icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

poisonblu
1. nov 2013

@6mia6 nonja som ho mala jedno leto a farba je ok..a da sa predsa kupit nova strecha

6mia6
2. nov 2013

@poisonblu lenže človek keď už kúpi novú strechu tak sa mu peniaze nevrátia. Len aby som ho predala ju určite kupovať nebudem. Moja chyba to nie je že vybledla.

nedockava4
3. nov 2013

Ahojte, nepredavate niektora hlboku ciernu vanicku na britax b agile? Kuuupim pouzivanu 🙂

lucinka710
5. nov 2013

@ivanazv prosim vas a kolko vas stala ta plastenka na kocik od tej pani ktora ich sije na mieru? dakujem pekne

ivanazv
5. nov 2013

@lucinka710 joj ja som už zabudla 😉 ale tuším asi 7eur?

lucinka710
5. nov 2013

@ivanazv dakujem 🙂

lucinka710
5. nov 2013

@sisi1986 prosim vas odkial mate plastenku na kocik dakujem

sisi1986
5. nov 2013

@lucinka710 objednala som ju odtiaľto z MK od jednej pani. Na ňu som získala kontakt tu na MK ako som čítala toto fórum stránku po stránke v histórii. Kontakt na ňu [lienka0078@gmail.com], treba ju kontaktovať a opýtať sa. Za to sa neplatí. Inak je to pláštenka pôvodne na x-lander kočík a sedí perfektne. Som veľmi spokojná.

trinity333
6. nov 2013

maminy, ktoré máte tento kočík pomôžte mi, nakoľko nemám čas tu listovať, surne potrebujem nanožník, odporučte mi maminu, ktorá ich šije, nechcem original britax ten sa mi nepáči---- dakujemmmmmm 😉

trinity333
6. nov 2013

@poisonblu ahoj kde sa da kupiť tento fusak? dobre držii? nešmýka sa? lebo ja už neviem čo tam vložiť do kočíka, aby sa nešmýkalo v nom

jollynka
6. nov 2013

Mam otazku. Ako skladate kocik, ked v nom mate fusak? Nespini sa ten fusak? Je pohodlne to skladanie s fusakom? Dakujem.

poisonblu
6. nov 2013

@trinity333 ja ho mam z 4 mama.sk, a nedrzi moc dobre..maly v kociku len sedi, takze ked ho tam davam, trosku sa fusak zosunie..ale idem to prichytit suchym zipsom, len nemam kedy to tam nasit

lusiela1
6. nov 2013

@trinity333 ahoj,ja šijem

stipec26
11. nov 2013

@abutkova mam vajicko romer a pasuje 🙂

stipec26
11. nov 2013

@babymarket_sk pisala som vam spravicku 🙂

strihalka
12. nov 2013

@trinity333 mela sjem z pinkie.cz, ted aj tu nekdo proshopov ponuka jejich tovar, a pasoval🙂

sisi1986
12. nov 2013

ahoj baby, čo dávate do kočíka na zimu? fusak a ešte nánožník? či bez nánožníka a aký fusak? origi či nejaký iný? ktorý dobre drží? ja rozmýšľam aj nad Eisbrachen, ale ten tam až tak dobre nepasuje, ale je to termo fusak. Tak neviem, čo na to hovoríte vy? Potrebujem to poriešiť čím skôr, tak pls poraďte.

bourdka
12. nov 2013

F U S A K AGILE- ahojte maminky, poradte mi prosim, ktory fusak normalne pasuje, bez toho, aby sa neustale zosmykoval ako sustakovy emitex 😖 Precitala som asi 20 stran a nejak som sa k tomu nedopracovala 🤐
Velka velka vdaka za kazdu radu 😵
A ak to cita nejaka maminka, ktora by vedela poradit plastenku pasujucu aj na roztiahnutu strechu, bude to bomba kseft 😀 😀 😀

zuzik307
13. nov 2013

@bourdka original fusak pasuje dokonale, nesmyka sa 🙂 a plastenka tiez original 😉

bourdka
13. nov 2013

@zuzik307 Dakujem za info, a original fusak drzi iba na pasoch, ci aj nejak inak sa upevnuje ?
Hej hej plastenka... len lacnejsiu by som brala 😉

zuzik307
13. nov 2013

@bourdka fusak drzi len na pasoch, ale aj tak nemam pocit, ze by sa smykal...material rovnaky ako potah kocika... 😉

bourdka
13. nov 2013

@zuzik307 Len ci robili zatazove testy aj s takou divoskou ako je moja 😀 😀

lenocka22
20. nov 2013

ahojte maminy, chcela by som sa poradit, tiez mame britax B- Agile a chcela by som si k nemu dokupit nanoznik pinkie black dots, mal by byt univerzalny, len sa bojim ci mi bude dobre sediet na kociku. Mamicky mate niektora tento nanoznik ? dakujem za rady.

chantall_90
20. nov 2013

@katie233
@6mia6 baby , aj mne vbledla strieška na ciernom , a to som ho kupovala nedavmo ...tiez b som to dala reklamovat , len som, stratila zarucak , kocik mam už odloženy , že b som ho predala , len je to dost vidno ..tak neviem ci ho niekto bude chcieť ..

ewca99
24. nov 2013

@adka_pajerska ahoj prosimta kde si si dala robit nanoznik a rukavnik a kolko ta to stalo? A pasuje dobre na kocar? Dakujem

nadulka88
24. nov 2013

KOcky, prosim vas aky je original nanoznik ku britaxu? asi najlepsi, vsak? 😅 a ako sa upevnuje? dakujem za rady..

6mia6
24. nov 2013

@chantall_90 striešku mi vyreklamovali a dali mi fungel novú

janelle5
24. nov 2013

@nadulka88 ja mam kocik b motion co je vlastne to iste ako b agile ibaze ma lepsie odpruzenie a kolesa. 🙂 Nanoznik mam original a podla mna pasuje velmi dobre na kocik. Pripevnuje sa na bokoch hore o tycku gumickou a dole suchym zipsom. Siaha par cm nad madlo .

chantall_90
24. nov 2013

@6mia6 ja som vyhodila zarucak ..😀

nadulka88
24. nov 2013

@janelle5 velmi pekne ti dakujem.. a objednavala si ho zvlast alebo bol uz sucastou?