icon

Baby jogger city versa

lencuskac
15. máj 2012

Mate ho niekto? Ako ste spokojne?

smale
5. nov 2013

@carrie28 Jsem moc spokojená 🙂 Ta EVA kola jsou opravdu lehoučká a elegantní 😉 Kočárek krásně jede, snadno se skládá, je prostorný a pohodlný. Moc mi také vyhovuje to polohování nožiček. Máme stříbrnou barvu a teď ještě objednávám černý potah, ať můžu převlékat ... 😀

hobit
14. jan 2014

ahojte, nahodou niektora nechcete predat city versa? kupim 🙂

ifkael
6. feb 2014

mate niekto versu s vanickou? na obrazku vyzera trochu divne... 😕

maca86
11. feb 2014

ja mam

maca86
11. feb 2014

@ifkael ja mam

ifkael
11. feb 2014

@maca86 peknyyy...ale pre nas uz zbytocny 😔

maca86
11. feb 2014

@ifkael to ma mrzi

dara29
28. mar 2014

Zoženiem niekde na SK Versu striebornú?

dara29
2. apr 2014

Ahojte viete mi poradiť či kúpiť BJ Select alebo Versu pre jedno dieťa? Zdalo sa mi síce len na predajni, že s versou sa ide lahšie. A neviete či sú korbičky velkostne rovnaké alebo select má menšiu korbu? Alebo špekulujem či by bolo dobré kúpiť Versu ako hlboku a športovú sedačku dať zo selectu. Poradte a kto vie či je medzi športovými sedačkami rozdiel velkostný alebo aj iný? Dakujem

myzma
12. apr 2014

@dara29 ahoj, ja mam select kvoli detom po sebe... a robim si zalusk na versu, podla mna su velkostne rovanke, nakolko su kompatibilne... cize rozdiel v tomto nebude, mozno akurat tak v prevedeni.... select ma skvele kolesa... a bojim sa, ze versou budem sklamana... tie kolesa su perfektne na selecte 😎 😎 😎 select je podla mna len o nieco dlhsi kvoli tomu pridavnemu sedadlu

myzma
6. jún 2014

@dara29 tak kúpila som versu. Spokojná som, jednu veľkú muchu vsak ma, a to, že nejde polohovat do ľahu ako select. Normálne tam chýba tá posledná 4.poloha 😒 versy má len 3. Čo sa týka terénu, select je podľa mňa lepsi. Ale vytesujem sa z noveho, má niektoré pekné vylepšenia, ale select zostane naj kocikom 😵

dara29
6. jún 2014

@myzma Dakujem za info ale máme kúpený iný kočík už.)

eda28
14. nov 2014

Baby nechystate sa niekto predavat versu po zime? Uvazujem nad kupou. 😉

kiwi82
27. mar 2015

@smale ahoj, prosim ta, kde si objednavala potah na versu? a aka je prosim cena? dakujem

smale
27. mar 2015

@kiwi82 Psala jsem na FB ;)

kiwi82
27. mar 2015

@smale ano, dakujem, si zlata ;)

ifkael
27. mar 2015

na versu pasuju striesky z bugaboo- tusim z buffala- neviem, overte si to... ta letna je paraaaadna.

kiwi82
27. mar 2015

@ifkael ano dakujem tiez sa mi to paci ;)

ifkael
27. mar 2015
shira_
16. apr 2015

http://www.pishposhbaby.com/baby-jogger-city-ve...
co si myslite o tomto? o tej cene? objednával niekto odtialto?

shira_
16. apr 2015

no ale citam na stranke ze to asi len v ramci usa, no idem skusit ale asi to bude naprd...

kiwi82
16. apr 2015

@shira_ no neviem jak to je s objednávaním tovaru z usa, vieš clo a tak.... ale tu mamička predávaja versu za 350 nejazdenú.

shira_
16. apr 2015

viem s mamickou si pisem. a pozerala som aj amazon e-bay aj ten pishposh. free shiping vramci usa. k nam co sa da, tak cca 250 dolarov kocik a ešte tolko navrch za odoslanie. takze nakoniec vyjde cena desiva. ja som uz viac menej pre tu versu rozhodnuta. len ma zaujala ta versa s evo koleckami co u nas nie je v predaji. gt kolieska sa daju objednať, no evo kolieska na vymenu nie. mali by byt lahsie no ale tak snad to prezijem. nijake schody nemusim riesit iba vykladanie do auta.

kiwi82
17. apr 2015

este by sa teoreticky dalo z ebay.co.uk ale tiez by to nebolo pod 300 e. a jedna mamicka na fb objednava jazdene kociky z uk, mozno by nieco vedela poriesit. tiez som sa jej pytala a hovorila, ze by to bolo urcite cez 300 e

kiwi82
17. apr 2015
kiwi82
20. apr 2015

@shira_ ahoj, tak ako kúpila si?

shira_
20. apr 2015

ano, uz cakam na nu😁 len zase neviem ci to madlo co sa predava na bjcm pasuje aj na versu. teda ci su madla rozdielne alebo celkovo madla baby jogger su totozne.
@kiwi82

kiwi82
20. apr 2015

@shira_ nie nebude pasovať :( je to rozdielne. ja predávam pultík za 20 e ak by si mala záujem 🙂

shira_
20. apr 2015

ano to som si vsimla. len prave som chcela madlo iba.. ale dakujem aj tak za radu.

shira_
22. apr 2015

versa uz je doma. taakze rychlo napisem prve dojmy, kym si na nu nezvyknem. Je to velmi pekny kocik. Otacanie sedaku a skladanie je velmi lahke. Co este nemam zmaknute, je rozkladanie- musim si ho polozit na zem a mat na to obe ruky, pricom sa mi kocik hbed zaspinil 😕 Zo sortimentu co mam doma, podlozky dusaky a nanozniky mi tam nepasuju ani jeden, yreba upravit ( kupovat nove nie som ochotna). Bez madla je to dost adrenalin, zapnut mixujuce sa dieta je dost narocne, vhladom na to, ze horny popruh sa pri pohybe dietata hned rozpoji, takze dat dokopy 4 komponenty a zacvaknut potrebuje cvik, skoda ze sa vrchny s bocnym nedaju lepsie spojit, alebo aspon popripajat na strednu pracku postupne - boky a vrchy zvlast, nezavisle od seba. Korytkove sedenie- mne osobne nevadi a je to pekne, no maly mi este nikdy v kočíku neplakal kym zaspal az dnes, a neustale sa snazil nadvihnut, pricom ho nepustili samozrejme popruhy, takze chytil nervy.. no nakoniec zaspal ( spal mi namiesto 2 hodin 20 min., zobudil ho pes a kedze sa kocik neda hojdat, nepodarilo sa mi ho uspat nanovo) Kocik je velmi tazky, nniest dieta v jednej ruke a v druhej kocik, veselo si kracat a usmievat sa pri tom, to by som musela byt Stallone 😀
Takze v globale: pre baby, co musia nosit kocit hore schodami, versu rozhodne nie.
S vahou som počítala, mame bezbariérovy pristup do domu a vsade rovinu, takze na vykladanie do auta mi to nevadi, kocik je ozaj maly, ked sa zlozi. Na potah treba dat urcite podlozku, je neprijemny na dotyk, v porovnani s concordom a peg peregom. Co sa tyka jazdy v terene, prejde dobre, pomerne lahko sa tlaci ale urcite to nie je kocik na tury, skor len na prechod cez zly teren, ako u nas, ked mam pristupovu len polnu cestu. Na tazke tereny a korculovanie si necham teutoniu, na cesty, vylety a do mesta budem mat versu.Je to ozaj univerzalny kocik, skladny, lahucko ovladatelny, pomerne velka strieska... Madlo mi dufam pride so najskor a este musim poriesit nejaku podlozku a deku, alebo lahky fusacik.