icon

Aký golfáč kúpiť?

denisekkk
7. mar 2012

Ahojte, potrebovala by som poradit. Chceme kupit golfky ale vobec sa neviem zorientovat, kedze je ich tooolko. Vie mi niektora z Vas poradit lahucke, lahko skladatelne, lacne , vhodne na nase hrozne chodniky? A este aby sa dali prenasat ked sa Eli rozhodne ze uz v nich sediet nebude🙂 Mne sa pozdavaju tie nove quinny yezz ale budu asi moc drahe a na bazare este niesu, kedze vysli iba teraz. celkovo ma lakaju Quinny zapp ale tie kolieska sa mi nezdaju:( nechcem kupovat nove ,lebo peniazky sa daju aj inde pouzit lepsie ale chcela by som radu na co a zamerat- na aku znacku....dakujem

nibiru
7. mar 2012

@mici111 nie uz som dala vyššie odkaz je to pliko swith easy drive je užasny 😀 strašne mi teraz chyba že mala nieje otočena kumne ale tak ale ja dufam že sa už rozbeha a fakt okolo domu sedet v bugine nebude a ked pojdeme na dlhe trate vezmem naš stary peg-perego...aria je fakt mini kočik skor pre drobne detičky.

boska79
7. mar 2012

@ellysa no veru... maclaren vobec nieje roztrasene golfky, ako su vacsina za par €...jasne, kazdy kupi to, naco mam. nesudim.

tiez sa mi maclaren nepacil...a teraz ho milujem. teda este viacej moj muz, lebo ho ma v limitke - spitfire. takze to je jeho kocik, nan siahnut nemozem. 😀

este silver cross je takmer to iste ako maclaren xt.. mala som ho, tak viem porovnat. to je jeden z mala kocikov, co mi je luto, ze som ho predala...

naproti tomu pp sí boli take rozhrkane, tie jednokolecka sa zasekavali v kazdej jame, s jednou rukou ist s tym katastrofa, a kolecka sa lubia- skrivit dovnutra.ale aby som im nekrivdila... strieska super, polstrovanie sedacky super. A je to fakt...je to zjednodusene pliko. to uz radsej pliko potom kupit.

boska79
7. mar 2012

@denisekkk kup si silver cross pop vogue...do 100 ho zozenies na inzeratoch. a budes na mna v dobrom spominat 😎

duracelko
7. mar 2012

@mici111 peg perego aria vyzerá takto nie? ten predtým ma iné kolieská ale je podobný

boska79
7. mar 2012

@nibiru aria je pre drobne maminy. deti sa tam zmestia aj vacsie. akurat tie kolecka su trochu divne..nechodi sa s tym tak dobre ako s maclarenom.

boska79
7. mar 2012

@duracelko a odkial mas moju fotku????

boska79
7. mar 2012

😀 😀 😀 😀 no co tu ja vsetko nenajdem 😀

duracelko
7. mar 2012

@boska79 pozerala som si na stránk peknýýýýýý
http://www.maderna.sk/katalog/product/10786/

duracelko
7. mar 2012

@boska79 prepáč ale mám ho v mojom priečinku kočíky čo sa mi páčia na ploche... asi sme si písali že je to fajn kočík pre nízke maminy... este raz prepáč nikde inde ho nedávam 😝

jankohrasko
7. mar 2012

@denisekkk ten chicco ma zdvojene kolieska.. ja osobne nepreferujem, hrkaju (vseobecne, chicco neviem)
Zopa ma zdvojene predne koliesko (podla mna neprakticke) a maly kosik, ja som potrebovala velky.. 😀
Myslim, ze je to o preferenciach, co potrebujes, co Ti vyhovuje 😉 myslim, ze z druhej ruky sa da zohnat do 100 e dobry kocik 😉 teda ak nechces novy..
My sme uz tiez vystriedali viacero kocikov, kym sme nasli, ktory nam vyhovoval 😝 asi treba skusit 🙂

denisekkk
autor
7. mar 2012

@boska79 pekny pekny🙂

boska79
7. mar 2012

@duracelko v pohode 😎 len je to sranda. 🙂))

nibiru
7. mar 2012

@denisekkk po tom prvom poškuluje kamaratka je pekny a ma dost vysoko sedenie takze aj pre vätčie dieta len to skladanie na plocho premna nieje ale zase ak maš velky kufor 🙂 prečo nie? tiež ma trošku vyššiu cenu a skoda že nema prislušenstvo.

denisekkk
autor
7. mar 2012

baby aj ma porazi asi 🙂 ten silver cross je pekny ale je cierny -cize slnko vytaha farbu:( ....ale mozno nie🙂

denisekkk
autor
7. mar 2012

@jankohrasko pozerala som bebe confort loola ale ta vaha je vysoka...bebe confort je uzasna znacka , mali sme autosedacku a nemozem ani pol zleho slova povedat nadherny design

denisekkk
autor
7. mar 2012

takze .....maclaren, silver cross, quinny,....no neviem keby sa tak dali tie prve dva niekde vyskusat

jankohrasko
7. mar 2012

@denisekkk no lola vazi 11kg, ale Mila vazi len 7 kg. My mame pre maleho Eleu a ta vazi 13 kg 😒 Ale sme spokojni 😝 teda zatial 😀 No Elea to je podla mna tak do 1,5 roka, potom tiez budeme hladat lahucky golfac 😝

nibiru
7. mar 2012

@denisekkk normalne nabehni do detskych obchodou a skusaj nech sa mala posadi a uvidis mi sme takto chodili tyžden na obhliadačky velke predctavy som mala o inglesia,chicco lithewai a po oskusani som ostala riadne sklamana sadol mi multiwai ale zase kolesa premna velke celkovo velky,tažky.

denisekkk
autor
7. mar 2012

@nibiru hahah do akych, mame tu babytrend a tam je len par kocikov. Dnes som tam bola vyskusat quinny a odporucali mi inglesinu ale nepaci sa mi -je taka rozhegana....tam v BA mate moznosti ale mi ti v RK zapadakov nic tu nieje

nibiru
7. mar 2012

@denisekkk tak jedine zastavovat mamičky po ulici 😀 inglesinu ked som zbadala tak som neverila ze je taka uzka,nizka tak ale ja zase berem že nie každy ma velke dieta 😀 😀 😀 a fakt mi pride golfky su robene uz pre starie deti ale pri niektorych som mala pocit že skor hranica do 1r.

denisekkk
autor
7. mar 2012

@nibiru no veru asi tak to budem riesit 😀 no my tento problem nemame- nasa je krpata ale boli jej oba ak akurat takze neviem keby vyrastla co by bolo🙂

almita
7. mar 2012

@mici111 my este velmi vela kocikujeme 😵 😵 😵 pamatas,ked som ti vtedy na to brio posielala link?Je super,normalne rozmyslam,ze si ho necham aj pre druhe ak raz 😀 quest uz staci ako druhy...teraz mame aj sluzobku so svajcu a bereme brio,zaberie len pol kufra 😉 to bee uz az ked raz opat 🙂

ellysa
8. mar 2012

@almita a aké máš brio?

almita
8. mar 2012

@ellysa spin 😵

denisekkk
autor
10. mar 2012

@mici111 nasla som tu na bazare tento ale vraj ma cez 5 rokov co myslis? https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/o259/gol...

boska79
10. mar 2012

@denisekkk cez 5 rokov je dost... sice maju zaruku na konstrukciu.. ale tych 5 rokov je vidiet

denisekkk
autor
10. mar 2012

@boska79 vsak aj ja si myslim , len som chcela vediet aj iny nazor...uz mi sibe z tych inzeratov..ked najdem nieco co mi vyhovuje tak je to predane....najlepsie by bolo keby som si ho mohla skusit osobne ale nemam kde:(

boska79
10. mar 2012

@denisekkk kolko mas nato penez? okrem toho ze co najmenej? 😉