Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@ketusik a nepride ti ze ma zbytocnee dlhe sedenie a kratku opierka na chrbat? Moja mala v nom sedi len tak ze sa neopiera. Ked sa nahodou oprie ( sed v kociku nie je kolmy ale taky polosed) tak je tam tak divne skrutena. A v lahu mi pride sice krasne priestranny a dlhy, ale nie upplne rovny ( to by mi nevadilo) no a prave v tom zlome medzi opierkom a sedenim je najnizsia cast a to je akurat pod chrbatom a nie pod zadockom. To je asi jedina jeho nevyhoda ktoru vidim po par mesiacoch pouzivania. Teda druhu vidim neztalofarebnost materialu ( z toho co tu baby pisu) ale nas sa to zatial netyka.
@ela_79 Ahoj, material je zatial ok. Co sa tyka tej opierky - sedenia... Mne moj drobec aj tak cumi stale von a ak sa oprie tak sa tam pohodlne vyvaluje. Mne pride ze to sedenie je pohodlne, ale tak kazdemu samozrejme vyhovuje nieco ine. A nas Oli nie je drobatko, takze som rada ze tam ma priestor. Kvoli nemu sme ho aj kupovali. Samozrejme treba ho otestovat v predajni a vybrat co dietatku sadne najlepsie 😉.
@ketusik Ja som so vsetkym spokojna az na ten nepomer sedacej casti a opierky a toho systemu polohovania ze to nejde az do kolma. Vlastne vadilo mi aj to ze ta roztahovacia cast striesky je sietova ale to uz je vyriesene. Pre mna bol tip top peg perego si, jedina vec co mi vadila boli tie golfove rucky. Ale pri druhorodenej sa uz nedal pouzivat lebo musim mat jednu ruku pre starsiu. Tak som hladala nieco so spojenou ruckou co ho nahradi a najviac vyhovoval l tento britax.
ahojte máte niekto hlboku verziu tohto kočika? rozmysla ze si kupim vanicku kedze cakame druhe...len som videla nejake cudne foto na nete ze sa neda dat dole cela konstrukcia sportaku ci co..ale volala som do obchodvo viacerich a ze to vedia odmontovat tak neviem ....by som prosila real foto ak mate niekto dakujeeeeeeem
Ahojte! Nemá niektorá z Vás tento fusak? Potrebovala by som prosím rozmery, ďakujem! 😉
@lenkas01 super, tie doplnky z pinkie, ja by som chcela tiez podlozku, tasku a nanoznik.Ja mam fialovy kocik a chcel aby som doplnky cierne s opickou. Tu podlozku mas predlzenu s bocnicami? Je dobre to predlzenie , nespini sa? A tasku mas tu stredu ci vacsiu? Objednavala si cez MMB?A nanoznik mas ten podsity , ci tenky?
baby viete mi prosím poradiť, či sedí lepšie origi fusak alebo nejaký iný? je origi fusak nepremokavý? prosím, poraďte mi. Veľkááááááááááá vďaka.
alebo sa mi oplatí viac kúpiť deku a nánožník od Pinkie? prosím maminky, ktoré máte skúsenosti, poraďte. Môj malý má o týždeň 11 mesiacov a výšku cca 75 cm. ďakujem
ja som mala fusak kaiser a sedel tam super, podla mna tam tie fusaky sedia,este som to mala zapate aj nanoznikom
@sisi1986
@sisi1986 tak ja mam presne taku dilemu ako ty...vobec neviem ci mam kupiť fusak alebo stači deka a nánožnik...maly bude mat 11 mes. za 4 dni a 77 cm 😉
prosím baby radťe 🙂
@alexis13 vanicka k b-agile
http://www.andrealand.sk/index.php?pg=detail&se...
@marcelina11
@sisi1986 ja rozmyslam, ze kupim fusak origos..lebo ten nanoznik od pinkie sa mi moc nepaci ako stoji na tom kociku...a fusak vyuzijem aj do sani, maly bude mat v novembri rok....a ak by snezilo, tak mam plastenku
@poisonblu baby a viete mi poradit, da sa ta vanicka z linku pouzit aj ako autosedacka pre novorodenca? lebo sme tiez ten kocik kupovali s tym, ze potom len dokupime vanicku a pripadne sedacku. tak sa pytam.

@poisonblu ja som tiez rozmyslala nad origos fusakom ale potom som si radsej objednala este odtialto aj nanoznik a fusak mame doma este co sme mali v jané 🙂