icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

poisonblu
16. máj 2013

@jenny6 ano, to je ona....

hannah25
16. máj 2013

@poisonblu aha tak super dakujem ti;)

ivanazv
17. máj 2013

@hannah25 ahoj, ja som kupovala od jednej pani ona šije univerzálne za 5 e...

sandras
17. máj 2013

Ahojte viete mi niekto poradit s vyberom neviem sa rozhodnut ci kupit Britax B agile4 2013 alebo Inglesina Espreso 2013 dakujem 🙂

poisonblu
17. máj 2013

Kocky, nechcete niektora navleky na kolesa britax 4? Ja som ich kupila, ale nevyuzijeme ich....cena 14 eur s postou...poslem foto ak by niektora chcela

hannah25
17. máj 2013

@poisonblu na britax b agile???ci aky? 🙂

hannah25
17. máj 2013

@ivanazv myslis platenku alebo podlozku? 🙂

poisonblu
17. máj 2013

@hannah25 ano, ved tema je o b-agile

hannah25
17. máj 2013

@poisonblu ja by som zobrala ak su nove, vedela by si mi dat v ip viac info aj foto?🙂

poisonblu
17. máj 2013

@hannah25 ano, su nove..vobec som ich nepouzila...nemam zfotene, tak zajtra hodim na kocik a zfotim ti to..potom sa ozvem

hannah25
17. máj 2013

@poisonblu dakujem pekne 🙂 len nechapem ako mozu byt take lacne? 🙂)

ivanazv
18. máj 2013

@hannah25 Myslim plaštenku do dažda....a navleky na kolesá za 14e sa ti zdaju lacné???????????

Tato pani čo šije plaštenky šije aj na navleky na kolesá po 1,5e za ks 😀 😀 😀

hannah25
18. máj 2013

@ivanazv 🙂))) aaaale to bola moja hlúposť ja som si od nej zle prečítala spravu nevsimla som si že su to návleky:D

ivanazv
18. máj 2013

@hannah25 😀 😀

hannah25
19. máj 2013

no veru aj ja som sa potom zasmiala:D

mondulka
19. máj 2013

@ivanazv mohla by si odfotiť kočík s tou pláštenkou alebo mi na ňu poslať kontakt?Potrebovala by som pláštenku

zuzanazuzana
19. máj 2013

@hannah25 inac ja som mala od svagrinej pozicanu univerzalnu plastenku z DMky a pasovala super, aj si ju pojdem kupit...stala 7-8 euro.

ivanazv
19. máj 2013

@mondulka posielam mail na nu, snad sa nenahnevá lienka0078@gmail.com
a su aj na FB aj s fotkami jej práca na Nove vecičky na predaj a v albume ma Lenka šitie všetko na kočíky.

poisonblu
20. máj 2013

@ivanazv tie navleky co mam ja su z igelitu, z takeho tvrdsieho ako sa vyrabaju tie plastenky na kocik...preto boli take drahe...a tiez sa cena odvijala od velkosti kolies a sposobu zapinania

mondulka
20. máj 2013

@ivanazv ahoj chcem sa ešte spýtať či sedí pekne na britaxe tá pláštenka od nej či není nejako moc natesno alebo tak aby sa mi hneď nepoškodila?

ivanazv
20. máj 2013

@mondulka No sedí v pohode navlieka sa cez ručku tam je taký velký otor a je tam aj suchý zips sa dá spjit potom a je fajn, len na spodku pri predných kolieskach nie je to moc o čo zachytit .... ale kedže ich čije ona, nema problem ti určite spravit aj na mieru, pripadne aj táto univerzálne by ti stačila, a mohla by ti na spodok našit take dlhšie pasiky na suchý zips aby si si to mohla okolo predných koliesok uchytit. Ale mne vyhovuje aj tato aj bez toho

ivanazv
20. máj 2013

@poisonblu určite máš pravdu 😀 samozrejme ked je iný materiál a je to prepracovanejšie že to bude drahšie

mondulka
20. máj 2013

@ivanazv ja mám maminu krajčírku ta mi prispôsobovala aj nánožník aby pekne držal takže toto by nebol problém ja len aby pekne sedela na kočíku aby nebola nejako moc napnutá

ivanazv
20. máj 2013

@mondulka Nie nie, je tak akurát, neni to moc napnuté a je to pevný materiál. AJ som ti to nafotilo, ale mame pokazený notbook a dohto klasického sa mi nedá vopchat SD karta, ale mm vravel že ked dojde z práci večer tak to prepoji kablom, tak ti podvečer sem šupnem ako to vyzerá.

mondulka
20. máj 2013

@ivanazv Ďakujem moc,počkám na foto a keď tak tak by som jej napísala 🙂

ivanazv
20. máj 2013

@mondulka Zdravičko tak kabel nam k tomu nepasuje, tak vam nemám ako vložit foto ☹ mrzí ma....ale podla mna pasuje dobre, je to dobrý materiál taký pevný po boku su gumičky takže sa prisposobí

strihalka
21. máj 2013

Rozhodla jsme se oprat kocik...ale sakra...nejdew mi vyndat zadove operka...jak na to ?

6mia6
21. máj 2013

@strihalka mne ide v pohode, v čom máš problém?? Nevôjde ti otvorom von či ju niečo drží??

strihalka
21. máj 2013

@6mia6 uz dobre, beslo mi to protahnout tema ksirama....abych ji mohla vyndat, no uz je v pracke...zustan na drate, kebyze budem potrebovat kocik zpet obleknouit😀

adazdca
21. máj 2013

@katulik851 Ahoj. Uvažujem o kúpe Britax Agile-4kolky hnedej, ako si spokojná? Isla by si znovu do toho? máš este aj iný kočík? Lebo ja by som mala na pláne kupit Britax a zbaviť sa trojkombinácie.. 😉 Malý má 11 mes., 84 cm a 11,4 kg.. Je dost priestranný? Dik ADA