icon

Ako ste spokojné s kočíkom Britax B Mobile?

deina
23. okt 2010

http://www.mothercare.com/Britax-B-Mobile-Strol... - mate ho niekto? Ako ste spokojne? Ma vpodstate vsetko, co potrebujem (hladam lahucky kocik, skladny, pre dieta starsie ako 1 rok, so spojenou ruckou), ale nepoznam nikoho, kto ma s nim osobnu skusenost.

Strana
z2
katarina6
13. feb 2012

@deina
@dosa
no ani nejde o to ci hrkoce, no ci netrasie hlavicku dietatu ked sa ide po nerovnom povrchu.... a kde ma akoze to tlmenie ak nema pruzenie? a kamienky sa do kolies nezabaraju?
Diky zatial za odpovede!

lenka03
15. feb 2012

Baby co ste vyskusali viac kocikov co si vybrat: Peg Perego easy drive alebo Britax B-mobile?
Pri prvom dietati som mala viac kocikov a najviac mi sedeli Peg Perega ale nechcem golfac kvoli lahsej manipulacii jednou rukou. A tiez chcem skusit trafit kocik na prvu supu, nechcen velmi striedat kociky lebo mala napr. nechcela byt v Jane kvoli horsiemu vyhladu ...

katarina6
14. apr 2012

@lenka03 tak skus zajst s malou do obchodu, posadit ju do oboch a nech si vyberie sama 🙂. Ja mam britax, a som s nim spokojna, nie je sice odpruzeny, ale je velmi priestranny, super skladny, lahky, dobre vyzera..... Mam ho velmi rada...... Mne tie dazdnikove kociky nic nehovoria, mala som 2 tyzdne Chicco Multiway a nikdy viac!

lenka03
16. apr 2012

@katarina6
Diky za odpoved, mne saa britaxy tiez velmi pacia, zial malu na vyskusanie do kocika nedostanem, ona si do kocika lahne len ked chce spat, alebo ju tam spiacu prekladame z auta.
Som zle napisala, chcem kocik so spojenou ruckou ( pp easydrive sa sklada dazdnikovo ale ma spojenu rucku len mi pride dost mohutny) a aby bol aj pre novorodenca. Nieco take kde nie je problem s adaptermi, nacvaknem nanho raz vanicku a inokedy sportiak - podla toho ci do kocika budem chciet dat babatko alebo 2,5 rocneho drobca na sppanie.

babymarket_sk
16. apr 2012

@lenka03
Skúste sa pozrieť ešte na novinku B-Agile...obľúbený, dostatočne veľký, spojená rúčka....

katarina6
16. apr 2012

@lenka03 no tak v tomto pripade je B-Mobile ten pravy 🙂, da sa tam nakliknut aj vanicka, aj autosedacka aj pripnut sportova cast.....

dida84
18. okt 2012

@katarina6 prosím ťa, je pláštenka na tento kočiarik? niečo som našla, ale zdá sa mi na foto, že nie je zakrytý celý kočík... ďakujem
inak dnes som si kúpila červený z kolekcie 2012... padol mi do oka, tak dúfam, že budem spokojná aj ja aj malinká... 🙂

katarina6
18. okt 2012

@dida84 no ja mam kupeny obycajny prsiplast za 8Eur co je na golfky, prosto som isla do predajne kocikov vyskusala aky na to sedi, a kupila.... 🙂. tie originalne su vacsinou vzdy drahe.... a tolko za to ja davat nebudem......
a to si si teraz kupila na zimu? lebo to nema dobre kolesa na zimu... to je taky kocik len na leto... to sa ti bude smykat po snehu a lade...... ja mam tento britax len ako druhy kocik na kratke presuny a tak ked cestujem sama s malou mhd atd...a na leto....

dida84
19. okt 2012

@katarina6 tak svoj mám predaný a potrebovala som nejakú alternatívu... uvidíme, aká bude zima... minulý rok bol u nás sneh dvakrát... myslím, že naše sídlisko celkom zvládne... snáď nebudem nadávať... 😀 ďakujem... 🙂

katarina6
19. okt 2012

@dida84 no to je tiez pravda, ze s takymto globalnym oteplovanim mozno ani toho snehu a ladu vela nebude.....

Strana
z2