icon

Aký športový kočík kúpiť pre 2,5 ročné dieťa?

dorotelka
18. sep 2010

Prosím o pomoc, a síce, predávam kočík cacualplay , S4 - je nám malý... aký kočík kúpiť aby bol malému pohodlný tak do 170 €? Ďakujem za každú radu.

denduska
19. sep 2010

ahoj, no my mame uz 6. kocik...aj casualplay s4 😉 ale velmi lutujem ze som si po starsej dcere nenechala sportak Babypoint Tramp...nebola to ziadna imidzovka, ale bol fajn, velky, ale pritom nie "tank", chodili sme s nim v najvacsom snehu...akurat neviem ci sa este predava, no na bazaroch som ho videla..inac ja som ho tiez kupovala z bazaru, vysiel ma 90 eur...ale bola som velmi spokojna.

luciferova
21. sep 2010

Najlepsie je asi ist do nejakeho centra a vyskusat, do coho sa ti zmesti 😉

ludka140281
21. sep 2010

moja kocka bude mat 4 roky a pohotovostne pouzijem kocik...naposledy v aprili 😅 a mame buginku cam bambino.....som maximalne spokojna....novy stal pred 4 rokmi 3000sk 😉 .....pri druhej mam kocik atlantic,zda sa mi velky,ale starsia don nevojde 🙄 ........pouzivam len ked je chora a nemam doma auto 😠

motiilik
21. sep 2010

ahoj,moja bude mať tri roky a doma mame pohotovostný kočik Baby point mark 4..nový som ho kupovale cez net za 100€ a to pred rokom...možno bude lacnejší....dá sa dať aj do lahu,v prípade nudze a je aj dobre skladatelný...mala je v nom spokojná a ja tiež...odporučam... 😉

sue
26. sep 2010

Fíha... no my kočík nepoužívame od minulého leta,keď mal Macko rok a pol... ale poskladaný máme doma Chicco multiway, dá sa dať takmer do ľahu, na šírku je celkom OK, na dĺžku - už vlani mu trčali nôžky...

bec
27. sep 2010

My kocik nepouzivame uz ked mala mala rok a pol. Ovtedy chodime len peso. A posledny kocik sme mali babypoint.

stvura
Odpoveď bola odstránená
slavkasom
7. okt 2010

My mame momentalne ten isty problem.... hladam kočík pre nasho 2,5 rocneho drobca a myslela som si , ze S4 mu bude fajn......ale ako tak čítam, asi nie.. :o(( druhy kočík, ktorý mám vyhliadnutý je Jane slalom , ten je vraj do 20kg a je dosť priestranný a pohodlný aj pre vacsie babo. Teraz mame doma 2 kočíky, Quinny buzz a Chicco simplicity, oba sú fajn, ale malý je už na ne dosť ťažký a manipulácia je už problémová.

december
8. okt 2010

my máme síce golfáč ale je pohodlný pre malého ako nejaký šporťák, peg perego pliko kolekcia 2007, ešte v lete v nom spával na dovolenke. 🙂 🙂

marianca
8. okt 2010

my máme chicco CT04 a je fakt super. Je dlhý, priestranný, pohodlný, malý má 20 mesiacov a má tam miesta a miesta, v pohode sa tam vyspí..

avanka
8. okt 2010

my mame chicco simplicity, Lukasko ma 27 mesiacov, 13 kg a 88 cm, miesta tam ma stale dost...
pouzivame ho asi od roka

geegee
8. okt 2010

My mame tiez Chicco CT04, vozim v nom uz druhe dieta a stale som spokojna 🙂 Tomasko je mensie dietatko, starsi syn mal v roku 12,5kg a aj ten sa do neho pohodlne zmestil 🙂

lyenka
8. okt 2010

my mame golfac Chicco multiway a sme spokojni, aj ked ho uz pouzivame dost sporadicky, mala ma 2 roky, ma dost miesta na sedenie, vysoka chrbtova opierka, polohovanie noziciek a chrbatika, takze sa tam aj v nutnom pripade vyspinka a kolieska vhodne aj do terenu a snehu 🙂

bocmanka
8. okt 2010

🙂 my máme tiež casualplay s6, moja dcéra je drobná, tak asi s ním vystačíme, ale máme aj buginu polohovaciu abc-design, na ktorú nedám dopustiť,
stačí si len naklikať športové kočíky, alebo už to tu niekto napísal..ísť do obchodu a vyskúšať,
dôležité je aby bola skladná, dobre sa skladala, a čo najpohodlnejšia pre dieťa..
potom napíš aj nám daj tipy

petra53
13. nov 2010

Moj maly ma 2 roky a 18kg - presla som absolutne vsetko, nastudovala som si vsetky detaily, komunikovala som zo znamymi v predajniach kocikov. Jediny kocik do 20kg je Macleren - nic ine. Ani Jane, ten som mala a rosypal sa. Je do 15 a viac neunesie 😒 Nakoniec sme kupili QUINNY SENZZ, je sice do 16 kg, ale v predajni sa mi zarucili, ze je taky pevny, ze na nom nema co povolit 😉 Je lahky, lahko skladatelny a manipulovatelny a maly v nom ma dostatok priestoru. Sme s nim spokojni. Mám ho aj v albume... Ale teda do 170€ nebol 😉

tonko_babymarket
13. nov 2010

Cenovo síce vyššie, ale s väčšou nosnoťou sú kočíky maclaren, dokonca majú doživotnú záruku na konštrukciu.