icon

Aké sú vaše skúsenosti s kočíkom Oyster Zero?

glamorous55
22. júl 2019

Máte skusenost s tymto kocikom?? Oplati sa kupit?

Strana
z2
majkagu
13. okt 2020

Baby, ja by som sa chcela ohľadne Oyster Zero opýtať, ako zvláda horší terén..dá sa v pohode a pre dieťa pomerne pohodlne prejsť aj po rozbitej ceste, po prírodnej cestičke a pod.? Rozmýšľam nad ním aj s vaničkou, teda už od narodenia...ďakujem 🙂

snehulienka8128
12. nov 2020

@majkagu Mali sme ho od narodenia pri dcére a môžem odporúčať...Vanička je menšia ak tam má byť dieťa s fusakom ale nič tragické (v 5 mesiacoch sme išli do športového)...terén zvláda, ale treba si povedať čo od kočíka očakávate, jasné že na nerovnostiach hrkoce ale prejde, no nie je to kočík do prírody ale do mesta. Občas keď ho vyvetráte na lesnú cestičku zvládne to...a ako športiak do mesta ho odporúčam a pre veľmi dôležitú vec a to že dieťatko je v ňom pekne skryté v zime, nefúka na neho zboku, po zatiahnutí striešky má tam prítmie, pretože tie drahšie kočíky sú síce krásne, ale mne prídu ako lehátko a troška striešky. Je široký a keď mám fusak a dieťa overal v pohode tam vojde a má dosť miesta...v lete sme sem tam na výlete povozili staršieho štvorročného syna a stále vojde. Ja by som nemenila 👍

majkagu
12. nov 2020

@snehulienka8128 Dakujem krasne. Uz som rozhodnuta ze ho objednam. Na teren budem potrebovat skor len sporadicky, vacsinou budeme jazdit v meste. 🙂

snehulienka8128
13. nov 2020

@majkagu Budete spokojna, má pár múch, ale ktorý kočík nie 😀 ja v ňom vozím už druhé dieťa a za tú cenu som spokojná. Vanička je využiteľná krátko a podstatný je športový kočík, ktorý využijete min do troch rokov. Skladá sa super do auta a ja som nemala problém rozobrať textilnu čas oprať ručne vo vani a opäť poskladať. Na spanie je priestranný dieťatko je tam doslova rozvalené 😀 ľahko sa ovláda aj jednou rukou a strieška je super na leto aj zimu

ikaika
27. mar 2022

baby ako sa z neho daju dole zadne kolesa?

majkagu
27. mar 2022

@ikaika je tam take ako siva packa myslim ze to treba stlacit a tahat koleso ale nie som si ista udrzbu robi manzel 😀dole pri kosiku

Strana
z2