Aké máte skúsenosti s kočíkom Jané Trider?

duska88
24. máj 2012

ďakujem za info

mirokinder
24. máj 2012

Dobrý deň,
kočík Jane trider je moderný, elegantný kočík. Skúste navštíviť náš web a dozviete sa ďalšie informácie. Je to dosť nový model, takže moc skúsennosti s ním asi zatiaľ nebude. Čo sa nás týka, zatiaľ sme na neho nemali reklamáciu.
S pozdravom Miro

saemi
3. jún 2012

ja mám jane trider... max. spokojnosť... len sa mi asi po 2m používania začala dosť kývať rúčka kočíka od toho zhybu ako je zanitovaný... pritom s kočíkom vôbec nemykáme... nechápem... asi to budem reklamovať. používam ho 6m a je to drahý kočík na to aby tam bol takýto problém.

zuzana1331
14. júl 2012

Ahoj, ja ho mam od zimy a este som nenasla chybu 🙂

lienka56
12. dec 2012

Dpbrý deň, chcem sa s Vami podeliť o svoje skúsenosti s týmto kočiarom. Kočiar je predovšetkým vhodný pre konštitučne menšie deti. Vanička Jané transporter bola veľmi praktická a na prevážanie bábätka hlavne fyziologická s najvhodnejšou polohou pre chrbticu, problémom vaničky však bola veľkosť, vydržala nám do 4mesiacov. Následne športová časť podotýkam vhodná až od 6-tich mesiacov, s tzv. korýtkovým sedením mi nebola veľmi povôli, kvôli polohovaniu dieťaťka, ktoré spalo s nohami hore. Musela som to riešiť kúpou ďaľšieho kočíka s normálnym polohovaním na dané prechodné obdobie a tešila som sa až budem Trider využívať od 6tich mesiacov. Nastal však ďaľsí problém a teda šírka kočiara- vnútorná 32cm. Na zimu absolútne nevhodné. Malá v overáli a fusaku natlačená ako sardinka...O vrzganí podvozku sa ani nebudem zmieňovať, ten iritujúci zvuk sa začal objavovať asi po 4mesiacoch...
Koľko ľudí, toľko názorov, nám však kočiar absolútne nesadol, pri kúpe nám chýbala bohužíaľ reálna praktická skúsenosť, hádam pri druhom dieťaťi to už bude o inom a nenchám sa zlákať iba krásnym designom. Nie vždy platí, čo je drahé je aj dobré...Prajem šťastnú ruku pri výbere.