tak trosku to divne vyzera a nanoznik je fakt dost dlhy na sportovej casti a vajicko bolo otras to sme hned kupovali nove, nas maly bol dost malicky/2500g/ked sa narodil ale bol v nej skor v sede ako v lahu a ked sme videli, ze v inych vajickach maju deti ovela viac miesta a pekne tam lezia. takze vajicko radsej kupte ine. inak nechvalim ho len tak, lebo mame aj iny sportovy kocik Britax b-motion ten bol na nete vychvaleny a v porovnani s ovladanim Coletta sa neda porovnat co sa tyka ovladania, ten jednou rukou nemozte ovladat, aj na chodniky sa s nim tazko vychadza, musite sa donho zapriet. tak dufam, ze som niektorej z vas poradila aj ked prispievam dost neskoro a mozno uz tento kocik pouzivate ale mozno nejakym dalsim mamickam co sa nevedia rozhodnut to pomoze.
Ahojte ja mam tebto kocik trojkombinaciu, potrebujem ale vacsiu sportovu cast lebo moj malinky ma uz 14 kg a 11 mesiacov bojim sa ze sa mi don s fusakom v zime nezmesti.
Ak mate niekto zaujem kupit napiste.
Je krasnej purpurocej farby, neposkodeny po jednom dietati, vojicko bolo pouzite len par krat ( maly mal porodnu vahu skoro 4 kg a co presli prve 4 tyzdne pribral 3 kg

!@jaanik mohla by som poprosit aj ja nejaku "recenziu" na tento kocik? plusy a minusy. Ma ho malo ludi, alebo ho maju len kratko, takze vyuzivaju len vanicku, mna zaujima aj vajicko a sportova cast. Ak sa da...Dakujem!