Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@malinovka333 ďakujem za radu
@poisonblu a sedí ti dobre? lebo niektoré maminy tu písali, že majú uni, ale nesedia im. Viem, že existuje mnoho druhov uni. Ty máš akú znašku či kupovala si niekde v obchode tak, že si si vyskúšala? Dnes je tak ďaždivo a nemám pláštenku, takže moc s malým ani nemôžem ísť von. Preto by som potrebovala poradiť nejakú, čo sedí a nie je moc drahá, keďže na rozhadzovanie moc nemám. ďakujem
@paszelkasp da sa dokupit aj samostatna vanicka vajicko aj vanicka hlboka
Baby dá sa niekde kúpiť originál Britax B-agile 4 nánožník?
Kocky ktora vlozka od Emitexu pasuje na tento kocik ..?? Lebo som si vsimla ze su 2 rozne dakujem 😉
@sisi1986 ahoj, mám 2-tyzdnovy b-agile a zhanam podlozku, jedna maminka tu katus434 z novej dubnice ma v ponuke uni podlozky a na jednej fotke je by b-agile taka zirafkova a vyzerá to dobre, aj bocnice to dosahuje tak veľmi uvazujem. A cena 12.50 🙂
@tretiastvrta Ahoj, ja som už dnes kúpila. Bola som sa na ňu pozrieť priamo v obchode, lebo som ju chcela vyskúšať. Benzín ma vyšiel cca toľko, čo poštovné, tak sa mi to zdalo výhodnejšie. Bola som vlastne v jednej predajni, čo prevádzkuje aj e-shop, takže ak by si aj ty chcela a ten obchod by si mala ďaleko, kľudne si môžeš objednať veci aj domov. Nebude problém ich dostať v krátkom čase, keďže ako som videla, majú strašne dobré zásoby na sklade. Nechcem robiť reklamu, tak obchod nebudem menovať. .
Takže ja som dnes síce kúpila oveľa drahšiu podložku ako som pôvodne plánovala, ale sedí do nášho Britaxu veľmi dobre a je predĺžená, čiže aj pod nožičky. Tú, čo som pôvodne chcela, som nakoniec nekúpila, lebo aj napriek tomu, že bola pekná, nesedela do kočíka. Tá stála 12,50 Eur. Sedátková časť tej podložky bola na Britax podľa mňa dosť široká a tým pádom sa kraje vyhýňali dohora a nebolo to moc pekné
Teraz k tvojej vyhliadnutej podložke. Ale zase ty si už na fotke videla ako to cca stojí v Britaxíku, tak to môže byť dobré. Koľko ľudí, toľko chudí. Poviem ti úprimne, že aj ja som uvažovala objednať si podložku od nejakej pani, ale bála som sa, že ako to bude koniec koncov vyzerať a aké to bude reálne v rukách a v kočíku. Hrúbka, látka a pod. V e-shope máš vždy 7 dní na vrátenie tovaru bez udania dôvodu. To sa mi zdá ako výhoda.
Ja som nakoniec kúpila podložku od ivamababy či ako sa tá značka volá a je to podložka s nánožníkom (dá sa tam pripnúť taká fleecová nánožníková časť). Stála bez pár centov 26 eur.: pošlem foto ak chceš a potom ti cez IP môžem poslať link na e-shop.
@sisi1986 ak môžeš, pošli mi do IP, budem rada, ja ich obzeram už treti den - podlozky - a ked vaham, tak viem, že tomu "nieco" chýba. Tiez je veľká výhoda mat to aj pod nozickami a možnosť reklamácie tiez. Ďakujem
Nemáte ešte niekto na predaj hrací pultík????
takže môj tuning - zatiaľ nie úplný, ešte chýba výbava na zimu. Nejaký ten pekný fusačik. Na jeseň je to už poriešené - podložka, na ktorú sa dá pripnúť ešte nánožník (zatiaľ neodfotené) a pláštenka od jednej slečny či pani už doma.Týmto jej zároveň veľmi pekne ďakujem za veľmi rýchlu dodávku. Pláštenka sedí ako uliata i napriek tomu, že to nie je origi Britax Čoskoro viac fotiek 🙂
P R O S B A : prosím vás, maminky nemá mi niektorá z vás možnosť poslať fotky origi Britax fusaku a zároveň fotku ako sedí v kočíku a prípadne poradiť a podeliť sa o skúsenosti či ste/si s ním spokojná? výhody, prípadne nevýhody. Či sa vám zdá na zimu dostatočne hrubý a pod. Ď A K U J E M
Dievcata prosim vas, ako alebo kde si zozeniem nieco na prekrytie striesky (mam na mysli cast kde sa strieska rozzipsuje a mate tu vetracku)...Dakujem
@paula80 tuším, si na to teraz spomínam, ako to tu píšeš. Ale zatiaľ o ňom neviem a už ho asi ani nebudem riešiť, keďže mám tú podložku s nánožníkom. Jedine to môže byť zaujímavé ešte v prípade, že sa na zimu rozhodnem iba pre deku a potom pre nánožník. Neviem, či sa mi oplatí kupovať fusak na zimu pre 1,5 ročného chlapčeka alebo by bolo lepšie to poriešiť iba nánožníkom a dekou. Hmmm to je otázka. Len akosi sa mi nedostáva odpovede, čo je lepšie. Momentálne rozmýšľam, že kúpim iba nepremokavý fusak a bude to. Ale zas neviem,či origi alebo nejaký univerzálny. Uvidíme.

@paszelkasp ja myslim, ze sa neda...vajicko zvlast