Aký kočík kúpiť pre 2,5 ročné dieťa?
Maminky, do koľkých rôčkov dieťa vozíte v kočíku.. Moja malá má 2 roky a 7 mesiacov a najradšej by som jej kúpila teraz kočík nejaký v bazári... Dnes sme sa previezli v švagrininom a malej sa to veľmi páčilo a nielen jej ale aj mne..lebo ked niekde ideme tak nám to vždy dlho trvá, lebo malú vláčim na rukách, alebo ide pešo... všade vlezie.. do každej mláčky..a tak by som ju tam šupla a či do kostola, či do obchodu by sme to mali oveľa jednoduchšie.. Viem že som to mala riešiť dávnejšie...ale akosi mi do terraz nechýbal.. 😀 NO chhcela by som niečo s väčšími kolieskami- lebo tie malé sa mi zdajú nepraktické... Viete mi mamuľky poradiť? Či to sa už také deti nevozia?
@dejnas
@kristiii ženičky tak som sa nakoniec rozhodla pre tento http://deti.bazos.sk/inzerat/18724815/Sportovy-...
je celkom fajna cena, a vraj je v dobrom stave nieje vyblednutý..pani mi tam odfotila 5 ročného syna v ňom..aby som si vedela predstaviť že je priestranný, takže dúfam že budem spokojná 😀
ja som malu vozila len do 3rokov potom som kocik predala, lebo sme ho fakt nepouzivali ale bola som s nim spokojna BABY-POINT kočík Fortuna, vedela som ho velmi jednoducho zlozit, nebol drahy aj ked som ho kupovala novy, jedina chyba na nom bola ta, ze ked bol zlozeny zaberal viac miesta
my mame mclaren, a mali sme predtym casualplay S4, ten bol dost velky, ale na Mclaren nedam dopustit.....ja cakam babo a veru radsej maleho dam do kocika, ale lietat po nom po lade a v zime....hlavne po tom ako sme boli na jesen vonku na motorke Ybike ( ktora je dost tazka) a maly v polke cesty sa uz vozit nechcel, potom zacal strajkovat aj s chodenim a nakoniec som tehotna niesla motorku, syna a maly nakup....odvtedy chodim na dlhsie trasy s kocikom....

ja som všetky kočíky už predala nechali sme si bugynku (ale je polohovateľná, so strieškou - v podstate ako šporťák, ale skladnejšia a vhodnejšia na cestovanie - casualplay downtown).... malý má 2,5 roka a bežne vonku v kočíku spí... takže ho využívam naplno... keď nespí, obsedí už len zriedka... dcérka má 4 roky a kočík beriem, ak ideme na celý deň preč... tj. bude unavená a tiež si v ňom ešte pospí, resp. oddýchne... inak sa už samozrejme nevozí... to len ozaj výnimočne na také celodenné výlety 🙂
mali sme aj súrodenecký kočík - phil and teds - a tam sa krpci vykočíkovali naplno... syn do 2r a 3 mesiace a dcérka do takmer 3,5 roka... bola to vynikajúca pomôcka na rýchle presuny s deťmi... ja neriešim vek detí a to, či sú už "veľkí" na kočík, ale ich pohodlie a samozrejme konkrétnu situáciu, v ktorej je kočík nevyhnutný 😀
@jasmika ja by som doporučila nejakú bugynku (golfáč) na fakt rýchle presuny... pokiaľ nemáte pol metra snehu v zime, tak ti postačí 😉