Bebetto nitello alebo nejaké bebetto, vŕzgajú?

sandra49
19. máj 2019

Pekný deň žienky. Rozmýšľam nad bebettom nitello.. Ale hrozne som alergická keď tie kočíky vrzgaju 😂 nechcem vrzgajuci kočík. A viem ze poľské kočíky sú v tom majstri 🙈 ďakujem vám za každú reálnu skúsenosť s kočíkom 😉 pekný dník

ivkasolteska
19. máj 2019

@sandra49 neviem ako je na tom bebetto ale ja som mala Anex cross a hoci je to polsky kočík bola som max.spokojna.je trosku vyssia rada,trosku draahsi ale je super.kupila by som zas

luna116
19. máj 2019

@sandra49 ja som mala Bebetto Torino, ale už nikdy viac, veľká ťažká opacha. teraz mám Britax B-motion 4 plus a som nadmieru spokojná. Ak by som vrátila čas, kúpila by som spomínaný Britax - najprv by som kúpila na konštrukciu naklikávací adaptér, aby som tam mohla dať vaničku a potom dokúpila športovú časť. Spomínaný Britax (motion nie agile!) má gumené kolieska, žiadne dofukovanie a žiadne hrkotajúce kolieska. Navyše má nepremokavé plátno s UV filtrom.

sandra49
autor
19. máj 2019

@ivkasolteska s anex cross mam reálnu skúsenosť, kamarátka ho ma takže som malého neraz kocikovqla a mne moc nepasoval. Ťažký mohutný a vrzgajuci. Tak možno sa o ten kočík nestarala ako vy preto bol v takom stave.

bobula46
19. máj 2019

@sandra49 ja mám bebetto, som s ním spokojná ale teda kvôli spratnosti sme teraz kupovali športiak. A áno, konštrukcia trošku začne vrzgať hoci som sa o kočík starala príkladne, rúčky povolia. Baby dobre radia, kočík ťa nebude baviť stále skladať na dve časti a aj tak nakoniec siahneš po športiaku.

ivkasolteska
19. máj 2019

@sandra49
Tento?ja som bola naozaj spokojna,kupila by som zas.ale sto ludi,sto chuti. . .

sandra49
autor
20. máj 2019

@ivkasolteska hej presne aj čierny. Veru ako píšete sto ľudí sto chutí 😉

barborapp99
18. okt 2019

Mam nitello shine 06, mam ho zatiaľ 3 mesiace a konštrukcia sa zle skladá, poohybali sa mi plasty, kde sa to skladá a niekedy ju zložim po vložení z auta až na 3x kým to cvakne.. Vanička je čierna a na slnku hrooozne vybledla... Vôbec to nie je už čierna... Tiež by som už viac nekúpila.. A áno aj rúčka trochu vrzga ale to mam pocit ze od začiatku aj konštrukcia, to je aj tým ze je dosť pružný a potom to vrzga..