icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

inci
13. jan 2013

ahojte baby, zvazujem kupu britax b agile 4 2013. ma ten kocik nejake vylepsovaky oproti 2012? kolieska sú odpruzene? nehrkaju na zamkovej dlazbe? diky za infosky 🙂

meggieerika
16. jan 2013

baby, ktore mate tento kocik, viete s nim v pohode prejst aj po snehu???, su dost velke tie kolieska???? diky

lucka181980
16. jan 2013

Hej mam tento kocik a v pohode prejdem po snehu

jankohrasko
18. jan 2013

babulky, prosim, aka je dlzka chrbtovej opierky? (agile 2013). Dakujem

lucka181980
18. jan 2013

Ahoj nevoem ci je to 2013 ale kupila som ho pred tyzdnom.Ked nezabodnem tak tito zmeram.A vlastne naco to pitrabujes 🙂

jankohrasko
19. jan 2013

@lucka181980 ak nezabudes, tak Ta poprosim len tu chrbtovu opierku, zhaname vacsi kocik, videla som model 2012 a tam sa mi zdala strasne kratka ta chrbtova opierka.. Tak ze ci nahodou nie je u modelu 2013 dlhsia.. Dakujem moc

michaelanemeth
21. jan 2013

ahojte baby planujem tiez kupit britax agile 🙂 len sa neviem rozhodnut ze akej farby...a ci 4 ale 3 kolesovy,.,este som nemala kocik 3kolku tak neviem...aka s tym bude manipulacia....

michaelanemeth
22. jan 2013

baby mate ho niektora?

lady24
23. jan 2013

@michaelanemeth ja tiež zvažujem kúpu presns tohoto čierneho, ale neviem sa rozhodnúť medz cbaby joggerom alebo ním

lusinka1987
23. jan 2013

uzasnyyyyy kocar my sme uz 5 kocarov vystriedali a tento je najlepsi s uzasneee oriestranny a maly je dost velky s lubi si pospat v kocari a tento jediny bol velky boli sme vo vsetkych predajniach v ba dokonca nam predavacky hovorili ze jr to ten isty vyrobca co vyraba kociky nuna co stoja vyse 500 len sportaky

michaelanemeth
23. jan 2013

@lady24 no tak si natom tak ako ja...mne tiez aj ten BJCM vrta v hlave...ale asi to bude tento..len mojmu muzovi sa nepaci cierny :( ale mne velmi...

michaelanemeth
23. jan 2013

@lusinka1987 a tym mas 4 kolesovy alebo 3 kolku?

lusinka1987
23. jan 2013

stvorkolesovy mam ale zachvilu ho budeme predavat lebo maly je uz velky.a ja mam cierno cerveny su super obidve farby

strihalka
23. jan 2013

@michaelanemeth baby me na tom baby jogger city mini teda dost odrovnala ta rukojet gumova..to je neco dost desneho

michaelanemeth
23. jan 2013

@strihalka a ty mas britax?a ta rukovet na britaxe neni nizka?ja mam napriklad 175 cm,nemam ho kde odskusat zatial som ho nazivo nevidela...

strihalka
23. jan 2013

@michaelanemeth no ja mam cca 173 a je otrchu nizsi,a le da se to v pohode

michaelanemeth
23. jan 2013

@strihalka nemas nejake fotky kde si pri tom kociku nech viem asi ako to vyzera?

strihalka
23. jan 2013

@michaelanemeth tu je par stran dozadu mmnt

strihalka
23. jan 2013

@michaelanemeth na 12 strance.-D

michaelanemeth
23. jan 2013

@strihalka dakujem si zlata 🙂 no neviem...prave to dava tomu britaxu minus...ze je ta rukovet nizsia..a BJCM ju ma o niecoo vysie...a vzhladom nato ze aj moj muz je vyssi...fuuuuuuu...teraz fakt neviem

lady24
23. jan 2013

@michaelanemeth ja čakám kedy ho dovezí na predajnu v ZA aby som si ho kukla osobne. Strašne ma na ňom odráza tá strieška a ževraj aj kolieska sú nič moc. Uvidím, určite počkám ako kým ho dovezú. Inak predavačka mi ho v predajni vychválila do neba, tak asi bude fajn. Čierny je super, ja som mala aj 3-kombináciu čierny a nevedela som si vynachváliť, hlavne bábu môžeš obliesť čokoľvek všetko sa do neho hodí, iný ako čierny by som nechcela nikdy.

lady24
23. jan 2013

@lady24 robí to presne 7 cm oproti BJCM

michaelanemeth
23. jan 2013

@lady24 no a moj muz zas nechce cierny ze v lete jej v tom bude teplo a tak...ale mne sa lubi cierny...no uvidime lebo aj ten BJCM u nas vedie...ale myslim ze je aj kvalitnejsi...ale zas drahsi...

spajky
23. jan 2013

@lusinka1987 aku mas farbu zhanam sportak a rozmyslam aj nad tymto ale pouzitym

lusinka1987
23. jan 2013

ja mam cierno cerveny

lusinka1987
23. jan 2013

cierny ti farba vybledne ale cierna je cool

monuli1985
24. jan 2013

baby,ako vam vojde do kufra?ostane tam este miesto na nieco ine?myslim britax 🙂

michaelanemeth
25. jan 2013

@lady24 no takze dnes som bola v predajni a mila pani predavacka fakt uzasna mi poradila ze nech radsej beriem BJCM ze je omnoho lepsi ako britax...ze britax je nizky kocik jednak aj rucka a aj ta opierka je o dost nizsia a ze tie kolieska su fakt onicom...neviem...ze v polovici februara vijde nova kolekcia farieb BJCM takze som zvedava...🙂

malinovka333
27. jan 2013

@meggieerika s britaxom som velmi spokojna, a dobre prejdem po snehu,ale zalezi ci je odhrnuté alebo nie,po veľkom snehu sa ide trochu tazsie, minule som ho tahala za sebou 😀 ale co sneh zachvilu zmizne inak super kočík

natas4
27. jan 2013

@monuli1985 do kufra uplne v pohodicke 😉