icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

mimustek555
13. feb 2014

tyrkys13 uplne do rovneho sedu nie ale da sa to spravit...prosim ta a na BJCM sa da dat ten spodok na nozicky hore aby boli rovno ked mi maly zabuva? Ja sa neviem rozhodnut medzi BJCM a B-AGILOM 😒

mimustek555
13. feb 2014

@tyrkys13 uplne do rovneho sedu nie ale da sa to spravit...prosim ta a na BJCM sa da dat ten spodok na nozicky hore aby boli rovno ked mi maly zabuva? Ja sa neviem rozhodnut medzi BJCM a B-AGILOM 😒

tyrkys13
14. feb 2014

@mimustek555 nedajú sa dat. Ale nám to nejak vobec nevadilo. Starší syn este ako dvoj ročný na dovolenke sa v ňom v pohode vyspal🙂

spajky
19. feb 2014

nepreda niekto tu uni podlozku pod nohy easywalker rada kupim

evamarket24
23. feb 2014

Britax B-Agile 4 teraz aj s pláštenkou v cene.
Dokúpiť môžete aj terénne kolieska, cestovnú tašku, nánožník, organizér, hrací pult či prebaľovaciu tašku

lucinka0503
23. feb 2014

Ahojte žienky.Prosím Vás o radu,mám kúpený kočiarik britax b-agile modrý (blue sky) a chcela by som si objednať doň podložku s Pinkie,ale nemám ani šajnu aká farba by sa mi tam hodila.Poraďte ak môžte.Ďakujem

spajky
24. feb 2014

@lucinka0503 presne ten so kupila aj ja 🙂

mirellka
25. feb 2014

@lucinka0503 ahojte majitelky b agile chcem sa vás spýtať aké maju kolieska tieto typy kočíkov..ja mám b smart a nie som spokojná lebo sú akoby penové a zapichujú sa do nich kamienky čo mi dosť prekáža...môžetemi prosím niekto napísať aké sú koliesk na agile a ako ste spokojné , dakujem
@spajky
@lucinka0503
@tyrkys13

@mimustek555

spajky
25. feb 2014

@mirellka cakam ho zajtra 🙂

marianka3
25. feb 2014

@mirellka My máme B-agile 4 2013, fossil brown. Kolieska sú penové, a zapichujú sa do nich kamienka, dosť nepraktické...kočík používam od júla 2013 a už uvažujem o výmene predných kolies...a to tak veľa ani nekočíkujeme už, v skupine Britax mi baby písali, že sa dajú na agile aj samotné nafukovacie kolesá kupiť...no momentálne sú vypredané ☹

lucinka0503
25. feb 2014

@mirellka Aj na britaxe b-agile su kolieska,ze sa Ti don zapichuju kamienky,ale mne osobne to nevadi,tie ktore sa daju vybrat vyberiem a uz na vsetkych golfacov su skoro take kolieska.

spajky
26. feb 2014

@mirellka ako vravi @lucinka0503 na golfkach su take okrem pp pliko mini co ja viem ten ma super gumene 🙂

spajky
27. feb 2014

maminky od vcera som majitelkou co mi vadilo bolo sikme sedenie ide vsak lahko viriesit vyparala som na tych snurach co sa nastavuje opierka take to presite kde sa to zabrzdi ked to ide do sedu teraz snurka ide dalej s opierka viac do sedu a je to o moc lepsie sedenie 🙂

zuzana02
28. feb 2014

@micva ahoj prosím ťa nemáš link ktorý nánožník je to? vďaka 🙂

micva
28. feb 2014

@zuzana02 babytip.sk a nanoznik bol emitex sport

zuzana02
28. feb 2014

@micva Vďaka 🙂

babymarket_sk
28. feb 2014

@mirellka
Ak si dobre pamätám návod, tak kamienky sa dajú povyberať a guma nahriať fénom a dá sa do pôvodného stavu...

mirellka
28. feb 2014

@babymarket_sk dakujem za radu cez vikend to vyskusam 🙂

babymarket_sk
28. feb 2014

@mirellka
Skúste pozrieť návod, mám pocit, že som to tam kedysi videla...

baskustek
28. feb 2014

Baby,neviem,ci sa to tu uz spominalo,no chcem sa spytat,ci ani vam sa neda dat tento kocik do uplneho sedu?Myslim naozaj sed,90 stupnovy uhol.Lebo mne sa da dat len do takeho akoby polosedu,nie uplne.Tak neviem,ci mam davat malej vankus za chrbat alebo co...

malinovka333
1. mar 2014

@baskustek spajky to pisala kusok vyssie ako sa to da vyriesit

babymarket_sk
1. mar 2014

@baskustek
Nemal by to byť problém, deťom táto poloha zvykne vyhovovať, ak by bolo potrebné polohovanie nožičiek, dá sa dokúpiť podpera na nožičky.

baskustek
1. mar 2014

@spajky a co si tam presne vyparala prosim ta?ja tam nic take nevidim ☹ Asi jej fakt budem davat ten vankus za chrbat

spajky
1. mar 2014

@baskustek ked tahas do sedu tie snury zabrzdi ta to na takych presitiach vo vnutri maju kozienku to som vyparala opatrne a teraz ide do sedu lebo snury sa pretiahnu dalej

nicolle21
1. mar 2014

ahojte britaxove mamicky 🙂 od pondelka sa k vam zaradime uz aj my s malym, dnes som mu zejadnala modry agile, ostala som uplne ocarena farbou (povodne som planovala ciernu).. chcem sa opytat, ake prebalovacie tasky pouzivate? prip by som ocenila aj radu odkial si zadovazit 🙂 v obchode som na to akosi dnes zabudla..

lucinka0503
1. mar 2014

@marianka3 Ahoj,no ja som volala do obchodu kde som kupovala kociarik b-agile a povedali mi,ze nafukovacie kolieska na tento tip kociarika sa nedaju dat,len na motion.Tam su rozdielne konstrukcie kociarika.

marianka3
1. mar 2014

@lucinka0503 Áno? Tak ja už neviem dve mamičky mi písali, že pasujú aj tie nafukovacie kolieska z b motion, ale asi radšej nebudem vymýšľať...

lucinka0503
1. mar 2014

Hmm,ono jd to vec zvyku,vsetky sme naucene na nafukovacie kolieska,aj hlboke kociariku,co su teraz tie 2 a 3kombin.su väcsinou s nafukovacimi a potom prejst na plastove je velka zmena.Naraz nam vsetko hrka,rachoce a uz same nevieme co vlastne chceme.Treba si uvedomit,ze je to odlahceny kociar a uz ten b-motion je o kusok tachsi ako agile a to len kvoli kolieskam a konstrukcii,skusala som v predajni a to nie je zapocitana este vaha dietatka.

marianka3
1. mar 2014

@lucinka0503 veď práve preto som si agile kúpila, lebo bol ľahší ako b motion 😉

vincp
1. mar 2014

Babky, som asi riadne nemehlo,ale neviem zalozit nanoznik :/ Kupila som si ku Agile origos Britax, aby som nematurovala pri tom pol hodku a dnes som sa k tomuto limitu priblizila. Spodnu cast som poxopila, ale o co uxytite vrxnu? Dakujem :D