icon

Aké máte skúsenosti s kočíkom Coletto Dante?

luluu66
8. jan 2013

Zvažujem kúpu tohto kočiarika, ale nikde som naň nenašla recenzie a názory, tak skúste poradiť...

Strana
z2
mmmj
29. mar 2014

!@jaanik mohla by som poprosit aj ja nejaku "recenziu" na tento kocik? plusy a minusy. Ma ho malo ludi, alebo ho maju len kratko, takze vyuzivaju len vanicku, mna zaujima aj vajicko a sportova cast. Ak sa da...Dakujem!

mmmj
29. mar 2014

@jaanik mohla by som poprosit aj ja nejaku "recenziu" na tento kocik? plusy a minusy. Ma ho malo ludi, alebo ho maju len kratko, takze vyuzivaju len vanicku, mna zaujima aj vajicko a sportova cast. Ak sa da...Dakujem!

dadulkas
11. apr 2014

@dadkad ahoj mozem vediet aku farbu kocika ste si vybrali,lebo aj ja sa rozhodujem medzi sivou a modrou,dakujem

dadkad
11. apr 2014

@dadulkas vybrala som si sivu farbu ale premýšľala som tiež nad modrou no zdala sa mi na obrázku vyblednutá a potom tu dala jedna Mamka foto zo sivého a rozhodla som sa pre sivu Pekný deň

dadulkas
11. apr 2014

@dadkad dakujem,este by som sa chcela opytat,ci je ten kocik odpruzeny a ci sa zmesti aj do malych vytahov a hlavne auta

dadkad
12. apr 2014

@dadulkas odpruzeny nie je to je veľká škoda a zmestí sa do malého výťahu lebo je úzky a ani som rúčku nepotrebovala sklapat a do auta tiež 🙂

dadulkas
12. apr 2014

@dadkad dakujem,este ak sa mozem opytat,velmi natriasa dieta ked s nim chodite po malych kockach,lebo u nas je vecsinou taky teren,neviem ci mi stacia nafukovacie kolieska alebo mam pozerat aj nieco odpruzene,lebo pri prvom som nemala nafukovacie kolieska a nebol ani odpruzeny a skoro som s maleho dusu vytriasla,dakujem

dadkad
12. apr 2014

@dadulkas neviem jednoznačne odpovedať je to na rozhraní Mám vyskusane len travnaty porast a už som len čakala kedy budem na chodníku Ale keď nebudú kolesá veľmi nafukane tak tie otrasy budú jemnejšie 🙂

dadulkas
12. apr 2014

chcela by som sa opytat ci ma niekto tento kocik v modrej farbe,lebo som pocula,ze je tmavsia ako na obrazkoch,dakujem

dadulkas
12. apr 2014

@dadkad dakujem a mozem este par otazok,prepacte ze vas otravujem,ako sa sklada sedacia cast na sportovej casti,da sa to polohovat a tak dat do kufra,alebo to musi byt v sede,nie su predne kolieska velmi male a da sa polohovat sportova cast do uplneho lahu,dakujem

dadkad
12. apr 2014

@dadulkas My sme kočík rozložili najprv konštrukcia do kufra a potom sedacia časť -podľa toho koľko veci sme nakladali do kufra Neda sa športová časť polohovat úplne do lahu ale podľa mňa to vôbec nevadí nie je to nič hrozné Modrý som vôbec nevidela a celkom by som rada 😉

dadulkas
12. apr 2014

@dadkad a ked davate tu sedaciu cast do kufra da sa tam vystriet,do leziacej polohy a tie kolieska nie su velmi male,myslim predne

dadkad
13. apr 2014

@dadulkas no dá sa vystriet a kolesá predné sú také trochu menšie ale spoľahlivé 🙂

lenocka010
6. máj 2014

Ahojte Mamičky.... 🙂 Chcem sa opýtat hlavne tých kto uz ma tento kočiarik.??? Ake mate skusenosti snim? Dakujeeem peknee

dadulkas
13. máj 2014

@jaanik ahoj mozem sa opytat ako ste spokojna s kocikom,lebo uvazujem o jeho kupe
dakujem

jaanik
13. máj 2014

@dadulkas
@lenocka010 napisem vam v ip 🙂

luulaa
8. aug 2014

ahojte, tak ja mam tento kocik uz rok a pol a som s nim maximalne spokojna, presne aj v tej sivej farbe ako je na obrazku. velkou vyhodou je lahka manipulacia, da sa velmi lahko ovladat jednou rukou. velky nakupny kosik, napcham tam fakt velke nakupy. kamoska mi vzdy zavidi kolko tam toho dam 🙂 a sportova cast je super, lebo sa da dat do UPLNEHO LAHU a daju sa nastavit rozne polohy aj na nozicky, cize mu len tak nevisia ale ma ich pekne rovno. dalsia vyhoda je ze sportova cast sa da otocit v smere aj protismere co je vyhodou v zime. je lahko skladatelna konstrukcia a velmi VHODNY do terenu nakolko ma dost velke gumene kolesa,sme s nim pochodili Tatry a rozne krkolomne tereny. ja ho mozem len odporucit, jedine co mi vadi, ze na sportovej casti sa neda poriadne nasponovat strieska, tak trosku to divne vyzera a nanoznik je fakt dost dlhy na sportovej casti a vajicko bolo otras to sme hned kupovali nove, nas maly bol dost malicky/2500g/ked sa narodil ale bol v nej skor v sede ako v lahu a ked sme videli, ze v inych vajickach maju deti ovela viac miesta a pekne tam lezia. takze vajicko radsej kupte ine. inak nechvalim ho len tak, lebo mame aj iny sportovy kocik Britax b-motion ten bol na nete vychvaleny a v porovnani s ovladanim Coletta sa neda porovnat co sa tyka ovladania, ten jednou rukou nemozte ovladat, aj na chodniky sa s nim tazko vychadza, musite sa donho zapriet. tak dufam, ze som niektorej z vas poradila aj ked prispievam dost neskoro a mozno uz tento kocik pouzivate ale mozno nejakym dalsim mamickam co sa nevedia rozhodnut to pomoze.

sonyap111
22. sep 2014

Ahojte ja mam tebto kocik trojkombinaciu, potrebujem ale vacsiu sportovu cast lebo moj malinky ma uz 14 kg a 11 mesiacov bojim sa ze sa mi don s fusakom v zime nezmesti.
Ak mate niekto zaujem kupit napiste.
Je krasnej purpurocej farby, neposkodeny po jednom dietati, vojicko bolo pouzite len par krat ( maly mal porodnu vahu skoro 4 kg a co presli prve 4 tyzdne pribral 3 kg

Strana
z2