Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
ja mam na predaj britax cierny
Ďakujem..dnes som volala do jedného obchodu,vraj tie kg sú dane normou,viac napísať nemôžu..ešte sa chcem opýtať maminky modrého kočika aká ta farba je,je ako na obrázku alebo jasnejšia,neviem sa rozhodnuť medzi tou modrou a hnedou..modrý som naživo nevidela..ďakujem..
Ahojte mamicky, prosim vas kde ste kupili tu polohovaciu podlozku na nozicky? Videla som to davnejsie v diskusii, ale teraz to akosi neviem rychlo najst. Pripadne nepredavate ju uz niektora pouzitu, ze uz nepotrebujete? Maly mi este dost casto rad zaspi v kociku a tak uvazujem ze by som ju kupila, aby mal chrbatik pekne rovno ked spi. Dakujem velmi pekne!
@pegaca S tou nosnosti je to opravdu podle norem EU, urcite tam v pohode muzes vozit tezsi dite jak 15 kg, a u barev jsem mela stejnou dilemu, ci modry nebo hnedy, kazdopadne oba byly nazivo krasny, takze ani s jednou barvickou neprohloupis ;) Ja nakonec vzala ten modry, napis mi mail do IP, poslu real fotecky ;)
žienky sedi aj nejaka ina hlboka vanicka na bagile ako origos?
ahojte vlastnim B agile uz dlhsie,doteraz bol vyuzivany ako viac menej prirucny kociari pre mojho teraz uz viac ako 2rocneho syna,viac menej uz je vyuzivany naozaj prilezitostne,na rychle presuny po meste.Ale kedze cakame dalsi prirastok,chcem dokupit autosedacku a vanicku a vyuzivat ho ako trojkombinaciu.Mate s tym niektora skusenost,konkretne s autosedackami?V predajni mi povedali,ze tam pasuju len romerky,ale jedna kocka tu na MK mi napisala,ze ona nakllikavala Maxi cosi.Mate to niektora odskusane?
Dievčatá čo vlastníte b-agile 3-kolku. odporúčate pre 1,5 ročné dieťa? Mám dievčatko, je menšia..nebude sa tam šmýkať? Je kočík stabilný? Neprevráti sa? A aký je rozdiel medzi ním a b-smartom? Dakujem
@abutkova nemám skúsenosť, ale niekde som čítala, že by mala pasovať aj maxi cosi.
@maminabobo my sa vozíme cca od roka. Treba vyskúšať. Zo začiatku možno bude trochu stratená, lebo je to priestrannejší kočík.
@katie233 a nevadilo vám, že tie nôžky sa nedajú dať hore? Ja mám veľký kombinovaný kočík, ale má hore nožičky, tak žiadny problém. A nevieš mi povedať, či je trojkolka stabilná a aký je ten britax b-smart...tam sa dajú dať hore aj nožičky, ale asi je menší, len neviem či moc malý...🙂
@maminabobo neviem, aky je medzi nimi rozdiel :(. A nie nevadilo. Ta latka pid nozickami sa da vyhrnut hore, takze nema nozicky uplne dole. A baby tu kupovali aj podlozku pod nozicky 🙂
Baby, ktore mate tento kocik, pouzivanie niekto aj stupienok za kocik pre 2. dieta? Alebo neviete ci sa tam vobec da dat? Dakujem
@zuzanaslu zatiaľ ju nemám, nevedela som že je v babymarkete. Myslela som, že je len na tej českej stránke. S tým spaním sa to stále mení. Teraz už zase viac správame doma, nejako sa mu už denný spánok skracuje, tak rozmýšľam či ju ešte kúpiť. Skôr chodíme teraz von keď je hore a skôr v manduce. Tak mu možem rozprávať o tom čo je okolo a páči sa mu to. Ale vďaka za info, zvazim to.
@zuzanaslu inak som s kočíkom veľmi spokojná. Na tu rozzipsovanu časť striesky mám prichytenu cvockami nepremokavá latku, takze keď je strecha rozzipsovana, kryje fantasticky+ nanoznik k tomu a maly je krásne chránený pred vetrom, hlavne keď leží. V sede mu striesku nerozzipsovavam, aby lepšie videl. Najviac sa teším že je to kočík ľahký na váhu a má kolesa s ktorými viem zhopkat po medziposchodi od výťahu. To bol môj problém pri prvom kočíku mothercare, ktorý tu na MK predávam. Ešte jedno malé mínus, že maly nemôže byt otočený aj smerom ku mne. Inak som s ním spokojná.
Baby sedačka sa da dat do sedi úplne rovno? Je pevne vystuzena? Mám baby jogger city mini a tam to taknieje
@tyrkys13 nie neda...to mi dost vadi, ale zvykli sme si....niektore baby to riesia tak, ze zafixuju pasy dozadu , ale nasa musi byt priputana, inak by odisla 🙂plus aj ten system polohovania chrbatika je podla mna dost neprakticky, hlavne ak mas v tej zadnej kapse veci...ale nemenila by som, lebo zas system skladania kocika do auta je super, a ja ho nakladam a vykladam niekoľko krat denne plus jeho nizka vaha....
Baby da sa dat sedačka do úplného rovneho sedu?
Ahojte kocky. Prosim o dve info, ktore tu uz boli pisane, ale neviem ich najst:
1. aky je original nanoznik na bagile? Odporucate alebo nie?
2. kto sije tie kusky striesky namiesto sietky, akym sposobom sa to tam upevnuje a kolko to stoji?
Vdaka. 😉

Ahojte,chcem sa opýtať či v britaxe vozite aj deti ťažšie ako 15kg? Chcem tento kočík kupiť,ale môj malý má 9mes. a 10kg,tak sa tej vahy trošku obávam,či ho aj dlhšie využijem.Ďakujem moc