icon

Ako dlho ste kočíkovali vaše dieťa?

11. mar 2020

Do akeho veku ste vozili dieta v kociku? Maly ma 1 rok a kazdy je ma chodit po svojich od jeden a pol roka. Maly je zacinajuci chodec

hettinka
11. mar 2020

Starsiu do 3 rokov - síce chodila od 11 mes, ale vonku mi utekala, nechcela sa držať za ruku.
A mladšieho do 2 rokov, potom už nechcel sedieť v kočíku.

majusska202
11. mar 2020

Toto je podla mna individuálne, syn zacal chodiť v 9 mesiacoch v roku sme odlozili kocik mevhvem tam ste chodil pešo. Dvera teraz ma rok a nechodí ale dufam ze dalsiu zimu uz budeme bez kočíka. Vsak zo začiatku nos aj kočík a dávaj ho aj pešo a sama zistíš kolko ti prejde a ako bude vládať

bobula46
11. mar 2020

Môj má 1rok aj 9 mesiacov a neviem si predstaviť chodiť bez kočíka. Chodím každý deň okolo hlavnej cesty na pečivo. Nemám chuť ťahať ruksak a malého. Keď ideme na ihrisko, tak bez kočíka, cca od januára.
Pokiaľ ti v kočíku chce sedieť tak buď šťastná a užívaj si to. Je to určite jednoduchšie. Ja sa kočíka neplánujem vzdať minimálne do 3 rokov. Chodíme často na výlety, dovolenky a keď bolia nožičky, odvezie sa aj staršie dieťa

evalin88
11. mar 2020

Ked ideme niekam dalej sme s kocikom.. maly bude nat 2 roky.. on totiz nechodi ale nonstop beha. Rychlo sa tym unaví a zacne sa pytat na ruky. Ak ideme iba do obchodu alebo sme na sydlisku, ci ihrisku, ma odrazadlo.

sense
11. mar 2020

Kym nezacala chodit, a preventivne sme na dlsie trasy a vybavovacky brali kocik do necelych 2rokov potom sme ho predali kebo v nom len spavala

janickacrazy
11. mar 2020

každé dieťa je iné, moj prostredný začal chodiť až v 16,5 mes., čiže my sme kočíkovali dlho, chodili sme veľa vonku na dlhé prechádzky, aj 3-4 hodiny, takže chvíľu peši, chvíľu v koči, takisto na výlety som brala kočík až do 3 rokov, napr. ZOO a podobné, aj sa tam vyspal, aj kopu vecí tam človek zmestí, náhradné oblečko, niečo papať atd.

selest
11. mar 2020

Maly chodi od 10 mesiacov. Teraz ma 1.5 roka a kocikovat budem asi este dlho lebo sa neda vodit za ruku, zasadne chodi opacnym smerom ako ja alebo po ceste a nikdy by sme nikam nedosli😂vybeha sa v parku a doma..

bubinko1506
12. mar 2020

Mali zacali chodit ako 13 mesacni. Od 19 mesiacov sme boli uplne bez kocika😉

lenka2710
12. mar 2020

Asi do dvoch rokov, možno plus pár mesiacov, bolo to pre mňa praktickejšie, keď som si kúpila aj nákup alebo tak, šupla som ho pod kočík a šli sme! Veľakrát išla vedľa kočíka! Aj kamošky, že čo ju vozím ešte, zatiaľ čo ony mali vytahane ruky, lebo keď im dieťa začalo štrajkovať, tak ho mali na rukách! Takže pre mňa bolo stále lepšie tlačiť kočík ako ju mat zavesenu na rukách! Ale vidím voziť deti aj omnoho staršie, do školky ešte vozili deti v sportiakoch, takže tak 😉

lenuliatko84
12. mar 2020

Moj zacal chodit v 9 mesiacoch.ale do 2,5 roka sme pouzivali aj kocar.predsa len by rocne dieta nepreslo pol mesta peši

mirola
12. mar 2020

Moj ma teraz 1r aj 9 mesiacov a uz pol roka kocik nepouzuvame vobec. Von bud peso alebo na odrazadle. Prejde aj 5km uplne v pohode za ruku, tam kde nie su auta bez ruky pekne za mnou ide. V obchod bud za ruku, alebo v nakupnom kosiku. Asi je to tym, ze uz dlho s kociarom nechodime, tak sa skludnil a ide pekne ako my. Poznam mamicky co mali deti v kociku do 2,5 roku. Ja osobne si to neviem predstavit a myslim si, ze mu “volnost” dava viac.

andrejka88888
26. mar 2020

My dcera do 3, 5 roka a syn ma 26 mesiacov a vela sa vozi este. Aj spava v kociku, aj do prirody na dlhe prechadzky chodime. U nas bez kocika nejde.

ivik111
26. mar 2020

Aj my to pocuvame😂syn zacal chodit sam az po 16.mesiacoch,rad sa vozil...stale sa rad vozi a to ma cez 2 roky!chodime na dlhsie prechadzky,samozrejme na frekvent.uliciach al.cestach ide radsej do kociara,lebo to je sekunda a vytrhne sa mi...ja tieto reci absolutne neriesim,hlavne ze maly je spokojny😉pohybu ma dost,kedze doma mi minutu neobsedi na rovnakom mieste😜