Aký kočiar do 400 eur pre júnové bábätko?
Ahojte mamicky,
cim viac prispevkov citam, tym mam vacsi chaos v kociarikoch a neviem sa rozhodnut aky kociar kupit. Tak vam napisem moje poziadavky a mozno mi niektora z vas bude vediet pomoct s vyberom.
Moje babo sa narodi v juni, potrebujem, aby bol kocir 4 kolka, lahko sa skladal do maleho kufra, aby bol lahky, mame aj maly vytah, neskor sa budeme stahovat na dedinu kde nie je poriadna cesta este..cize musi byt aj taky do terenu. Aby bola vacsia sportova cast kedze niekedy v decembri bude mat mala pol roka a s fusakom ju uz asi do vanicky nenatrepem. Ocenila by som aj to, aby sa dalo nakliknut oboma smermi vsetko.
Cena do 400 eur...som aj za nove aj za pouzite z bazaru 🙂
To su asi take moje zaklady poziadavky 🙂 viete niekto odporucit?
dakujem pekne
@kiakocikovsvet aha dobre vediet, dakujem 🙂a vedela by si mi povedat aky je rozdiel medzi bexou B4 a B4X okrem dizajnu?
tieto dva modely sa líšia prevedením konštrukcie /iný typ konštrukcie, povrchová úprava/
ahoj, ja mám peg perego UNO, pozri u mna v albume, je to športový kočík, ktorý sa dá velmi lahko urobiť na hlboký. Moja mala ma 16 mesiacov a stále je v nom, dokonca aj vo fusaku. Mala som trojkombináciu, vaničku sme fakt dlho využívali, ale potom som hladala niečo flexibilnejšie a hlavne s preklápacou rukoväťou. Predávam ho len preto, že prejdeme už na buginku. 🙂
ja mam mam na predaj baby smaile. Je novy pouzivany max.pol roka. Davam k nemu aj autosedacku kocik je nevyblednuty ma pekne farby. Zelena siva. Ma velke kolesa nafukovacie. Je to 4kombinacia. Preklapacia rucka funkce brzdy. Velky sportiak. A velky nakupovaci kosik. Mam v bazariku len vanu ta je nepouzivana odfotenu ale ak by si mala zaujem zlozim ho a poslem ti foto. A k tomu davam vajicko zadarmo. Chcem len 100e. Inak stal do 400e. Alebo ak chces novy kocik tak vsetko pre deti u nas vPEZINKU v OC Molo tam najdes lacne a pekne kociky. Pozri na nete.
ahoj, ja mám peg perego UNO, pozri si ho u mna v albume, je to športový kočík vhodný od narodenia....moja mala ma 16 mesiacov a stále sa v nom vyspinká vo vodorovnej polohe a vo fusaku, predávam ho, lebo už prejdeme na buginku 🙂
@hexina my máme camarelo Q12 evolution a nedám na neho dopustiť, ľahká manipulácia, kočík je pevný a výhodou je široká a dlhšia vanička ako u ostatných kočiarov, preto sme sa rozhodli pre tento lebo naša malá sa narodila v novembri a tiež sme potrebovali kočiar s dlhšou a širšou vaničkou malá ma 62 cm a keď je vo fusaku ešte je ostáva 30-40 cm priestoru na dlžku 🙂
http://www.kocikyluna.sk/kociky-kombinovane/229... ja mam tento v modrom a som s nim maximalne spokojna......maly ma sedem a pol mesiaca a stale sa vozime v hlbokej korbe.A to tam ma este fusak a deku a nepatri medzi male babatka.....je poriadny chlapisko.
Kociar je lahky a vhodny i do tazsieho terenu....chodime s nim do lesa kazdy den,lebo byvame na dedine.
@diduska88 vyzera, ze je to tento http://www.ppluxbazar.sk/pplux/ADBOR MARSEL 1.jpg len tam nie je bodkovay
My máme espiro vector plus. Trojkombinácia sa dá bez problémov zohnať do 400€. Malý ide mať rok,vozíme sa od 6 mesiaca v športovom a nevymenila by som ho ani za nič! Aj hlboký bol super, aj autosedačka... No proste toto bola moja najlepšia kúpa! A má veľké nafukovacie kolieska- čo je super tiež,lebo v lete nehrkal po tých našich úžasných chodníkoch k po snehu sa tiež s ním ide v pohode. Zatiaľ,za ten rok som prišla len na jedinú chybičku krásy a to, že prši,plášť nesedí na 100% na športovej časti,keď je v ľahu...🙂
@hexina ahoj aj ja mam termin v juni takze som tento problem riesila aj ja skrz zimu aby som malu aj s fusakom natrepala do hlbokej vanicky.a tiez mame zdemolovane cesty a maly vytah cize presne to co aj ty a moj vyber sa zuzil na jeden kocik.DorJan danny sport3 line....su to kociky s najvacsou vanickou co sa vyrabaju maju nafukovacie kolieska predne s retaciou ale moznost zastavenia je to 3 kombinacia s moznostou nakliknutia na oba smery cena spolu s autosedackou je 340 eur uplne novy.je to bezpecny kocik pozri stranku svetkocikov.sk ja si ho z nej idem objednat taky hnedy s macickami a gulickami.svagrina ho ma a je s nim max spokojna a kolesa nema na siroko cize sa zmesti aj do maleho vytahu co my mame extra maly.

no osobne mám s ppluxbazar veľmi dobré skúsenosti, tiež som tam kupovala bexu B4 a som spokojná aj s kočíkom aj s predávajúcou 🙂