icon

Bábätko prerástlo kočík

darija226
4. apr 2016

Ahojte, moj maly este nema ani 4 mesiace a uz mu bude o chvilu vanicka v kocari mala. Este nevie sediet a tak neviem kam ho mam dat, na sportovy kocik je este maly a na vanicku velky 😖. Prosiim poradte ako ste to riesili vy 😅

Strana
z2
shia
4. apr 2016

@yanni merala som, a mame kusocek vacsi, neviem ake rozmery si nasla ty 🙂 my nemame najnovsi model,ale taky cerveny s pruhmi tmavomodrymia bielymi, ale 3 roky stary model cca 🙂 ale hadat sa nebudem, je mi to jedno, to len tak, pre zaujimavost 🙂 inak suhlasim so vsetkym, co si pisala o vybere kocika, mam presne rovnaky nazor ;) neiktore mamicky vyberaju len co je IN a nie je prakticke, je mi tych deti potom luto, obzvlast pri tych stracich nozkach toho katastroflaneho kociku co ani nepresiel testami - Stokke..(a teraz cakam, ktore "stokk-acky sa do mna pustia 🙂)

anjelicek26
4. apr 2016

@shia nemam stokke ale... nepresiel testami, ten sa aspon testuje na rozdiel od xyz inych polskych, v ktorych je boh vie co... a nenamyslaj si naivne, ze tie plasty su tam kvalitnejsie, ako tie, ktore boli vadne na adaptoroch (co deti urcite stale zuli haha) na stokke trailz, co spominas. Niekedy je fajn si ten test aj precitat, nielen citovat "stokke ani nepresiel testami".... naopak ich potahy vysli v testoch vyborne a tie su v kontakte s detskou pokozkou. Tie polske maju v sebe boh vie ake farbiva, ze ano... Nemame "straciu nozku" kvoli skladnosti do kufra a este par veciam, co mu viem vytknut, ale nepaci sa mi, ked sa do neho navaza niekto ako "katastrofalny kocik"... ja ked vidim nejake 17 kilove nespratne takko, tak konec zvonec, tiez nechapem, ako niekto dobrovolne moze s niecim takym jazdit. Ale kazdy podla vkusu a moznosti, ze? Ono sa DA najst nieco pekne a aj prakticke, ked sa chce. Ale tak kazdemu nevyhovies, nasej malej je v jej kociku dobre az az... a konec sveta, ze je ruzovy 😀 😀

yanni
4. apr 2016

@shia ja som pozrela len rozmery na stranke oficialneho distributora do nemecka. Obe vanicky su uzke. Dlzka plus minus. Ta sa da. Ale asi su to najnovsie modely, tak tie rpzmery fakt mozu byt ine. Len asi starsi ako rocny-dvojrocny model uplne novy nekupis.

yanni
4. apr 2016

@anjelicek26 trosku odveci, ale nasej copani sa tvoja mala paci. hned aky vyskot pustila, ked uvidela fotku. A isla oblizovaz monitor 😀 😀 😀 😀

malibu21
4. apr 2016

@anjelicek26 čo to je za kocik

anjelicek26
4. apr 2016

@malibu21 icandy peach, mali sme ho uz aj pri mladsom synovi, stale som spokojna. Len teda mame inu farbu sportovej sedanky 😀

malibu21
4. apr 2016

@anjelicek26 ďakujem idem ho pozrieť 🙂/

Strana
z2