Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
neviem co je pre teba velke babatko ale je dost velky.... a sportova cast sa da dat uplne na lezato, takze podla vyrobcu je vhodny od narodenia, ked sme to skusali poskladat aj s nanoznikom tak vanicku extra ani nepotrebujes., my sme si preto vzali extra k tomu sleeper namiesto vanicky, kedze casto cestujeme, tak nech sa nam babätko nekrci len vo vajicku, a v zime ked bude uz potrebny fusak bude sediet tak nam asi v hlbokom kociku nebude chciet byt .... velmi lahko sa s nim manipuluje ....lahko skladatelny, zmesti sa nam v pohode do auta....ako som pisala da sa nastavit v smere aj v protismere jazdy.....a recenzie ma velmi dobre, a aj hodnotenia v spotrebitelskych testoch co sa tyka nemecky hovoriacich krajin.....
Dobrý chcem sa opýtať ci je ku kočíku nanoznik
@katarinka48 k kociku Britax sme mali nanoznik v cene...
@sense a vy máte 12 alebo 2013?
asi 12, kedze sme ho objednavali minuly rok
baby, prosim vas, kupovali ste niektrora nahradne kolesa na kocik?
baby,aku mate plastenku na britax b-agile?ja mam nejaku uni doma a nesedi dobre,je akoby mala
@monuli1985 ahoj ja mám univerzálnu z emitexu ale presne tí nepoviem
Ahojte žienky, chcem sa vás spýtať, kde zoženiem najlepší kryt na tú stieťku?Odkial máte? 🙂 Ďakujem za infošky🙂
Ahojte,rada by som sa opytala mamicky,kt.ma 3 kolesovy britax, ci je dostatocne stabilny napr. ked sa zavesi taska na rucku.Bola ssom ho dnes kuk a vyzera super.Dakujem
ahojte chcem sa opytat zabera vela miesta v kufri?
Maminky mam na vas jednu otazocku - od akeho veku ste pouzivali tento kocik??
@spajky este nie, cakam, ze tento tyzden alebo buduci pride... dam ti potom vediet, ci je naozaj taky 😉 ale na tomto videu je predvedene, ako sa sklada:
https://www.youtube.com/watch?v=iLw_8FdRQKU
@suz2 my sme kupili Britax/römer Smart 4kolesovy ten sa da otocit aj v smere aj v protismere jazdy, lahko skladatelny, pasuje nam do auta...my sme spokojni...