icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

janelle5
24. nov 2013

@nadulka88 zvlast na babymarket nemali ho este v eshope ale pisala som im mail a zaslali mi ho za 20 € plus 5 postovne.britax nema ziadne prislusenstvo ku kociku ☹

nadulka88
24. nov 2013

@janelle5 ved to.. ja som ho kupovala niekedy cez leto v Aladdine v HC a tam ani nemali original nanoznik, inakby som ho bola zobrala jednym supom..
co som teraz pozerala cez market24 tusim, tak stal okolo 18€ tak ho idem rovno objednat.. len som chcela vediet ci je v pohode, ci cez neho neprefukuje a ako sa zapina..
plastenka nam sedi aj z kocika Cam co sme mali trojkombinaciu 🙂

adka_pajerska
25. nov 2013

@ewca99 Ahoj pasuje uplne krasne je to super som nadmieru spokojna. Dala som si to ušiť v Čechách a vyšlo ma to so všetkým aj s poštovným 40 eur.

sabinkavaneska
Odpoveď bola odstránená
miroslava18
27. nov 2013

Mamicky viete mi niektora poradit kde maju najlacnejsie tento kocik? na farbe moc nezalezi..dakujem

paszelkasp
27. nov 2013

@miroslava18 u mna v bazari aj s príslušenstvom 🙂

timothy
28. nov 2013

Mam otazku na majitelov tohto kocika-mozte mi prosim pozriet,ze ked sa odzipsuje hore pri rucke ta spodna cast co visi,je tam taka strieborna tyc a ci ta ma byt taka ohnuta ako na prilozenej fotke alebo ma byt rovna?(Dufam,ze ste ma pochopili 🙂 )Dakujem 😎

ivanazv
29. nov 2013

@timothy ahoj, teraz kukám a nie nemá, ja ju mám uplne rovnu

lenulice
6. dec 2013

Maminky, vcera jsem si koupila tento kocarek, 4 kolovy, namisto golfek, a dnes prvni jizda a jsem v soku jak strasne ty kolecka hrkaji, aj se to trochu vyjezdi ci vubec? Jinak je paradni, maly v nem byl strasne spokojeny, ale ten rachot ;(((

malinovka333
6. dec 2013

@lenulice co ti hrka?mne vobec nehrkali,

lenulice
6. dec 2013

@malinovka333 no ony kolecka nezvladaji nas teren tu na dedine, ale co mi rikaly znamy maminy co ho maji, ze se pry vyjezdi. Kazdopadne mam s nim problem ho dat do kufru, takze teren neteren, budu se s nim muset rozloucit tak jak tak, nedomyslela jsem to ;(((

malinovka333
6. dec 2013

@lenulice ja ho pouzivam na dedine a v pohode,aasi mas maly kufor ked sa nezmesti do auta nie?potom si radsej iny kocik nejak zmeraj aby sa ti zmestil, ja som spokojna

lenulice
6. dec 2013

@malinovka333 jj, mame maly kufr, jsem nedoufala, ze bude problem, kdyz jsem precitala vsemozny recenze ;( Moje blbost ;(

miriamval
7. dec 2013

@bourdka My máme ivema baby maxi sport a sme spokojní

miriamval
7. dec 2013
loyanca
7. dec 2013

@malinovka333 môžem sa opýtať...? Má tento kočiar polohovanie nôh? A pásy sa dajú výškovo nastaviť? Vrelá vďaka za odpoveď 😉 dnes som si ho všimla na nete a dosť ma upútal. A zvládate aj sneh?

malinovka333
7. dec 2013

@loyanca kocik ma polohovanie noh ale malinko,len vysunies am kde ma nozicky ale pada to ked maly nahodou do toho kopal,ale nam to nevadilo,ak sa da do lahu je dost dlha opierka,tak pekne lezal,a niekdy tam spal a mal pokrcene nehy ale nevadilo mu to,sneh sme zvladli v pohode,pasy sa daju vyskovo nastavit,je to dost velky priestranny kocik,v zime sme sa tam zmestilu s velkym hrubym fusakom,a to mal maly v zime vyze rok a pol,teraz ma 2,5r a ese sa tam zmesti a ma tam dost miesta, skus si ho niekde pozriet nazivo ak mas moznost, 😉

loyanca
7. dec 2013

@malinovka333 No skúsim v pondelok pozrieť. Naša dcérka má len 9 mesiacov, ale v prvom kočiari som sa sekla s váhou. Máme hrozne ťažký kočiar, tento vyzerá byť váhovo super. No je to taký vek...ešte je dosť nízka do niektorých kočiarov asi, mám teraz asi 70cm. A riešim výmenu kočiara na zimu. Keby som nemusela ten náš vláčiť po schodoch, nejako vydržím a neskôr poriešim golfáča, ale tento mi príde na pohľad zaujímavý na dlhšie. Ďakujem za čas a odpoveď 😉

malinovka333
7. dec 2013

@loyanca ja som kocik vzdy tahala po schodoch,mozno sa v nom aj teraz malinka strati lebo je fakt dost velky,ale ja som mala predtym nunu a to je len tak na leto a teraz by mu už bola urcite mala,a ani by sa tam nezmestil s fusakom, a na zimu super,ja som spokojna

mojebabo18
7. dec 2013

@frlka ahojky tak ky kočik odporučuješ aby mal aj polohovanie nožičiek??? 🙂 🙂 🙂 🙂

frlka
autor
8. dec 2013

@mojebabo18 ahoj, mne sa nepaci uz ☹ su aj lepsie kociky 🙂 ale je to vec nazoru...

lenulice
8. dec 2013

Maminky, jsem bohuzel nucena prodat nas Britax, mame problem se slozenim do auta, model 2014 v krasne barve Sky blue, je jen jednou vyjety ven. S doplnkama - nanoznik (ne original), podlozka, navlek na madlo s modrymi stuzkami, clonou na strisku, ktera se da dovnitr, takze s ni jde i zazipsovat. Koupeny 4.12.2013 z Babymarketu v BA, cena dohodou, dost mi to specha, potrebuju poridit neco skladnejsiho ;( Vic do IP;)

mojebabo18
8. dec 2013

@frlka a ake?? npis mi IP, diiik ky odporučaš.. 😉

janulap
8. dec 2013

@miriamval ahoj,prosim ta,ja sa akurat zacinam obzerat po nejakom sportovom kociku alebo golfkach a chccem sa opytat.K tomuto britax b agile nie je fusak a dokupovala si?Aky presne kocik mas?Dakujem

frlka
autor
9. dec 2013

@mojebabo18 neviem, co presne hladas...kocik do mesta, do terenu, ...ake ma mat vlastnosti...ale uz som vysla z cviku 😀 kocikomania ma uz presla... 🙂

tyrkis
12. jan 2014

@zuzanazuzana prosim ta kde si kupila tuto podlozku?je to presne na mieru b agile 4?dakujem

barboragonova
13. jan 2014

@miriamval Ahoj ,kedy budes britax predavat??cchela by som ho kupit ale az tak april-maj🙂

miriamval
13. jan 2014

@barboragonova Ahoj, nechystám sa kočík predať, sme s ním vcelku spokojní, aj keď má dáke muchy čo by som konštrukérom vytkla

barboragonova
13. jan 2014

@miriamval ahoj ake??neviem sa rozhodnut medzi BJCM a agile...

miriamval
13. jan 2014

@barboragonova BJCM tiež som nad ním uvažovala ale akosi rozhodla cena. Mala som B-smart ale ten bol úzky pre malého ale dala sa dať nižšie strieška tak som myslela že aj b-agile to tak bude mať ale nemá. Je tam sieťka. B-agile nemá nánožník a neviem prečo je nadšitá šnúra na posúvanie sedacej časti hore a dole, zasekáva sa pri vyťahovaní hore. Tento istý systém má aj BJCM aspoň ten čo som včera videla v ALLTOYS. A do koliesok sa zasekávajú kamienky mohli mať troška dezén ale aspoň nedostanú defekt 🙂. Neviem ako je BJCM odpružený ale nám to nechýba, Neviem aké máš požiadavky ty. A chýba mi že sa nemôžem priamo dívať na dieťa ☹ Ale inak sa ľahko ovláda jednou rukou, ľahko sa skladá a potrebovala som hlavne ľahký kočík aby som zvládla nášho macíka aj nákup ukočírovať 🙂 a aby mal malý väčší priestor aj na fusák.