icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

paszelkasp
31. aug 2013

@paula80 asi ma prešla chuť 🙂 za tu cenu si necham usit nánožník 🙂 a polohovanie ozeliem.

marianka3
31. aug 2013

@paula80 No to sú ale ceny 😒

magimary
31. aug 2013

@paula80 😲 😝 😨

marianka3
31. aug 2013

Zatiaľ nič moc, žiaden nánožník (iba pre b ready http://www.britaxusa.com/store/details/accessor...), našla som nové iba toto za $39.99. Ale zase: majú to v čiernej, červenej a zelenej farbe, takže nič pre mňa. http://www.britaxusa.com/store/details/accessor...

sofinka13
31. aug 2013

Ahojte maminky, prosím vás, bola by niektorá z vás ochotná a napísala, resp. odmerala by mi priemer kolies kočíka B-Agile. Absolútne sa nikde na nete neviem k tejto info dopátrať a je pre mňa dosť dôležitá. Dosť rozmýšľam nad týmto kočíkom, ale potrebujem vedieť veľkosť kolies, nech viem posúdiť, či bude schopný zdolať naše snehové záveje na Kysuciach 😀. Ďakujem moc za ochotu 🙂

miriamval
1. sep 2013

nezasekáva sa vám brzda na B- agile? mne sa na B smarte zasekávala ( kovový kolik ostal zaseknutý v koliesku) a nemohla som sa pohnúť až tak na 4 x keď som stúpila na brzdu sa konečne uvoľnila

zuzik307
1. sep 2013

@sofinka13 predné 14 cm, zadné 22 cm 🙂 a daju sa dokupit aj terenne kolesa...

sofinka13
1. sep 2013

@zuzik307 ďakujem, ďakujem, veľké ďakujem za ochotu 🙂 Môžem sa ešte opýtať na tie koliečka - nezapichujú sa do nich kamene? Dakde som čítala, že sa rýchlo ničia práve zapichovaním tých kamienkov.

zuzik307
1. sep 2013

@sofinka13 ano, zapichuju, ale nejako to neriesim...🙂

meggieerika
2. sep 2013

@paula80 paradne ceny.......... to si ozaj kupim nejaky univerzalny nanonznik a je........... 😀

meggieerika
2. sep 2013

@paula80 nooo moj bude mat v zime takmer 2 a pol..... ale nanoznik asi poriesim, ale asi nejaky uni, ........... este sme dost kocikovy...... hich........... 😀

zuzi1409
2. sep 2013

prosím vás, ako si pripevním clonu na b-agile? mam ju len objednanu , takze ju este nemam doma a rozmyslam ako ju tam pripevnim aby drzala

lusiela1
2. sep 2013

@zuzi1409 neviem aku ste si dali usit ale ja robim tak ze okraje olemujem,necham snurky a tie sa uviazu dole o konstrukciu,takto to chcela zakaznicka a od vtedy to robim len tak,uz som pytala postrehy ako sa to pouziva no odpoved som nedostala tak sijem tak...

zuzi1409
4. sep 2013

ak by ste mali chut, pridajte sa do mojej skupiny Britax : https://www.modrykonik.sk/skupina/4260/

paula80
5. sep 2013

Ahojte,dávali ste si niekto šiť nánožník,alebo ktorý pasuje najlepšie,pinkie?Lebo čo som ja hore dávali link na ten z čiech,tak ten je šitý na mieru a s poštovným by ma vyšiel až 42 EUR.Poradte teda dobrý nánožník,ďakujem.

paula80
5. sep 2013

Myslím tento,ak máte foto nánožníka na kočiari,poprosím vás o foto,ďakujem.

mondulka
6. sep 2013

@paula80 Ja mám od emitex mám kočík v bazáre tam je foto a pasuje dobre dorobila som úchytky na lepačku po bokoch aby lepšie držal a podla mňa je super

marianka3
6. sep 2013

@paula80
@paszelkasp
Baby našla som na nete túto fotku, na stránke (http://www.britaxusa.com/accessories/b-ready-bo...) ale píšu, že nánožník je na kočík b-ready, no podľa foto by mohol pasovať aj na b-agile, no neviem, za tú cenu 😝 U nás som to ale nenašla, čo už 😒

zuzik307
6. sep 2013

@marianka3 na tejto fotke v kociku je podla mna fusak, na stranke nanoznik...🙂 mozno k nam dorazi na buduci rok... 😒 ja uz som objednala pinkie...

strihalka
6. sep 2013

@marianka3 tento fusako-nanoznik maji v baybmarkete v Ba...

marianka3
6. sep 2013

@strihalka no už som si to všimla aj ja ☹ asi sa na to už vy.... a kúpim si aj ja od pinkie

paula80
6. sep 2013

@marianka3 aj ja už som objednala s pinkie.

paszelkasp
6. sep 2013

@paula80 ja som si dala.usit na mieru,cakam kedy pride j)

lusiela1
6. sep 2013

@paszelkasp už je všetko nakúpené 🙂 zajtra neviem či stíham ,máme hody 🙂 ale v pondelok určite

paszelkasp
6. sep 2013

@lusiela1 vau uz sa neviem dočkať 🙂 uplne staci v pondelok

lusiela1
6. sep 2013

@paszelkasp to je dobre,dakujem 🙂 uz sa na tu pracu tesim 🙂

majcidlo
9. sep 2013

ahojte, potrebujem poradit, nechce sa mi citat cele forum, rozmyslam o kupe tohto kocika, alebo este concord fusion, neviete mi poradit, ktory je lepsi? viem, ze kazdy ma svoje + aj - (polohovanie noziciek, vypadavanie stuplika na kolieskach a tak. pod), teraz mam Cam Cortinu X3, tam je velky sportak, az moc velky, syncek ma 9 mes. a este samostatne nesedi a v Camke sa mi aj dcera suchala dole, kym este nevedela dobre sediet, poradte prosim, kto mate skusenosti, vdaka.

zuzik307
9. sep 2013

@majcidlo ja som mala Cam Dinamico, s hlbokou vanickou max spokojnost, ale sportak, no hruza...presne ako pises, ani moja v tom nevedela sediet, smykala sa kade tade, doslova visela za tie popruhy, nozky jej trcali...tak som ho predala a kupila tento...neda sa porovnat, sedenie je lepsie, zadok ma tak trosku nizsie, ako kolienka...lahucka manipulacia na rozdiel od CAMka, kde som ho mala problem zdvihnut cez obrubnik, ked bol v ľahu 😖 takze tak, ja nelutujem, som spokojna... 😉

jofka1987
9. sep 2013

@micva ahoj..ktory typ plaštenky na kočik sisi kupovala???emitexovych je tam viac..na širši alebo užži..mam tiež britax Bagile

jofka1987
9. sep 2013

@suncana ahooj..konkretne tu plaštenku maš ,ked kliknem na tvoj odkaz??aj ja zhanam a uz dlho