icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

sisi1986
18. aug 2013

@momamo myslíš tá, od ktorej som to objednala? neviem, či to ona sama nešila náhodou. Ale tuším mi predala posledný kus. Ale ak chceš, skús sa na ňu kontaktovať a uvidíš. Dám ti e-mail. Pošlem IP.

momamo
18. aug 2013

@sisi1986 dakujem, bola by som ti vdacna, lebo nikde neviem zohnat plastenku na tento kocik a 25€ za original sa mi nechce davat 😉

lusiela1
18. aug 2013

@momamo ahoj,už som viacerím šila tú clonu

tretiastvrta
18. aug 2013

@sisi1986 tu je tá farba, asi teda nová, ešte podložku poriešiť a budem rada, ďakujem za tip na ňu 🙂

lusiela1
18. aug 2013

@tretiastvrta odpoveď na IP 🙂 mala som peknu taku fialovu s bodkami,pripomína mi to Vašu farbu

tretiastvrta
18. aug 2013

@lusiela1 každopádne sa budem orientovať do fialkovej alebo ružovej, povyberam, uvidim 🙂

kasalkapb
19. aug 2013

@sisi1986 prosim ta posles mi adresu e-shopu kde sa da ta pekna podlozka kupit? dakujem

momamo
19. aug 2013

@lusiela1 a mohla by som ta poprosit, kde si vyberiem nejaku farbu a podobne a na aky system to bude spravene?

lusiela1
19. aug 2013

@momamo mám ponuku látok a ostatné dohodneme IP

momamo
19. aug 2013

@tretiastvrta aj ja mam tento isty odtien a som maximalne spokojna ... 😉 Podlozku som si kupovala emitex, podklad bieli a cierny vzory po nej, uzasne sedi v kociku

sisi1986
19. aug 2013

@tretiastvrta je to veľmi pekná farba, keby som ja našla takú, tiež si ju vezmem pre môjho drobca. Ale už máme čierny, takže sa musím uspokojiť s tým. Dobrý výber.

tretiastvrta
19. aug 2013

@momamo vďaka, takze univerzálna podľozka emitex sedí dobre...

momamo
20. aug 2013

Prosim vas, na ktorej stranke objednam plastenku??? Surne ju potrebujem ...

paszelkasp
20. aug 2013

@momamo my mame z babymarket.sk

zuzi1409
20. aug 2013

baby , chcem si kúpiť britax ... aj napriek tomu, že sa nedajú polohovať dobre nožičky, ste spokojné?
a čo kolieska ?

momamo
20. aug 2013

@paszelkasp bola som tiez dnes kupit, ale nie v babymarkete ale podobnom obchode ...

6mia6
20. aug 2013

@zuzi1409 keby som nemala tento tak este rozmýšľam nad b motion. Kvôli kolieskam inak veľká spokojnost. No vlastne už by nebol červený lebo strecha dosť vybledla

katarinka48
20. aug 2013

baby nahradne predne koliecko na agile 3 nechcete?

kitty88
20. aug 2013

@katarinka48 zatial nepotrebujem, ale pre pripad, mozem sa spytat, kde sa da zohnat? ja som zatial nikde nevidela, aj ked teda som nepozerala nejak poriadne...

meggieerika
20. aug 2013

@zuzi1409 spokojna som velmi, nozicky teda ta poloha hore, drzi v pohode, maly tak sedava, ma rad nohy hore....... a kolieska, po tom co vydrzali turu v stiavnickych vrchoch, kde sme s nim fakt isli po polnych cestach, po cestach plnych kamenov, hrbolov............ yslim ze vydrzia vsetko, vsade som sa s nim dostala......... nebol problem..... akurat ich treba obcas premastit, aby nepiskali..................

meggieerika
20. aug 2013

@tretiastvrta to nie je nova farba, pokial viem je od tejto este bledsia...................vola sa Desert Sand........... ale ta sa mne osobne uz nepaci......... a inac, tiez mam tento v tejto farbe

zuzi1409
20. aug 2013

@meggieerika dakujem za recenziu 🙂 ja som zo Štiavnice, takze este lepsie , ze viem, ze ked prezije kocik taky teren, tak uz nie je o com 🙂

tretiastvrta
20. aug 2013

@meggieerika ja som ešte pred mesiacom toho o b-agile moc nevedela, kúpili sme ho v Poprade pred 2 týždňami, ked sa mi v druhý den dovolenky zlomilo koliesko na starom kociku a neodvazila som sa najmenšiu cely tyzden nosit v nosici 🙂 ale pekna farba a so všetkým max spokojnost 😀

erinka123
21. aug 2013

Ahojte kočky predavam tento kočik s ktorym som velmi spokojna len dovodod predaja je ze si neviem zvyknut na to že na maleho nevidim,je v zaruke pouzivany velmi malo kedže mam ešte jeden kočik. Je to model 2013 hneda farba ....kupila som ho za 186eur 5.4.2013,a predam ho za 150eur s čiernou podložkou pinkie,......a original britax čierna taška za 30eur.

ivanazv
21. aug 2013

aj ja pridávam foto kočíka....predám rok používaný kočík s prislušenstvom, viac v bazáriku....cena 120e

mirka0703
21. aug 2013

Baby nemali ste nahodou problem s kolieskami? Mne nedavno zacalo trochu hrkotat ( taky zvlastny zvuk) predne koliesko a zvazujem ho dat reklamovat. Nemate s tym skusenost? dakujem

leamato
21. aug 2013

@erinka123 tak ten je kraaasny

epsonka45
21. aug 2013

@tretiastvrta ja mam hnedy s takouto podlozkou a teraz chcem vyspekulovat ruzovu zo zvieratkami...na strane 41 je aj odfoteny s podlozkou

meggieerika
22. aug 2013

@mirka0703 mne len tak piskali, skripali............ vybrala som, vycistila a namazala............. a funguju dalej 😀

tretiastvrta
22. aug 2013

@epsonka45 veľmi pekné, ja inklinujem k tej ružovej a už špekulujem, lebo k tejto farbe sa, aspoň podľa mňa, veľmi hodí, ladí to spolu. Tiež som ako prvé pozerala podložku do béžovej, ale teraz som sa rozhodla, že bude s ružovou.