Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte viete mi niekto poradit s vyberom neviem sa rozhodnut ci kupit Britax B agile4 2013 alebo Inglesina Espreso 2013 dakujem 🙂
Kocky, nechcete niektora navleky na kolesa britax 4? Ja som ich kupila, ale nevyuzijeme ich....cena 14 eur s postou...poslem foto ak by niektora chcela
no veru aj ja som sa potom zasmiala:D
@hannah25 inac ja som mala od svagrinej pozicanu univerzalnu plastenku z DMky a pasovala super, aj si ju pojdem kupit...stala 7-8 euro.
@mondulka No sedí v pohode navlieka sa cez ručku tam je taký velký otor a je tam aj suchý zips sa dá spjit potom a je fajn, len na spodku pri predných kolieskach nie je to moc o čo zachytit .... ale kedže ich čije ona, nema problem ti určite spravit aj na mieru, pripadne aj táto univerzálne by ti stačila, a mohla by ti na spodok našit take dlhšie pasiky na suchý zips aby si si to mohla okolo predných koliesok uchytit. Ale mne vyhovuje aj tato aj bez toho
@mondulka Nie nie, je tak akurát, neni to moc napnuté a je to pevný materiál. AJ som ti to nafotilo, ale mame pokazený notbook a dohto klasického sa mi nedá vopchat SD karta, ale mm vravel že ked dojde z práci večer tak to prepoji kablom, tak ti podvečer sem šupnem ako to vyzerá.
Rozhodla jsme se oprat kocik...ale sakra...nejdew mi vyndat zadove operka...jak na to ?
@katulik851 Ahoj. Uvažujem o kúpe Britax Agile-4kolky hnedej, ako si spokojná? Isla by si znovu do toho? máš este aj iný kočík? Lebo ja by som mala na pláne kupit Britax a zbaviť sa trojkombinácie.. 😉 Malý má 11 mes., 84 cm a 11,4 kg.. Je dost priestranný? Dik ADA

@jenny6 ano, to je ona....