icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

meggieerika
5. apr 2013

@len22ka ja som zatlacila tu poistku, potom popod fusak som si strcila ruku a zatiahla tou snurou, ci co to tam je a kocik sa mi zlozil...............v pohode mi to slo

meggieerika
5. apr 2013

@poisonblu uuuuuuuuuuf, tak to som nan mala teda stastie

meggieerika
5. apr 2013

@poisonblu mam dve kamaratky, obe maju chlapcekov a nemaju s tym ziadny problem ze kocik je v cervenej....pochvaluju si

ivanazv
5. apr 2013

@6mia6 no rozmýšlam aj ja nad ním, síce nie od britaxu, zbatočne drahý. Ja som tiež bezkabelkový typ a kluče mobil musia mat niekde miesto 🙂

syja19
5. apr 2013

Mamicky dnes mi dorazil nanoznik z Pinkie s tou opickou ale zda sa mi akysi nie moc na mieru, dole uz,hore siroky a kratky...no mozno to zle davam, ja mam trojkolku....ak ho niektora mate poslite mi foto ako to davate vy..diky moc

jenny6
6. apr 2013

@kitty88
@poisonblu 😀 Nakoniec to u nás vyhral čierny 😀 Najprv sa mi nechcelo veriť, že nikde nemajú hnedý, ale fakt do júna ani nebudú 😖 Predavač mi neklamal 😀 Inak ten tvoj fialový je suprovýýýýýý, len chceme aj pre ďalšie bábo a ak by bol chalan... 😉

poisonblu
6. apr 2013

@jenny6 my sme cierny nechceli kvoli tomu, ze to bude kocik na leto a v tom teple este cierny kocik....radsej nie

lucky14
8. apr 2013

Ahojte. Kocky tak ja tiez vsade som zhanala hnedy a potom mi ucaroval cierny so striebornou konstrukciou a dokupim si farebnu striesku. Asi modru kedze mam teraz chlapceka a zda sa mi ze s ciernou mozem kombinovat akukolvek striesku. KEd bude dalsie babo dievcatko kupim inu. Prosim vas este raz ktora si najde cas. Ste 100% spokojne s tymto kociarikom. Lebo ja co mam teraz 3kombinaciu no veru ziadna slava a nechcem znovu sa sklamat. Vopred dakujem kazdej z vas. 🙂

michaelanemeth
8. apr 2013

@lucky14 to zalezi od toho aka si narocna...ale ja som spokojna 🙂 tie kolieska su sice nie bohvie co..ale da sa...🙂

annia
8. apr 2013

@michaelanemeth Tiez nad tymto kocikom uvazujem...nehrkoce velmi? Zvladne aj dajaky ten nerovny teren? A je taky stabilny, ked je opierka dole, dobre sa tam lezi?

michaelanemeth
8. apr 2013

@annia no mne este zatial nerkoce...aj po horsom terene viem prejst v pohode...a aj stabilny je,mala v nom obcas aj zaspi a uplne v pohode dokonca mi tam spi dlhsie nez v postielke 🙂

annia
8. apr 2013

@michaelanemeth A je nepremokavy?

lubenka78
8. apr 2013

@annia nehrkoce vobec,mám ho od oktobra m.r. a nemožem povedať makké ň 🙂 trošku ma hnevajú tie zapichnuté kamienky v kolieskach.Je stabilný a vobec to nieje nejaká rozhrkotaná kára.Predné kolieska odpružené,takže pekne kopíruje nerovný terén našich krásnych chodníkov a ciest.

michaelanemeth
8. apr 2013

@annia no tak to som neskusala :D ak prsalo tak som dala plastenku...takze neviem...

michaelanemeth
8. apr 2013

@lubenka78 ako vravis 🙂 akurat len ked sa zapichavaju tie kamienky...ale inak dobry kocik 🙂

lubenka78
8. apr 2013

@annia a je nepremokavý,ešte to som chcela napísať,odskúšala som to ked padal snehodážď,nemala som vtedy ešte zaobstaraný pršiplášť🙂,odkedy ho mám nechdím s ním podaždi :_)

annia
8. apr 2013

@michaelanemeth Aha...a vdaka za odpoved, idem ho zajtra obzriet do predajne.

poisonblu
8. apr 2013

@lucky14 keby som skor vedela, ze sa da strieska menit, tak kupim aj ja cierny..mne zajtra donesie kurier ten cerveny

femi1
9. apr 2013

ja mam tiež červený pre chlapčeka a pred 2 týždňami mi prišla čierna strieška a vyzerá to podla mňa super 🙂

erinka123
9. apr 2013

kočky ako riešite tašku na plienky a veci? ja som ju skusala zavesit na ručku a zavadzala mi pri chodzi tak som ju šupla do košika horko ťažko ale ked som s nej niečo potrebovala ,no nemotorne to je stale sa zohynat atažko sa z nej potom aj niečo vyberie...vy ju kde mate??

poisonblu
9. apr 2013

Tak dnes nam dosiel kocik

ivanazv
9. apr 2013

@poisonblu Aj nám dnesk adošiel tento červený, super super kočík 🙂

michaelanemeth
9. apr 2013

@erinka123 ja nam tasku zavesenu na rucke a nezavadza mi vobec...

poisonblu
9. apr 2013

Baby a od akeho veku ste vozili dieta v tomto kociku?

poisonblu
9. apr 2013

@femi1 ja sa obavam tej ciernej striesky v lete, ze ci sa neprehreje...i ked ona je zvnutra bleda, tak by to asi nemalo vadit, nie? Lebo my sme kvoli tomu neobjednali cierny

ikula2
10. apr 2013

@poisonblu prosim ta akym sposobom sa polohuje? Neviem ci sa dobre vyjadrim, ale mame peg perego a tam ked je dieta vacsie moze sa same pritiahnut o madlo a tym si zmeni polohu a naspat samozrejme nejde, iba ked sa da do sedu a plohuje sa dole. Mohla by som ta poprosit fotku ako sedi v kociku s dietatko na poslednej pozicii? ALebo tu foto co si pridala je sed?

ikula2
10. apr 2013

@femi1 prosim ta pozeram ze mas okres Prievidza, nevies kde by som pozrela tento kocik na zivo?

poisonblu
10. apr 2013

@ikula2 ano, to je sed...vyssie mi to uz neslo...a same sa to nepohne, musis to ty vzadu popruhmi potiahnut...inak sa to polohuje smerom hore dost tazko, treba potiahnut dva popruhy tak do stran a dost to ide tazko, ked tam maly sedi, tak to nedam ja vobec...

ikula2
10. apr 2013

@ivanazv prosim ta nevies ci tento kocik je niekde vo Zvolene aj nazivo v predajni?

ivanazv
10. apr 2013

@ikula2 Neviem ti povedat,, ja som ho objednávala z netu...ale voo Zvolene pochybujem, lebo tu nie su predajne kočíkov poriadne jedine je bývalé Bambimo alebo v Vitmanovom. Ale ked som pozerala stránku Drobček vo vitmanovomm, tak ho nemali