icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

epsonka45
22. aug 2013

@tretiastvrta len nikde nemozem na nete tu latku najst

zuzi1409
23. aug 2013

dobrý, chcem sa opýtať či tu niekto šije tú clonu na britax b agile a ešte by som sa chcela opýtať akým spôsobom ju tam namontujem 🙂 ďakujem

mirka0703
23. aug 2013

@meggieerika dakujem ...u mna vrzganie prestalo po namazani ale kolieska vydava taky zvlastny zvuk ako keby sa nieco zasekavalo...tak ho v pondelok idem poslat na reklamaciu...ved ma zaruku tak nech sa staraju.... 🙂

paszelkasp
23. aug 2013

musim to tu napisat. vcera som mala moznost vymenit si kociky s svagrinou. oni maju Bertoni, ci co. a nechapala som preco tlaci pred sebou cosi co ani nechce ist 🙂 dakujem, ze som nakoniec nepodlahla vsetkym nanoznikom, slnecnikom a vsetkemu co davaju k tym kocikom za 80e. dakujem svojmu zdravemu rozumu, ze som sa rozhodla pre Britax. Ved on ide aj sam, dieta a nakup ani necitim ze mam v kociku, kolieska idu tam kde ja chcem, je lahucky, lahko sa s nim manipuluje. proste je super. Ano nema nanoznik, ani tasku ani ine "zbytocnosti" ale vsetko sa da vyriesit, hlavne je, ze ide uplne lahko a je radost s nim kocikovat dieta. tak tie, ktore vahate alebo chcete usetrit na kociku za 80e, verte mi ze to budu vyhodene peniaze. ano 150-180e za tento kocik je dost ale naozaj sa oplati, neolutujete, naozaj fakt.

zuzi1409
23. aug 2013

prosím vás, máte niektorá tento nánožník ? ako pasuje na britax a ako sa tam dá uchytiť? na b agile 4, ďakujem

zuzik307
23. aug 2013

@zuzi1409 tiez ho pozeram🙂 par stranok dozadu je odfoteny pruzkovany nanoznik, zda sa mi, ze tiez z pinkie.cz...

lenkas01
24. aug 2013

@zuzi1409 @zuzik307 my mame ten pruhovany pasuje dobre , len kym som si to nacvicila to trvalo 🙂 sa mi vidi ze je to takyto len nie opickovy

ajjas
24. aug 2013

@lenkas01 mozem sa opytat ako sedi ta predlzena podlozka do kocika? Lebo aj ja rozmyslam nad tou predlzenou len neviem ci to uz nebude moc dlhe. a nanoznik nie je moc velky? dakujem

marianka3
24. aug 2013

Baby, kde ste si dali ušiť slnečnú clonu? Ďakujem za radu! 🙂

lenkas01
24. aug 2013

@ajjas podlozka je super nieje moc dlha (pridavam foto na ukazku) este tam je miesto je to akurat na ten napis Britax a maly ma 9 mesiacov a to sa mi lubi ze nozky ma na tom pruhovanom...podlozka sedi aj na sirku tie boky na podlozke su akurat na opretie hlavicky...a nanoznik sedi dobre len kym som dosla na to upinanie, aby to bolo super tak to trvalo aj som pisala pani a ona mi to pekne vysvetlila, bola velmi ochotna...mne sa nezda byt moc velky my sme taky nieaky mali aj na Jané ze ked maly spal nenafukalo mu do vnutra a dobre na nanozniku je aj to ze je tam ten zips takze dietatko sa da pekne vybrat bez toho aby ste davali nanoznik dole ...

mojong
25. aug 2013

@zuzi1409 @marianka3 .....baby sijem aj ja ale len ak neponahla velmi lebo teraz akosi menej stiham....rozhodnutie je na vas.

ajjas
25. aug 2013

@lenkas01 super ďakujem za recenciu 🙂 nad tým nanoznikom najviac rozmýšľam. Akurát včera sme boli v babymarkete a bolo mi povedané že majú dostať originál nanozniky na tieto kočíky. Majú mi poslať foto tak potom sa rozhodnem, že ktorý zoberiem.

zuzi1409
25. aug 2013

ešte sa chcem opýtať: keď som si kupovala britax b agile, v obchode mi k nemu predavačka predala pršiplášť emitex.. že naň pasuje... nejde mi ale založiť na kočík, nožičky mi to neprekryje, to tak má byť ?

ajjas
26. aug 2013

Ja mám originál plastenku na kočík a je úplne celý prekryty. Ak môžeš tak ho radšej vrat naspäť, lebo to tak nemá byť.

mondulka
26. aug 2013

Ahojte mamičky chcem sa spýtať či ste si niektorá kupovala novú striešku na tento kočík a či sa to aj vlastne dá kúpiť samostatne? 🙂

kitty88
26. aug 2013

@mondulka ja som sice nekupovala, ale da sa, niekde na nete som videla, skus popozerat

mishell23
26. aug 2013

Bsby my sme si kupili k B-agile hlboku vanicku Britax Affinity 2013 a chcela bY dom sa spytat ci ju nahodou niektora z vas nema... Neviem preco mam z nej pocit ze je mala a neviem aky fusak mam do nej kupit :( tie od emitextu nepremokave sustave sa mi vobec nepacia. Chcela som investovat do Lodger Bunker- celorocneho ale nevirm ci by som ho tam zmestila :( poradte prosim. Hlboku vanicku planujem vyuzivat aj tak len do nejakeho 5 mesiaca a potom spravime sportiak- a tam uz fusak zmestim akykolvek.

suncana
26. aug 2013

@zuzi1409 ja som kupila univerzalnu plastenku tuto http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... a sedi pekne

kitty88
26. aug 2013

@suncana myslis, ze by sadla aj na trojkolku?

lubby
26. aug 2013

Ahoj maminky britaxačky, mohly by ste mi dat pre porovnanie foto červeneho britaxu s čiernou podložkou i s červenou nemožem sa rozhodnut, diky moc.

strihalka
26. aug 2013
suncana
27. aug 2013

@kitty88 naspodu nie su žiadne uchytky, len gumička, takže myslim, že ano

verka1978
27. aug 2013

@lenkas01 odkial si objednavala pinkie doplnky?

madono
27. aug 2013

ahojte maminy mám dve otázky ohľadne tohto kočíka:
1. či má tento kočík nánožník, alebo či sa dá dokúpiť?
2. kde si som zachytila info, že tento kočík má nosnosť len 15kg, je to pravda?

ďakujem za všetky odpovede.

lenkas01
27. aug 2013

@verka1978 pinkie.cz 🙂

lenkas01
27. aug 2013

@madono ahoj 🙂
1. zatiaľ nemá originál nánožník, ale vraj na jeseň má prísť do predaja originál britax
2. áno je do 15 kg, ale mne sa to nezdá málo toľko má môj prvý syn a ten už dávno nieje v kočíku...

verka1978
28. aug 2013

@lenkas01 chcem si kupit ten nanoznik, tak dufam, ze ho budem vediet upnut, ja by som chcela ten utepleny. No neviem ci mam pockat na orginal od britaxu, kedy bude, alebo kupit ten pinkie.

lenkas01
28. aug 2013

@verka1978 no to tak 2-3 krat skusite a budete to vediet 🙂)) No neviem ja by som pockala na original...kebyze viem ze bude tak neobjednam tento z pinkie...to som sa dozvedela az po tom co som uz tento mala doma, nehovorim ze je zly alebo nieco take je krasny pekne sedi ale original je original.

marianka3
28. aug 2013

@verka1978 Aj ja by som počkala na originál na Vašom mieste, už sa neviem dočkať, kedy bude v predaji 🙂

verka1978
28. aug 2013

@lenkas01
@marianka3 dakujem za nazor, asi tiez pockam dufam, ze bude coskoro