icon

Aký kočík je dobrý?

jahodka1993
10. dec 2021

Ahojte 🙂 chcem sa spýtať že aká značka kočíka je dobrá lebo mám v tom dilemu riadnu 🙂 mal by byť dobrý do terénu keďže bývam na dedine a cena do tých 400 eur 🙂 ďakujem krásne za vaše názory 🙂

maximilie
10. dec 2021

@jahodka1993 ja som toho vyskúšala dosť, a za mňa inglesina. Aj stokke nebol zlý....
Keby som mala financny strop, riešila by som bazár. Určite radšej kvalitný, hoc po jednom dieťatku.

katkasmacka
11. dec 2021

Ahoj,skus pozriet moj bazar ak budes chciet,mam tam kocik po detoch,britax go next aj so vsetkym co budes potrebovat...od fusakov,prsiplastov,vajicka...vedela by som aj doviest...

nikavuk
14. dec 2021

@jahodka1993 hlboký či športový? Kombinácia?

andrea_ff
14. dec 2021

@jahodka1993 britax go.....go big, ci go next.....
Top kocik, co sa vlastnosti tika.
Kludne aj z bazaru....radsej, ako lacna polska hrkotina.
Britax mam, ma super vsetko. Je moj piaty kocik

nikavuk
15. dec 2021

@andrea_ff ja mám poľsky a vôbec to nie je hrkotina

jahodka1993
autor
15. dec 2021

@nikavuk kombinácia 🙂

jahodka1993
autor
15. dec 2021

@nikavuk aký máte poľský? Aku značku?

andrea_ff
15. dec 2021

@nikavuk polske skoro vsetky maju taaak otrasne sportove casti, ze des..... moj nazor.
Briax go ....sportovy je otocny, vojde tam aj 3 rocne dieta, odpruzeny krasne, velky kosik, a kvalitny.....vydrzi kludne aj 3 deti.

nikavuk
17. dec 2021

@andrea_ff v pohode,takmer všetky kočíky aj tie nemecké sa aj tak vyrábajú v polsku. Nemyslím si že majú len zle kociky

nikavuk
17. dec 2021

@jahodka1993 mam camarelo zeo. My sme hľadali vyšší kočík lebo sa mi strašne nepáčia nízke kde človek kolenami kope do vaničky plus kv snehu, a Britax aj iné boli presne také, plus má bolieva chrbát takze pre mňa vyšší lepsi

lulu_originally
17. dec 2021

Skúšala si si prečítať odpovede v mojej Kočíkovej poradny? https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov...

gabu_lienka
17. dec 2021

@jahodka1993 Treba sa zamysliet nad niektorymi uzivatelskymi poziadavkami: teren, byvas v dome/byte, mate schody alebo vytah, budes ho casto skladat a nakladat/ vykladat z auta?

Ja by som do tych tazkych 15 kilovych pl 3kombinacii nesla z tohto dovodu:
- tazka manipulacia, povedzme sinpravdu kocik 15kg+dieta + taska pripa nakup. Neporovnatelne s 10kg kocikom
- sportova cast v drvivej vacsine nepouzitelna, mohutna, neda sa otocit v oboch smeroch a nezlozis ju spolu s podvozkom -> preto po roku budes kupovat sportovy kocik a 3 kombinaciu predas mozno za 1/3 povodnej ceny
- vajicko nekvalitne, male, vacsinou iba do 9kg, co babatka mavaju ked este zdaleka nesedia samostatne 2 mesiace aby mohli ist do pokracovacej autosedacky

Pokial to nie je 3kombinacia typu britax alebo cybex ani by som nad tym neuvazovala. Radsej 2 kombinaciu plus dokupit kvalitne velke vajicko aj ked z bazaru (napr cybex aton M). Z tych od pohladu vacsich su aj so sportovou castou pouzitelne Anex, este by som pozrela napriklad ABC aj Moon. Pripadne, by som pozrela aj nad tvoj rozpocet a ked sa ti nieco zapaci, na bazare najdes v super stave a za super cenu.