icon

Aký máte názor na kočík?

4. jan 2025

Páči sa vam tento kocik ? Ak ano tak prečo a keď nie tak tiež prečo ? Ďakujem 😁 (s mužom máme doťahovačky všetko čo napíšete budeme citat spolu)😁

Strana
z2
autor
4. jan 2025
mamickalisticka
4. jan 2025

Akože páči sa mi, len tych kvetiniek by mohlo byť menej, alebo žiadne. príde mi to moc, inak farba pekná, aj konštrukcia vyzerá byt fajn.

14petulka88
4. jan 2025

Pacit sa mi paci ale do cybexu ja osobne uz nepojde som sklamana s tej znacky.

cyberk
4. jan 2025

Farba krasna, ale tych kvetin az velmi vela 😅

brrunetkaa
4. jan 2025

Mne sa nepáči. Nepáči sa mi kombinácia ružovej a čiernej v tomto prípade a nemám rada prečačkané veci a tento mi zrovna taký príde. Ja mám radšej take čisté línie a neutralnosť

pribinak
4. jan 2025

Za mna gýč

michaela329
4. jan 2025

Má ho moja sesternica 😀 A malú vozí v staršom po prvom bábätku, že tento je na dlhšie vozenie nič moc.

mateson2004
4. jan 2025

Na rovinu? Je otrasný, podľa mňa. Ale mne sa nemusí páčiť. Tebe sa páči, bude to tvoj kočík. Tebe sa zasa nemusia páčiť kočíky iných báb

mateson2004
4. jan 2025

@pribinak myslím si to isté

ariannazara
4. jan 2025

Nepáčia sa mi cybex kociky

abbey1
4. jan 2025

Pri najmladšej som mala výrazne ružový kočík s čiernymi ornametmi. Milovala som ho.

simonka1304
4. jan 2025

Farba pekná...ale tie kvety su strašne 🫣

marca12
4. jan 2025

Pekny je,aj ked nie je to moj styl,ale je rozkosny taky babatkovsky.

siska53
4. jan 2025

Nepaci sa mi.

chrobak7
4. jan 2025

Vkus je vecou osobného pohľadu, niekomu sa môže páčiť, niekomu nie. Ak sa pýtaš verejne, tak podľa mňa technicky je v pohode - kolieska vyzerajú byť odolné, konštrukcia pevná. Ale nepáči sa mi farebná kombinácia a tá strieška mi príde gýčová.

Ale ty s ním kočíkuješ, ak je pre teba OK, tak názor ostatných ti môže byť ukradnutý. Najmä, keď ste ho už kúpili. Aj tak ho budeš používať možno najviac rok.

eeffka
4. jan 2025

Je to dost hruza,stretnut chlapa s takym kocikom smejem sa kym nepridem domov

ysseba
4. jan 2025

Mne sa nepaci. Pre mna je gycovy. Este keby bol bez tych kvetov, tak by som ho bola ochotna akceptovat, aj ked takato specificka farba je podla mna neprakticka. Napriklad- pride druhe dieta, chlapec, tak budes riesit novy kocik, keby si mala univerzalnu farbu, tak by si mala usetrene. Aj ked ho budes chciet predat, tak sa sance znizuju o minimalne vsetkych rodicov chlapcov. A verim tomu, ze niektorí otcovia by sa na prechadzke s takymto cukrikovym kocikom citilo nie velmi prijemne 🤣

petamich
4. jan 2025

Farba sa mi paci, kvetinky su pre mna gyc (ak ich je takto vela), moj muz by nebol nadseny, ze ma chodit s takymto kocikom, takze velmi pravdepodobne by sme ho po dohode nekupili 🙂

merrysa
4. jan 2025

@petamich mala som rozpísané niečo podobné (hlavne ohľadom kocikovania oteckom). Akurát mne sa ani tá farba nepaci 😀

riskoh
4. jan 2025

Tento cybex je za mna ovela krajsi v bezovej farbe

miska1997
4. jan 2025

Ja sa čudujem že ešte stále niekto váha nad kúpou cybex. Nekvalita za nekresťanské prachy.
Na každom druhom rohu je nejaká šik manka s touto bučorou 😄 Bola som mladá a hlúpa mala som asi 12 cybex kočíkov už by som veru do neho nešla pri dnešnom výberu kvalitných kočíkov za lepšie peniaze.

petamich
4. jan 2025

@merrysa mne sa ta farba paci ale po pravde asi nie takto na kociku, ked tak by som si kupila taku deku, mozno tie rukavice 🙂 na stare kolena mam slabost pre ruzovu, som si nedavno vsimla (ale kedze mam 1 ks chlapca, tak kocik bol modry) 😂

diewcatqoo
4. jan 2025

Strasny gyc. Ja som chcela tiez povodne ruzovy Cybex pre dievcatko. Ale tieto gycove kvetinky ma odradili od farby, lebo inu ruzovu vanicku som od nich nenasla. A ked som si na predajni skusila nazivo pojazdit s tym kocikom, ale v inej farbe, zistila som, ze nie je o co stat. Vybrali sme nakoniec inu znacku a ani farbu nakoniec nemame ruzovu.
Kamoska ma tento Cybex a hovorila, ze nikdy viac.

elviku11
4. jan 2025

Podľa fotky už kočík máš a vozíš v ňom dieťa. Tak si ho nechaj, už nad tým budeš zbytočne dumať. Keby sa celkom zničil, zoženieš si iný

trinneo
4. jan 2025

Nepáči a moj muz by mi v takom kociku nekocikoval ani jedno dieta a to ma chvalabohu odkocikovane stovky kilometrov s oboma detmi a nepraktické,lebo pri druhom nemusi byt dievča a znova vyberat kocik len kvoli farbe by som ani za nic...a druha vec do Cybexu by som nesla, mala ho kamoska a teda na to aky drahy, tak strasne nan frflala...

januska12323
4. jan 2025

Gýč ale však ty ho budeš používať.

patka06
4. jan 2025

Nepáči sa mi a nezdá sa mi ani praktický, malé predné kolieska a malá vanička.
Tie kvietky pôsobia gýčovo.
Jediné čo sa mi páči je farba, hlavne preto, že nie je tmavá.

oceanahory
4. jan 2025

Podla mna je otrasny 🫣, vyzera ako marcipanova torta 😅. A uprimne, neviem kto vybera takyto ruzovy kocik, je mi luto muza ktory ma zaujem dieta kocikovat...moj by sa toho ani nedotkol.

oliviakatka
4. jan 2025

Je nádherný, mať dievča beriem ho hneď ✌🏼

sulavikova
4. jan 2025

Nádherný🥰🥰🥰

Strana
z2