Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@meggieerika aj nám tie sroby drncanim vypadavali a akurát dnes som tam dala tiež hrubsie 😉 takže odporúčame aj my ak má niekto tento problém.
Baby aký fusak máte na zimu do britaxu? Ja mám ešte po prvom synovi taký že vrchná časť tam je taká gumka sa zasunie za chrbtovú opierku aby sa to nešmýkalo dole..Lenže britax má o opierku všitú tu sieťku takže to tam nedám..Teraz neviem či kupovať nový fusak..a aký pršiplášť pasuje?
@meggieerika mne zas chrapci koleso pri brzde, alebo vrzga ci ako to nazvat, neviem co to je.......este to skusim namazat,....uvidime ci pomoze....
Ahojte, rada by som sa poradila- baby ,ktore ste si sili na striesku tu clonu na sietku, aky je princip, ako to tam drzi? Mate tam navlecene snurky? Gumicky? 🙂 Dakujem !
keď máte ten hrací pultík, prosím vás ako sa skladá vtedy kočík? A nemáte ho niekto na predaj????
Baby, ked vám drncí, vŕzga, ci píska kolecko. my máme sice b-smart ale prisli sme konecne na to kde to vrzga. bolo treba vytiahnut cele predne koleso von a ten čap namazať vazelínou a už som úplne spoko s našim kočíkom 🙂 dovtedy hanba vrzgajuca :D neviem ci je to tak aj na agile, ale vyskusajte
lusiela1 ja som bola v tom,ze ta clona je na gumicku z kazdej strany, pripadne,ze ta snurka je tam prevlecena, aby to drzalo a nezvliekalo sa to? napr. ked sa strieska zatvara a otvara, aby sa to nezosmykovalo, takze drzi to aj takto?
@epsonka45 a aku farbu si si nakoniec vybrala??lebo aj ja by som chcela podložku, madlo...som pozerala nejaku bežovú- krémovú...ale nikde som nevidela nejaku latku co by sa mi pacila...aj si si ju dala niekde ušiť?
@1maruska prosim ta a kolko ta vysiel ten fusak?
@marcelina11 hned nad tvojim prispevkom je moj britax so sovickami
@marcelina11 ahoj. Tusim okolo 35 ci 38€. Odporucam kupit original.
Ahojte maminky. Mám otázočku. Asi od marca sa vozíme v Britaxe B-Agile ale až asi pred mesiacom sme si s manželom všimli, že ručka (rukoväť) kočíka sa nám hýbe smerom hore a dole, že už nie je taká pevná ako keď sme kočík kupovali. Máte to aj na Vašich kočíkoch, že s tou rúčkou trošku pohnete smerom hore a dole alebo je to na reklamáciu? Ďakujem 😉
Ahojte, prosim vas o radu🙂 Mate niektora plastenku k tomuto kociku z DM drogerie?? Univerzalnu?? Poradte nejaku dobru stranku na podlozky do kocika...Dakujem 😉
@marcelina11 maci, ja mam fusak taky univerzalny a dobry bol .. 🙂

@gaalka to je super napad