Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@poisonblu uuuuuuuuuuf, tak to som nan mala teda stastie
@poisonblu mam dve kamaratky, obe maju chlapcekov a nemaju s tym ziadny problem ze kocik je v cervenej....pochvaluju si
Mamicky dnes mi dorazil nanoznik z Pinkie s tou opickou ale zda sa mi akysi nie moc na mieru, dole uz,hore siroky a kratky...no mozno to zle davam, ja mam trojkolku....ak ho niektora mate poslite mi foto ako to davate vy..diky moc
Ahojte. Kocky tak ja tiez vsade som zhanala hnedy a potom mi ucaroval cierny so striebornou konstrukciou a dokupim si farebnu striesku. Asi modru kedze mam teraz chlapceka a zda sa mi ze s ciernou mozem kombinovat akukolvek striesku. KEd bude dalsie babo dievcatko kupim inu. Prosim vas este raz ktora si najde cas. Ste 100% spokojne s tymto kociarikom. Lebo ja co mam teraz 3kombinaciu no veru ziadna slava a nechcem znovu sa sklamat. Vopred dakujem kazdej z vas. 🙂
@lucky14 to zalezi od toho aka si narocna...ale ja som spokojna 🙂 tie kolieska su sice nie bohvie co..ale da sa...🙂
@michaelanemeth Tiez nad tymto kocikom uvazujem...nehrkoce velmi? Zvladne aj dajaky ten nerovny teren? A je taky stabilny, ked je opierka dole, dobre sa tam lezi?
@annia no mne este zatial nerkoce...aj po horsom terene viem prejst v pohode...a aj stabilny je,mala v nom obcas aj zaspi a uplne v pohode dokonca mi tam spi dlhsie nez v postielke 🙂
@michaelanemeth A je nepremokavy?
@annia no tak to som neskusala :D ak prsalo tak som dala plastenku...takze neviem...
@lubenka78 ako vravis 🙂 akurat len ked sa zapichavaju tie kamienky...ale inak dobry kocik 🙂
@michaelanemeth Aha...a vdaka za odpoved, idem ho zajtra obzriet do predajne.
ja mam tiež červený pre chlapčeka a pred 2 týždňami mi prišla čierna strieška a vyzerá to podla mňa super 🙂
kočky ako riešite tašku na plienky a veci? ja som ju skusala zavesit na ručku a zavadzala mi pri chodzi tak som ju šupla do košika horko ťažko ale ked som s nej niečo potrebovala ,no nemotorne to je stale sa zohynat atažko sa z nej potom aj niečo vyberie...vy ju kde mate??
@erinka123 ja nam tasku zavesenu na rucke a nezavadza mi vobec...
Baby a od akeho veku ste vozili dieta v tomto kociku?
@poisonblu prosim ta akym sposobom sa polohuje? Neviem ci sa dobre vyjadrim, ale mame peg perego a tam ked je dieta vacsie moze sa same pritiahnut o madlo a tym si zmeni polohu a naspat samozrejme nejde, iba ked sa da do sedu a plohuje sa dole. Mohla by som ta poprosit fotku ako sedi v kociku s dietatko na poslednej pozicii? ALebo tu foto co si pridala je sed?

@len22ka ja som zatlacila tu poistku, potom popod fusak som si strcila ruku a zatiahla tou snurou, ci co to tam je a kocik sa mi zlozil...............v pohode mi to slo