Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@lenkan3 dakujem 😉
Ahojte ja som Ho rozobrala úplne celý a prala na 40. Ako nový.
@6mia6 super 🙂 ďakujem za info 🙂 moja malá ho tak zašpinila už že to veru čistiť ručne moc nemám chuť 😀
Ahojte, kupujete original fusak, ci mate skusenosti s inymi? dakujem
@1maruska ja som práve včera ,,montovala,, fusak, mám zn. ADA, vyzerá to celkom fajn, v strede sa to dalo priviazať, ale neviem, či sa nebude zosúvať, lebo vrch pre blbú sieťku sa nedá nijako pripnúť. hore som to iba čo najviac stiahla a ohla za sedák, tak uvidím. Na to som dala nánožník od pinkie, ten je úžasný, ako na tento kočík, teraz s fusakom je aj ten spodok taký vyplnený, vyzerá to lepšie ako iba s dekou.
@samada Ahoj nemohla by si mi prosim odfotit kocik aj s nanoznikom a dat sem par fotiek ako sedi... 🙂 Diky
Baby ani ja neviem zohnat origos fusak proste su vypredane...... :( teraz rozmyslam ci potrebujem riesit aj nanoznik alebo staci len fusak nejaky s nepremokavym povrchom.....a proti dazdu mate ake plastenky?? Ja mam taku uni a v lete sme ju aj museli pouzit no nic moc....... :(musela som odzipsovat nozicky a tak to cele schovat do tej folie a az cez rucku to natiahnut...... :( mate nejake tipy?
nikde neviem nájsť cenu toho 3-kolesového britax B agile, viete niekto,, koľko stojí a kde na SK ho majú?
@solnicka_nr malá sa moc fotiť nechcela, ale čosi sme odfotili
@zstachurova 3kolesovy je asi len Baby Joger Citi Mini a ten som asi pred mesiacom videla v All Toys u nas v BB
@lenkan3 ale na prvej strane tohto fóra je 3 kolessový aj britax, len nikde v slovenských internetových obchodoch ho ešte neviem nájsť a teda ani cenu...
@zstachurova niekde sa tu pisalo ze na SK 3kolky Britax nie su, ale skus sa opytat v OCA Babymarket, ja som ho kupovala tam, tak by mohli vediet ci sa da objednat aj 3kolesovy 🙂
@solnicka_nr Hrozne, ze su fusaky vypredane. podla vsetkeho bude novy kocik 2013 a vsetko k tomu... Ja mam tiez univerzalnu plastenku, vpredu je okienko ( diera ako svet ), este sme nepouzili, uvidime...
@1maruska Uz sme kupili easywalker fusak ma taky nepremokavy povrch,.... 🙂 ale asi aj plastenku si teda zozenie m univerzalnu.
@zstachurova Ahoj, také jsem toužila po 3 kolovém, ale je určen pro americký trh...možná se prodává ještě v Austrálii. Existují firmy, co v USA koupí a zašlou, ty pošleš peníze v eurech či korunách jen té firmě a zařídíš si clo..Ale zas tak jsem ten kočárek nechtěla 🙂
Ahojte, tak sa pripajam k čerstvym držitelom tohoto kočika..od dneska doobeda :o))) zatial mam trochu problem s rozkladanim a skladanim..asi to chce prax. Pokukavam po tej strieske na nete, ale nasla som len jedneho predajcu za 15 eur, neviete o niecom lacnejsom?? a hladam aj pršiplašt, nejake navrhy na predajcu nemate?? dakujeeem. Idem si precitat vase postrehy.paa
no mne to robila svokra, odmontovali sme čo sa dalo a ako tak sme to našili, ale fakt to stojí za to. Tá predĺžená strecha je super aj proti slnku, že malej nesvieti do tváre, my ako sme to našili, ja som to nemala ani raz zazipsované. ja som dávala fotky aj na str. 8. Keby si niekoho našla, čo ti pomôže, bola by si spokojná. Ja som sa bola pítať aj v oprave obuvi, aj v zákazkovom šití, ale nikde mi to nechceli urobiť. možno v inom meste budú ochotnejší.
@micva Ahoj, dnes mm kupil original plastenku, no ostala som zaskocena, ze je v celku, ze nema kukátko pre bábatko, aj ta emitexova to tak ma co si ty kupila???
a k tomu nánozniku-si pisala ze si spokojna, pouzivas ho aj na fusak, ci fusak nepouzivas?? a ked skladas kocik, davas to dole ci ako?? ja som nasadila fusak a kedze je pripevneny cez popruhy, mala som problem zlozit kocik...
a tasku odzipsuvavas ked skladas kočik??
Ahojte, tiez mam b agile a prave riesim fusak, no mam problem, ze nikde sa original cosytoes teraz neda zohnat 😠 aky fusak pouzivate vy?
@ivka_marek na emitexovom otvor je, praveze je este lepsi, lebo zakryva celu zadnu cast az dolu, fusak som tam zatial nedala, ale s fusakom to bude asi lepsie drzat cele, uvidim, za chvilu ho tam uz dam. ja mam aj podlozku a ked idem zlozit, tak rukou pod podlozku a nemusim nic zhadzovat.
a aku tasku? myslis tu zadnu cast? tu som mala cele leto odzipsovanu 🙂 len to tam povievalo a vadilo mi to tam 🙂
@micva posles mi prosimta odkaz na stranku, kde si ho kupila?
@ivka_marek http://kindercentrum.sk/ ale brala som ho priamo z predajne, ci co myslis? igelit ci kocik?
@micva myslim igelit

@lolinkamaminka ja mam cerveny, a tiez mam jemne inu farbu striesky. Lenze ja mam striesku prakticky stale stiahnutu, tak sa mi zdalo ze ked som ju vystrela tak bol rozdiel vo farbe. Zatial som prala len striesku, zadnu co sa da odopnut a v pohode - prala som rucne, a kocik som cistila kefkou a vlaznou vodou.