Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte, prosim ma niekto hnedu verziu? Nemohli by ste vlozit foto? Neviem si vybrat 😉 dakujeeeeem! 😀
Kocky, tie kolieska su teda ake? Gumene alebo umele? Ak by ste ich mohli porovnat s BJCM... Tie su vraj z tvrdenej gumy. Britax ma umele pogumovane?
Maximálna spokojnosť s týmto kočíkom....až na tie kolieska, ale dá sa... 🙂 Vždy som si myslela, že radšej kvalitný kočík, drahší, z druhej ruky, ako nový a lacný, no zistila som, že cena nikdy nehovorí o kvalite...teda o kvalite ako takej možno hej, ale o praktickosti sa nedá hovoriť...ja som prešla na Britax z Jane slalom...tisíc a jedno...Britax mi príde oveľa, ale oveľa lepší...
Prosim vas neviete ci sa da niekde kupit samostatne konstrukcia na b-agile? Dik
je to uz rok, co mame kociarik a stale som s nim spokojna. Syncek mi v nom pekne spal od 6 mesiacov po rok 2x denne, v roku sme presli na postielku. Do mesta po chodnikoch je vyborny. Do terenu by som ho ale nebrala, babo by sa v nom vyhrkalo. Predsa len, je to lahky mestsky kocik, nie robusny tereňak ;,)
@ketusik ahoj, ja mam hnedy, pofotim a dam fotky................... 🙂
@ketusik takto vyzerá hnedý..........
chcem sa spýtať, je možné ku kočíku pripnúť aj nejaký skejtík?
juj baby....mam ho kupit?Mam na vas otazocky.......dietatko sa vyspinka pekne?a co v zime?kolieska po snehu.....+fusak,nanoznik mete na neho aky?a aj ste davali navyse slnecnu clonu?neviem ci kupit....a ci modry alebo hnedy......POMOOOOOOOC 🙂
@meggieerika jeeeeej, dakujem veeelmi pekne, si zlata! Paci sa mi! Ako si ho zohnala? Mne bolo povedane ze sa naskladni az 30.5. ☹ tak teraz si ma presvedcila - pockam si! Uz sa neviem dockat 😉 Ď este raz :*
@missia ahoj tak mne Jakub spáva v kočíku v pohode. Len Ho musim voziť 😀 fiasko sme nemali, len deku a nanoznik emitex. Slnečnú clonu netreba. Po rozzipsovani strechy tieni super. Akurát na tu sietku treba látku, nejaká kocka ti usije alebo samozrejmé aj sama. Ja som ľavá takže som si dala ušiť 😀 farba už je na tebe. Su pekne vsetky. My máme červený. Ešte možno zvážiť ako tu baby písali že sa dá kúpiť strieska to len keby si sa chcela s farbami vyhrať.
@ketusik ja som ho kupovala tusim v marci...... aj to som rano volala do predajne ci ho maju, ze ano a to v tejto farbe dostali vtedy len 2 kusy...... tak hned mi jeden odlozili....... mnooo kym som ta s malym dosla (vonku fukalo, snezilo,prsalo... otras) tak ten druhy stihli predat.................. takze som mala stastie...... 😀
@missia ahoj....... ja na tento kocik original fusak nemam, ale v pohode mi sedi aj inej znacky..... mne vnom maly spal pekne..... vybuval sa v pohode.... akurat som ho musela furt kocikovat, ale to mi robime od narodenia..... 😀 vzdy kocik musel byt v pohybe 😀
@lubenka78 ahoj, vyzera to dobre,kolko za to chces?
maminky nepredavate niekto tento britax????? 🙂
@ivka_marek Ahoj,nechcem to tu moc rozpisovať,ale zo vším všudy 8eur +poštovné.V podložke je samozrejme ešte vatelín.
@lubenka78 este mas tu vložku? stale sa neviem rozhodnut..
@ivka_marek ano,ešte mám,ako chceš,ja len že mi ostala tá látka a je mi lúto ju nevyužiť....
@lubenka78 vies co, zoberiem ju, lebo sice mam jednu, ale na striedacku.., napis mi do ip cislo uctu. Dik

@lucky14 mam tam 2012 04 🙂