icon

Ako nabíjať hojdatko Sleepytroll na kočík?

fiorka
30. aug 2025

Ahoj, používate niekto hojdatko na kočík tejto značky? S čím to prosím Vás nabíjate? V balení bol len kábel na oboch koncoch s výstupom usb-c a doma mám len klasické nabíjačky. Skúšala som i tie, ale stále len bliká na červeno a nenávidia sa. Nemáte s ním niekto reálnu skúsenosť? Vďaka za rady.

madeincssr
3. sep 2025

@fiorka nie je tam nejaky stitok/nalepka, kde sa uvadza pozadovany vykon (A, alebo W) nabijacky? Nabijacky s vystupom USB-C (alebo maju oba: USB-A aj USB-C) kupis v troch vykonovych verziach (treba citat udaj o amperoch [A], tie najvykonnejsie su vacsie) aj v obchodoch Action.
Jaaaj, prepac, az teraz som sa pozrel odkial si a na vychode Action este nema predajne. Tak v niecom takom ako Nay/Datart ti poradia, ak budes mat foto stitku/nalepky, resp. technicke udaje z manualu k tomu hojdatku.

fiorka
autor
21. sep 2025
@madeincssr

@fiorka nie je tam nejaky stitok/nalepka, kde sa uvadza pozadovany vykon (A, alebo W) nabijacky? Nabijacky s vystupom USB-C (alebo maju oba: USB-A aj USB-C) kupis v troch vykonovych verziach (treba citat udaj o amperoch [A], tie najvykonnejsie su vacsie) aj v obchodoch Action.
Jaaaj, prepac, az teraz som sa pozrel odkial si a na vychode Action este nema predajne. Tak v niecom takom ako Nay/Datart ti poradia, ak budes mat foto stitku/nalepky, resp. technicke udaje z manualu k tomu hojdatku.

@madeincssr ďakujem za odpoveď, nakoniec som ho vrátila asi bol pokazený, objednala som druhý a ten sa dal bez problémov nabiť 🤷