Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
môžem sa opýtať ? nevadí deťom či už menším alebo väčším, že sa nedajú polohovať tie nožičky ?
prosím vás nevadia vaším detičkám po bokoch tie tyčky čo sú len prekryté látkou od kočíka? lebo má ked mi v sede náhodou zaspí, tak sa skoro vždy buchne hlávkou do tej tyčky, kedže sa tak zosunie do boku. riešili ste to nejako? lebo máme aj podložku s bočnicami ale tá nesiaha až po tie tyčky. a ešte som sa chcela spýtať, či vám tam sedí pekne ten nánožník od pinkie. Ďakujem
@marcelina11 ja som normalne pretiahla dovnutra pasy z kocika a tie to drzali. sem tam sa to zosuchlo, ale som ju vytiahla aj s fusakom a v pohode 🙂
@poisonblu,@86 u tejto pani som si objednávala www.mimibazar.cz/bazar.phpID243892
Ma veľmi šikovné ručičky, nádherné výtvory. Je problém si vybrať. Nánožník ma vyšiel 450Čk je z nepremokavého materiálu, a zateplený. Tá pásikavá látka je bavlna - tá premokne preto som si ju dala len na boky. Krpani naozaj nebola zima a pripevnený ho mám zo spodu ako sú kolesá na suchý zips a potom hore po bokoch je tiež zips. Hore na tej pásikavej látke sú ešte našité také ušká no tie som nemala o čo prichytiť tak som si tam našila gombík - bielu kvetinku. Nánožník dobre drží aj keď je to len na suchý zips. Ja som si u nej objednávala nánožník, clona, vložka obojstranná, taška na rukoväť,madlo, návleky na topánočky a držiak na fľašu a dokopy ma to vyšlo 1670Kč ale presne koľko to bolo euráčou si už nepamätám ale asi okolo 80. Možno si poviete trafená toľko dala za tuning ale páčilo sa mi to. Niekto vymieňa každú chvíľu kočík no a mi takúto výbavu.
@poisonblu ,
@86 nedá sa otvoriť pridávam ešte raz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=243892
Ahojte maminky. Mám otázočku. Asi od marca sa vozíme v Britaxe B-Agile ale až asi pred mesiacom sme si s manželom všimli, že ručka (rukoväť) kočíka sa nám hýbe smerom hore a dole, že už nie je taká pevná ako keď sme kočík kupovali. Máte to aj na Vašich kočíkoch, že s tou rúčkou trošku pohnete smerom hore a dole alebo je to na reklamáciu? Ďakujem emoticon
@lienocka23 mne sa to zatial nehybe,je to tam dost napevno, mám ho asi od oktobra
@lienocka23 ahoj. Mne sa to tiež nehybe,ani hore ani dolu. To je asi na reklamaciu
no kočky po prečítaní celej diskusie som môj milovaný Jané predala a dnes som kúpila Britax B-Agile v čiernej farbe a objednala podložku, nánožník a tašku z pinkie, kočiar sme dnes skúšali...na doplnky si musím počkať... S kočiarom sme zatiaľ spokojný 😉 🙂 😉
ahoj vlastníčky Britaxu, mohli by ste mi prosím napísať, čím je rukoväť potiahnutá? je to ekokoža alebo niečo podobné alebo nejaká penová rukoväť? ďakujem

@momamo ahoj podložky šijem aj ja...