icon

Aký kočík pre 10 mesačné dieťa?

momi88
14. apr 2018

prosím vás poraďte čo kúpiť alebo v čom voziť 10 mesačné dieťa. Máme 3kombináciu, športová časť sa pokazila a plánujeme kúpiť niečo iné. Len vôbec nemám predstavu čo. Je to naše prvé dieťa. Ďakujem za rady

kotatko201
•
14. apr 2018

@momi88 my mame sportak.. ale nepouzivame nakolko je velky a nespratny... kupili sme golfky kedze vela cestujeme a nedavno sme prikupili aj trojkolku ale to ju vozime len pomenej... este sa jej sem tam podari zaspat v kocare tak vozime radsej v nom... predsa ma tiez 10 mesiacov a je to babo nase...

michala.s
•
14. apr 2018

My mame baby jogger ale mne osobne sa pacil aj valco snap 4. Su to lahko spratne kociky, po zlozeni male ale nosnost maju dobru

lavender21
•
14. apr 2018

My máme športiak Valco Snap 4 a je úplne super. Po zložení malý, spratný, ľahký, ale je priestranný, dá sa dať do ľahu, nôžky dvihnúť, malá má 9 mesiacov a je nám úplne super. Akurát teraz sa naučila stáť tak v ňom nechce byť, chcela by byť na nohách. Rozmýšľam či by sa jej v trojkolke nepáčilo viac...

momi88
autor
•
14. apr 2018

ona si ešte pospí v kočíku. Sú aj golfové v ktorých sa dá spať? Chodíme 2-3 krát za deň na prechádzku po meste.

kotatko201
•
15. apr 2018

@momi88 jasne ze sa da v nich spat mame taky co sa da skoro sklopit az do lahu... takze nespi posediacky...

kotatko201
•
15. apr 2018

@lavender21 no aj nasa sa naucilq stat a snazi sa tlacit veci pred sebou a trojkolka je super v tomto kuka a ma vacsi rozhlad... ale ako pisem mame to len v okoli domu bo este spava v kociku a to by sa v trojkolke asi nedalo kedze je plastova a pevna...

lavender21
•
15. apr 2018

@kotatko201 jasné, chápem, tiež som myslela len na také vychádzky vonku, aby sme nejak trávili čas 🙂 ďakujem, asi sa po nejakej popozerám...

ukulela
•
15. apr 2018

Ja som volila tiež valco snap. Ale vo verzii ultra s otočnou korbou. Ale aj obyčajný snap môžem odporučiť. A kamoška zas Britax. Cenovo cca rovnako aj vlastnosťami. Nechcela som kocar drahší ako 200 a podľa toho som aj hľadala.

babi81
•
15. apr 2018

@momi88 mac laren sa v pohode vyspi, da sa dat uplne na lezato

momi88
autor
•
22. apr 2018

@lavender21 aké máš kolesa na valco snap? nafúkovacie? pozerám, že sú rôzné verzie toho kočíka

lavender21
•
22. apr 2018

@momi88 ja mám tie penové, alebo aké to sú. Určite nie nafukovacie... A ja mám ten Tailor Maid.

katarina444r
•
1. júl 2018

@lavender21 mozem sa spytat, ako vyzera v skutočnosti strieska? je ten material pekny, nešuští? lebo mňa od tohto kocika odradza jedine ten vyzor striešky, na obrázkoch to vyzerá zvláštne a naživo som ho nevidela...
ďakujem

lavender21
•
1. júl 2018

@katarina444r ten Tailor Maid je super. Strieška nešuští. Ten klasický so šušťákovou strieškou sa mi fakt nepáčil, videla som aj naživo a je oničom...

katarina444r
•
1. júl 2018

@lavender21 ďakujem za rýchlu odpoveď ☺️ pozrela som fotky a fakt to vyzera o dost lepsie....

lavender21
•
1. júl 2018

@katarina444r len aj cena je vyššia. No myslím že sa vyplatí 😉 na internetovej stránke predeti.sk zvyknú mať raz za čas 15% zľavu, ja som tam kúpila 🙂