Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte, nepredavate niektora hlboku ciernu vanicku na britax b agile? Kuuupim pouzivanu 🙂
@ivanazv prosim vas a kolko vas stala ta plastenka na kocik od tej pani ktora ich sije na mieru? dakujem pekne
@lucinka710 joj ja som už zabudla 😉 ale tuším asi 7eur?
@ivanazv dakujem 🙂
@sisi1986 prosim vas odkial mate plastenku na kocik dakujem
@lucinka710 objednala som ju odtiaľto z MK od jednej pani. Na ňu som získala kontakt tu na MK ako som čítala toto fórum stránku po stránke v histórii. Kontakt na ňu [lienka0078@gmail.com], treba ju kontaktovať a opýtať sa. Za to sa neplatí. Inak je to pláštenka pôvodne na x-lander kočík a sedí perfektne. Som veľmi spokojná.
maminy, ktoré máte tento kočík pomôžte mi, nakoľko nemám čas tu listovať, surne potrebujem nanožník, odporučte mi maminu, ktorá ich šije, nechcem original britax ten sa mi nepáči---- dakujemmmmmm 😉
@poisonblu ahoj kde sa da kupiť tento fusak? dobre držii? nešmýka sa? lebo ja už neviem čo tam vložiť do kočíka, aby sa nešmýkalo v nom
Mam otazku. Ako skladate kocik, ked v nom mate fusak? Nespini sa ten fusak? Je pohodlne to skladanie s fusakom? Dakujem.
@trinity333 ja ho mam z 4 mama.sk, a nedrzi moc dobre..maly v kociku len sedi, takze ked ho tam davam, trosku sa fusak zosunie..ale idem to prichytit suchym zipsom, len nemam kedy to tam nasit
@trinity333 ahoj,ja šijem
@babymarket_sk pisala som vam spravicku 🙂
@trinity333 mela sjem z pinkie.cz, ted aj tu nekdo proshopov ponuka jejich tovar, a pasoval🙂
ahoj baby, čo dávate do kočíka na zimu? fusak a ešte nánožník? či bez nánožníka a aký fusak? origi či nejaký iný? ktorý dobre drží? ja rozmýšľam aj nad Eisbrachen, ale ten tam až tak dobre nepasuje, ale je to termo fusak. Tak neviem, čo na to hovoríte vy? Potrebujem to poriešiť čím skôr, tak pls poraďte.
F U S A K AGILE- ahojte maminky, poradte mi prosim, ktory fusak normalne pasuje, bez toho, aby sa neustale zosmykoval ako sustakovy emitex 😖 Precitala som asi 20 stran a nejak som sa k tomu nedopracovala 🤐
Velka velka vdaka za kazdu radu 😵
A ak to cita nejaka maminka, ktora by vedela poradit plastenku pasujucu aj na roztiahnutu strechu, bude to bomba kseft 😀 😀 😀
ahojte maminy, chcela by som sa poradit, tiez mame britax B- Agile a chcela by som si k nemu dokupit nanoznik pinkie black dots, mal by byt univerzalny, len sa bojim ci mi bude dobre sediet na kociku. Mamicky mate niektora tento nanoznik ? dakujem za rady.
@adka_pajerska ahoj prosimta kde si si dala robit nanoznik a rukavnik a kolko ta to stalo? A pasuje dobre na kocar? Dakujem
KOcky, prosim vas aky je original nanoznik ku britaxu? asi najlepsi, vsak? 😅 a ako sa upevnuje? dakujem za rady..
@chantall_90 striešku mi vyreklamovali a dali mi fungel novú
@6mia6 ja som vyhodila zarucak ..😀

@6mia6 nonja som ho mala jedno leto a farba je ok..a da sa predsa kupit nova strecha