Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte, ja som tiez kupila 3-kolesovy Britax B-Agile, je uplne super, ale chcem sa vas spytat, ci vam nevadi, ze sa nedaju polohovat tie nozicky uplne vodorovne? Mne to trochu vadi.... Nemate nejaku fintu, ako to dobre vypodlozit?
@mariposita mozes to odzipsovat a priviazat niecim k madlu, ak to chces mat vyssie
@ikula2 hmm, momentalne je odlozeny v krabici, vyskusali sme ho, pofotili a zabalili naspat, pretoze este ho tak skoro pouzivat nebudeme, kedze sa stale vozime v hlbokej vanicke a tento bude na leto, takze neviem kedy ho v kufri odfotim, ale ked budem mat cas a muzovi sa bude chciet ho opat vyberat a balit, tak ti sfotim 😉 a rucka je napevno
baby, ked ste si objednavali tento kocik za kolko dni vam ho dorucili????
Ja som ho objeednavala 6.3. A buddem ho mat cca za dva tyzdne @meggieerika
@vicky17 ahoj, ja si ho chcem tiež objednať, si s ním spokojná, alebo ho ešte nemáš. dík za odpoveď.
@katka26021974 ahoj, ano som s nim spokojna velmi. len tie kolieska sa nicia ... ale inak super 🙂
@vicky17 dakujem za odpoved
@michaelanemeth neviem či už niekto odpovedal, ale jednoznačne BEZ 🙂
Tak baby, od stredy som aj ja hrdou a majitelkou tohto suuuuuper kocika......... uuuf, som bola od rana cela nervozna ci poslu dost kusov do NR, aby sa mi uslo.............aaaaa podarilo sa.....hich, juj, sa tesim ako male decko....... A ozaj, plastenku ste si kupovali original, alebo nejaku univerzalnu???? a kde???? diky
@katulik851 nie neodpovedal 🙂 hej objednala som bez 🙂 dik za odpoved 🙂
Ahojte babulky ja mozem odporucit kocik britax b smart 4 .Je priestranny ,sportova cast sa da otocit v smere aj do protismeru.Velky nakupny kos.Strieska sa da predlzit .Sklada sa lahko a nezabera vela miesta.Ak by ste mali zaujem predam britax b smart 4 pieskovej farby aj s vanickou za 200 eur ale da sa dohodnut na cene.Sportova cast nepouzivana,vanicka pouzivana 3,5 mesiaca.
Mamičky aj ja chcem tento kociarik ale tiez ma trapi ze sa nedaju polohovat nozicky, teda ze to staci len akosi vysunut ten spodok, nehodil by mi niekto foto ako to vyzera ked tam tak buva dieta? 🙂 a myslíte ze ta 3 kolka je menej stabilna, ak ju mate napiste mi....dakujem
Mamicky prosm vas chcem si kupit dovnutra podlozku PINKIE ale neviem ci s bocnicami alebo bez, poradite mi? Dik
@syja19 ahoj, ja ho od dnes mam, ked budem s malym vonku, pofotim ti tu dolnu cast ako je to vysunute..... da sa v pohode, ma nozicky vyssie a ked bude spat, aspon neude mat take ovisnute nohy ako v inych kocikoch...... da sa to v pohode...... ja som s nim velmi spokojna......
baby, kupovali ste si na kocik plastenku???? aj ste ju vyuzili, ci je to zbytocne????? diky
No suppper dakujem ti to je v pohode...joooj uz sa nan moc tesim, zajtra idem asi objednavat ;0)
Chcem si objednat ten kocik cez kmart.sk mate niekto s tou strankou skusenost? Dik

baby a aku foliu proti dazdu mate? dakujem 🙂