icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

vicky17
15. mar 2013

baby a aku foliu proti dazdu mate? dakujem 🙂

chrystel
15. mar 2013

@zipsy vdaka za typ, toto ma naozaj jedine na tomto kociku rusilo a hlavne maleho. Ja som tie pasy predlzila na max.spolu zviazala, kruzok nemam, tiez to drzi perfekne.

kitty88
15. mar 2013

@spajky ahoj, si sa pytala minule na skladnost kocika, tak dnes mi prisiel, do kufra auta som ho sice neskusala este dat, ale urcite sa v pohode zmesti a ostane aj miesto, a to mame maly kufor - mame totiz fiestu 😅 a aby si si vedela predstavit, prikladam foto zlozeneho 😉

chrystel
15. mar 2013

@vicky17 mne celkom pasuje zo sportiaku jane muum, ani nejdem kupovat inu.

spajky
16. mar 2013

@kitty88 dik

mariposita
16. mar 2013

Ahojte, ja som tiez kupila 3-kolesovy Britax B-Agile, je uplne super, ale chcem sa vas spytat, ci vam nevadi, ze sa nedaju polohovat tie nozicky uplne vodorovne? Mne to trochu vadi.... Nemate nejaku fintu, ako to dobre vypodlozit?

ikula2
16. mar 2013

@kitty88 prosim ta pises ze mate fiestu, lebo aj my mame fort fiesta, ak by si mala niekedy cas nehodila by si foto ako vyzera zlozeny v kufri? Mozem sa este spytat rucka ma aj viac poloh, alebo je na pevno. Dakujem

kitty88
16. mar 2013

@mariposita mozes to odzipsovat a priviazat niecim k madlu, ak to chces mat vyssie

kitty88
16. mar 2013

@ikula2 hmm, momentalne je odlozeny v krabici, vyskusali sme ho, pofotili a zabalili naspat, pretoze este ho tak skoro pouzivat nebudeme, kedze sa stale vozime v hlbokej vanicke a tento bude na leto, takze neviem kedy ho v kufri odfotim, ale ked budem mat cas a muzovi sa bude chciet ho opat vyberat a balit, tak ti sfotim 😉 a rucka je napevno

ikula2
16. mar 2013

@kitty88 v pohode ak sa bude dat, dakujem

meggieerika
17. mar 2013

baby, ked ste si objednavali tento kocik za kolko dni vam ho dorucili????

katie233
18. mar 2013

Ja som ho objeednavala 6.3. A buddem ho mat cca za dva tyzdne @meggieerika

1maruska
18. mar 2013

@kitty88 pekna farba 🙂 paci sa mi, skoda, ze ked som objednavala ja, nebol iny vyber ako cerveny alebo cierny :(

katka26021974
18. mar 2013

@vicky17 ahoj, ja si ho chcem tiež objednať, si s ním spokojná, alebo ho ešte nemáš. dík za odpoveď.

vicky17
18. mar 2013

@katka26021974 ahoj, ano som s nim spokojna velmi. len tie kolieska sa nicia ... ale inak super 🙂

katka26021974
18. mar 2013

@vicky17 dakujem za odpoved

vicky17
18. mar 2013
katulik851
18. mar 2013

@michaelanemeth neviem či už niekto odpovedal, ale jednoznačne BEZ 🙂

meggieerika
18. mar 2013

Tak baby, od stredy som aj ja hrdou a majitelkou tohto suuuuuper kocika......... uuuf, som bola od rana cela nervozna ci poslu dost kusov do NR, aby sa mi uslo.............aaaaa podarilo sa.....hich, juj, sa tesim ako male decko....... A ozaj, plastenku ste si kupovali original, alebo nejaku univerzalnu???? a kde???? diky

michaelanemeth
18. mar 2013

@katulik851 nie neodpovedal 🙂 hej objednala som bez 🙂 dik za odpoved 🙂

lsklena
19. mar 2013

Ahojte babulky ja mozem odporucit kocik britax b smart 4 .Je priestranny ,sportova cast sa da otocit v smere aj do protismeru.Velky nakupny kos.Strieska sa da predlzit .Sklada sa lahko a nezabera vela miesta.Ak by ste mali zaujem predam britax b smart 4 pieskovej farby aj s vanickou za 200 eur ale da sa dohodnut na cene.Sportova cast nepouzivana,vanicka pouzivana 3,5 mesiaca.

syja19
19. mar 2013

Mamičky aj ja chcem tento kociarik ale tiez ma trapi ze sa nedaju polohovat nozicky, teda ze to staci len akosi vysunut ten spodok, nehodil by mi niekto foto ako to vyzera ked tam tak buva dieta? 🙂 a myslíte ze ta 3 kolka je menej stabilna, ak ju mate napiste mi....dakujem

syja19
19. mar 2013

Mamicky prosm vas chcem si kupit dovnutra podlozku PINKIE ale neviem ci s bocnicami alebo bez, poradite mi? Dik

suncana
19. mar 2013

@syja19 ja mam s bocnicami, v pohode sa vojde 😉

meggieerika
20. mar 2013

@syja19 ahoj, ja ho od dnes mam, ked budem s malym vonku, pofotim ti tu dolnu cast ako je to vysunute..... da sa v pohode, ma nozicky vyssie a ked bude spat, aspon neude mat take ovisnute nohy ako v inych kocikoch...... da sa to v pohode...... ja som s nim velmi spokojna......

meggieerika
20. mar 2013

baby, kupovali ste si na kocik plastenku???? aj ste ju vyuzili, ci je to zbytocne????? diky

kitty88
20. mar 2013

@syja19 takto vyzera to polohovanie noziciek:

syja19
20. mar 2013

No suppper dakujem ti to je v pohode...joooj uz sa nan moc tesim, zajtra idem asi objednavat ;0)

syja19
20. mar 2013

Chcem si objednat ten kocik cez kmart.sk mate niekto s tou strankou skusenost? Dik