icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

lenkas01
28. aug 2013

@verka1978 ved ked nebude stale mozete objednat ten z pinkie 🙂

marianka3
28. aug 2013

Ja zase dúfam v to, že bude aj hnedý, lebo čierny nechcem, aj fusak som si musela kúpiť inej značky kvôli mizernej ponuky farieb 😒

verka1978
28. aug 2013

@lenkas01 to je pravda, len sa uz nemozem dockat 😉 , lebo chcem aj podlozku tak pockam mesiac a uvidim.

verka1978
28. aug 2013

@marianka3 ja mam fialovy B -motion, a chcela by som cierny, No uvidime , ake daju farby

aliatko
28. aug 2013

Kupujete si na zimu tie terenne kolieska?

magimary
29. aug 2013

dievčatá, nejako nestíham prečítať predošlých takmer 50 strán, tak si dovolím spýtať sa vás-odborníčiek-britaxáčiek 😉
ak teda môžem, mám viacero otázok:
-dá sa tento kočík niekde vidieť, skúsiť aj naživo (kde ste ho kupovali vy? nejako mi google nechce nič vyhodiť)?
-myslíte, že je vhodný už pre polročné decuľko, ktoré ešte poriadne nesedí?
-je vhodný aj do zimy, pre takého malého drobca?
-niekde som čítala, že sa dajú aj nôžky polohovať, no na žiadnom obrázku som to nevidela, tak ako to je?
-môže tam decuľko sedieť tak, že mu nôžky nevisia dolu?
-a čo kolieska-sú tieto malé kolesá vhodné aj do snehu?
-je to kočík na denno-denné používanie, či len na menšie presuny (auto-obchod a späť)?
-táto najnovšia verzia, čo má prísť o chvíľu, už bude mať aj nánožník v cene?
-kto vyrába tento kočík?
-no a posledná: ako ste s ním spokojné?

prepáčte to množstvo otázok, ale keďže tento kočík naživo vôbec nepoznám, potrebujem poznať čo najviac detailov 😉
vopred vďaka 🙂

paula80
29. aug 2013

@lenkas01 a je to isté,že bude na jeseň ten nánožník originál na trhu,lebo ja zvažujem kúpu buď fusak,alebo nánožník.

bettypo
29. aug 2013

@magimary jej ten čas letí. Niečo Ti k tomu napíšem, ja som ten kočík len obzerala a skúšala. Nakoniec som kúpila golfky.
Vyrába ho firma Britax, je to kočík na každodenné používanie, ja by som ho brala aj do zimy v pohode, nájdeš ho napr. v hračkárstve Alltoys, babymarkete v BA, nôžky sa nedajú polohovať ale dá sa vyduť tá spodná časť a potom nožičky nevisia. Či je vhodný pre tak malé babuľko neviem, je to individuálne. Pre tak malé bábo je asi najlepší kočík s korýtkovým sedením (to som ja nemala) a malá mi v kočíku nevedela poriadne sedieť, kadejako sa krútila. Ten kočík je parádny, ľahký, nenatrápiš sa s ním. Krásne stiahneš striešku pomaly až k madlu ale hore je potom taká sieťka, ktorú treba niečím prekryť (niekomu to možno nevadí). Mne na ňom vadilo že nemá kolmý sed. A nie je otočný
http://www.babymarket.sk/sk/4746/14/romer-brita...

magimary
29. aug 2013

@bettypo ďakujeeeem! 🙂
a práve som ho vygooglila aj v Brendone, takže pôjdem aj naživo asi omrknúť...
mne by všetko vyhovovvalo, len tie nôžky bez polohovania by mi asi vadili...
korýtkove sedenie som ani ja nikdy nemala a ani sa mi to nejako extra nepáči,
ja mám doma PP Atlantico a tam je výklopná podnožka a pravouhlý sed na nezaplatenie,
len som chcela niečo menšie

paula80
29. aug 2013

@lenkas01 ja som tam zabudla dať otáznik?,že či to je isté,že bude ten nánožník isto na jeseň??? poopravujem sa

bettypo
29. aug 2013

@magimary ani mne sa korytkove nepaci, len to moje dietko by to asi bolo ocenilo 😉 . Fakt ho treba vidiet. Keby som este kupovala sportak beriem ho

kitty88
29. aug 2013

@magimary na str. 43 su fotky, ako sa daju "polohovat" nozicky. inak my ten kocik pouzivame cca od pol roka, zo zaciatku som davala do pololahu, trocha sa sice obcas zosmykla, ale inak celkom v pohode sedela.

lenkas01
29. aug 2013

@paula80 no to ja neviem bolo písané, tak ale nič dnes nieje naisto 😉

zupap
29. aug 2013

paula, ja mam nanoznik objednany, mal by prist v septembri, uz mi aj volali z babymarketu, ze sa to trosku zdrzi, lebo uz som ho mala mat, ale vraj v septembri uz isto bude......mal prist totiz zaroven s britaxom b motion, ten uz sa predava ale dlhsie...

paula80
29. aug 2013

@zupap ďakujem,skúsim to pozrieť.

verka1978
29. aug 2013

@zupap ty mas objednany origos nanoznik britax? Kolko stoji?

zupap
29. aug 2013

ano je to.original, patriaci ku b agile a b motion...je len v ciernej farbe..cenu presne nepamatam ale bolo to prijatelne, nejako.medzi.16 a 20 eur....na nete este nebol, dal sa iba objednat na predajni...

suncana
29. aug 2013

@verka1978 pinkie doplnky sa uz daju objednat aj zo slovenskej stranky http://www.bambini.sk/sk/store/producer/374-1-1... vyjde to lacnejsie, lebo neplatis postovne z CZ

verka1978
30. aug 2013

@zupap super , lebo ja chcem cierny, napisem do predajne kde som kocik kupila . Dakujem

mojong
30. aug 2013

@madono ano len 15kg, pre nas asi jedine minus, inak by som nepredala, ak ako rodicia ste vyssi a vacsi, zvol radsej s vyssou nosnostou, my mame teraz baby jogger - najviac sa podoba britaxu a ma nosnost tusim 22kg,....hadam ten uz neprerastieme tak rychlo,.....

paula80
30. aug 2013

Ahojte tak som dnes volala predajcovi mojho Britaxu,že či nevie o tom nánožníku,no a povedal mi,že o ničom nevie,vraj žiaden nánožník originál nie je.
Ale našla som zaujímavý český obchod,kde nánožník je a hlavne ma zaujalo polohovanie nožičiek,pridávam link,treba pozrieť úplne dole na stránke.
http://www.kocarky.cz/kocarek-britax-b-agile-ko...

paula80
30. aug 2013

Polohovanie nožičiek uni :

https://www.youtube.com/watch?v=G18AAp73rxc
meggieerika
30. aug 2013

baby myslite ze na zimu malemu mam riesit nanoznik?????? bo uz mal 2 roky....... spinkame doma......... fusak sa mi zda uz moc..... ale nanoznik...... bo deku si on na nohy neda..... neznasa, ked mu nieco obmedzuje pohyb noh ..............hmm???

magimary
30. aug 2013

@paula80 to je aké super! 😨 😎
nevidím tam ale nikde cenu.
toto polohovanie nožičiek ma úplne dostalo

paula80
30. aug 2013

@magimary cenu tam majú priamo pod kočíkom napísané ako komplet,len na e-shope to zvlášť nevidím,písala som tam na nánožník,tak som zvedavá,čo mi odpíšu.Na sk som nič takéto ešte nevidela.

paszelkasp
31. aug 2013

To polohovanie je super,da sa to nejak objednať?

paula80
31. aug 2013

@paszelkasp akúrát mi odpísal predajca,že to majú skladom a zašlú aj na Sk,len čakám na cenu za polohovanie,aj nánožník,nenapísali či je originál,alebo uni a na cenu za poštovné z Čiech,keď napíšu pridám to sem.

paula80
31. aug 2013

@meggieerika náš bude mať v zime 1,5 roka,ale nánožník ešte chcem,keď bude napr.snežiť,nech mu nepremokne deka.

verka1978
31. aug 2013

@paula80 mna zaujima co napisu na ten nanoznik. Nasej staci to polohovanie , resp som si vsimla, ze to mavame dolu a ni ani jej to uz nechyba. Teraz asi poriesim nanoznik a podlozku.

paula80
31. aug 2013

Tak ceny neskutočné 😲 http://www.kocarky.cz/kocarek-britax-b-agile-ko...
nánožník je v černé barvě, s proužkem / a určite nie je originál,nepíše v maily
Cena nánožník 799 Kč/ 30,15 E, polohování nohou 1090 Kč/ 41,13 E
Poštovné : 500 Kč/ 18,90 E
26,5 Kč = 1 Euro