Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@meggieerika a ktory typ mas ty? 2012-alebo 2013? cely nazov je romer britax b-Agile?
@meggieerika a ten fusak myslis len ten na nohy alebo cely klasicky?
ja mam Birtax B- Agile 2013 vo farbe fossil brown
@natalia000
@natalia000 fusak klasicky cely, na zimu, co don dieta vlozis a nie je mu zima................. ten co dieta prekryva v kociku je a noznik a original nanoznik na tento kocik som este nevidela.......... ale fusak original som videla este v zime, mala ho jedna mamicka.............vyzeral super
@meggieerika oki dakujem za odpoved 🙂 ale to je romer britax alebo len britax b agile? uz mam vtom chaoss
Maminky prosim; kde ste si kupovali tu clonu na Britax?
@meggieerika odkial mas prosim ta ten hnedy??ja cakam nan tak som zvedava ci ho dodaju
@zuzanazuzana mne sa to velmi paci..mne by mal prist hnedy a toto by sa mi do toho asi moc nehodilo ...ale dobre si si vybrala krasne farby
Tak a uz ho mame aj my - ciernu stvorkolku. Zda sa mi velmi prakticky, lahucky a hlavne skladny. A hlavne, vsetko ide ako po masle, zvladam to aj s velkym bruchom 🙂 Skvely na nakliknutie vajicka, myslim, ze sa s nim bude dobre cestovat, no uvidim za tyzden, dva 😝
Babulky ja si b agile neviem vynachvalit 🙂))) taka som spokojna a stale sa z neho vytesujem 😀
zistila som ze potrebujem tenku podlozku na leto lebo maly ked tam spinka a spoti sa mam flaky na kociku, mam cerveny a teda musim dat usit podlozku... KDe ste si ju davali sit? pripadne mate rozmery??? a aku farbu podlozky pre chalana?
@hannah25 ja som si davala sit cez sashe u jednej kocky, co sije na mieru, aj som tu par stran dozadu tusim davala link, ale mozem este raz: http://www.sashe.sk/konvalinka urcite si vyberies aj pre chlapca, ma tam tolko roznych vzorov 😉
Baby, pouzivali ste niektora tento kocik aj pre novorodenca? Nevadi mu to priputanie?
@epsonka45 ja som ho kupovala este v marci............ v babymarkete nitra
@natalia000 britax b -agile.....................
@anncovicka to je super, odkial mas tie clony?
@kitty88 Dakujem. Po poldennej drine za strojom sa podarilo 😕 Nakoniec by vyslo lacnejsie kupit 😀 😀 😀
@anncovicka ale vyzera to dobre, lepsie ako ta moja...
@kitty88 Dakujem 🙂 Na krajoch su navlecene snurky, aby to lepsie sedelo, taky zlepsovak 😝
@anncovicka paradne si to vymyslela, fakt 😉 ja to mam pripnute cvockami a neviem, ci som ja zle nasila alebo co, ale nejak mi to nesedi, nie je to take pekne nasponovane...
@kitty88 Ja som tiez najprv rozmyslala, ze to nasijem nejako dovnutra, ale takto sa mi to zdalo jednoduchsie...
@anncovicka a co je to za clona? k com sluzi?

@natalia000 pokial viem, ku kociku ziadne doplnky nie su................ ja som si dokupovala nan plastenku.... fusak original sa da kupit stoji okolo 40 eur...........