icon

Aký je kočík Giordani Ethos trio?

1maruska
25. jan 2011

Ahojte,
mate niektora skusenosti s tymto kocikom?
Pekny den

Strana
z2
mojdend
1. sep 2011

@pixie1 ahoj, tak nakoniec sme vzali ten bebeios. chcela som ethos ,ale tu kde zijeme stoji 700eur a to sa mi zdalo dost. ale sme spokojni ,da sa dobre poskladat a bude sluzit uz aj ako golfka. no uvidime. ak kupis ethos ,budes urcite spokojna, mne sa tiez veeelmi pacil.

yery
31. máj 2012

ja ho mam ,teraz sa da kocik kupit aj za 400 euro na mimibazare novy.hlboky som pouzivala do 8 mesiaca ,lebo uz zacala pomaly sediet a chcela vyliezt.je dost taky rozhegany ked mi ho muj drahy pritiahne tak sa neda poskladat.brzda a otocna cast uz je pokazena.latka je ale na nic aspon ta jedna ,je ztroch materialov a jeden z nich sa zatrhava .takze to vyzera hrozne.teraz sa ho chystame reklamovat tak som zvedava.keby som mala peniaze tak idem do concordu alebo jane alebo x-lander super kociky ale drahe.ja som ten to chcela aspon pre dve deti ale asi bohuzial

mmdd
11. aug 2012

Tak moja skúsenosť s Giordani Ethos - nikdy viac. Autosedačka pomerne malá oproti iným značkám akurát sme k tomu dokúpili isofix a to bolo fajn, vanička malá a to máme útle bábo narodené v máji a už v októbri sa nám tam nezmestila a to som si myslela, že do decembra to pôjde ale ešte fusak k tomu nehrozilo. Športová časť - hm no je výhodou že sa dá bábo otočiť aj aby sa dívalo na svet alebo len na Vás ale to je len jediná výhoda, oproti ostatným športiakom nedá sa nastaviť do polohy aby bábo normálne sedelo - myslím viac vzpriamene, popruhy dieťa ťahajú vo takého poloľahu polosedu a samotná poloha na spanie tiež nie je úplne pohodlná. Košík dolu na drobné nákupy sa pretrhol už za dva mesiace a to sme sa na tom smiali aj s inými mamičkami čo mali kočiarik tej istej značky. Konštrucia zlomená, brzdy pokazené a ten kĺb tiež nestoja za nič - kočiar sme reklamovali už 2x a naše bábo má teraz 15 mesiacov a už mu je ten športiak malý. Neoporúčam pomer kvalita - cena nie je ok. Nedajte sa nalákať dizajnom. Je to talian predsa...

nemy
31. jan 2013

aj mi máme ethos - tak moje postrehy. Malý sa nám narodil v júli a mal skoro 5 kg, do ethos vaničky sa nám zmestí ešte aj teraz na konci januára, takže celú zimu s ním vydržíme. Vanička nie je super veľká ale stačí. Športovú časť sme ešte nepoužili iba ked ju skúšame doma, a zataľ vyzerá fajn, ale fakt je že na pohodlné spanie asi nie je určená. Čo sa týka ostatných častí, zatiaľ všetky fungujú super, úplne ľahko sa s ním manipuluje, prekladajú sa jednotlivé časti, je ľahučký, niekoľko schodov ho zvládnem vyniesť aj s dieťaťom v ňom. Košík dolu sa mi vôbec netrhá, nosím v ňom menšie nákupy, nie na týždeň zo supermarketu. Ja som zatiaľ veľmi spokojná.

Strana
z2