Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte. Prosim vas neodfotite mi niektora ako to vyzera ked sa vyvrati ta cast pod nozicky? Do akej vysky? Uvazujem nad B Agile-4 ale toto jedno nie som si ista. Zatial moj malinky stale je v sportoveom kociku z trojkombinacie a nozicky ma vysoko. Dakujem. 🙂
tak a Britax kúpený, je to skvelý kočík 🙂
baby ake mate kolieska? ja mam britax od stvrtka a poviem vam tie kolieska vyzeraju ako keby som ho mala min.pol roka...:( ale inak je super 🙂
@michaelanemeth Tak kolieska vyzerajú zničene ale to sa dalo čakať,je to jediná nevýhoda tohto kočíka.Ale ja som si objednala nové všetky 4
@mondulka ano pocula som ze sa da...a len tak do buducna aby som vedela...kde si ich objednavala a kolko ta to vyslo?no hej je to jedna nevyhoda ale inak uplna spokojnost...a aj malej sa tam paci...🙂 to je hlavne...a ako som tak pozerala predtym kociky tak vacsina ma uz taketo kolieska...
@michaelanemeth tu z mk som objednávala každý kto predáva tento kočík ich vie zohnať a stoja 34e plus pošta
baby, ktoré máte Britax B-agile, máte ku kočíku aj fusak? oplatí sa?
baby podlozku do Britaxu s bocnicami alebo bez?ake davate vy?
nooo, dnes sa odtrepem do obchodu kuknut nazivo tento britax........a nemaju ho........aaaa, no skoro ma slahlo...... vraj buduci tyzden.... och joj..... ozaj a treba tam podlozku???? mne to pride zbytocne, aleee.........................dufam zeho coskoro budem mat............ kym si to nerozmyslim zas........... ech......
jeeeejda, tak už aj nám dnes dorazil, je suprový :o) dúfam, že aj "v teréne" sa osvedčí...
také isté lebo iné sú asi neni teda nemám ich ešte doma ale keď dorazia sa ozvem
Maminky aky nanoznik by ste mi poradili na Britax B-Agile?? Ideme v aprili do Nemecka, asi moc teplo este nebude tak potrebujem taky nejaky prechodny - ani tenky ani hruby...

Ahojte 🙂 . Dnes som aj ja objednala b-agile, trojkolku. Dufam, ze coskoro budem patrit k spokojnym majitelkam 🙂 .
@kitty88
@vicky17 aj ja som objednavala z tej stranky. Potom dajte pls vediet, ked vam pride 😉