Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
tak sme to dali dobre, len sa mi to zda stale nizko.....
Ahojte maminy, prosim Vas tie, ktore ste si davali sit kryt na strechu - mate ho niektore aj tak urobeny, ze sa da zazipsovat dovnutra? Takze ziadne posuvanie a napravania, pjana tu davala taku foto, ale uz to nerobi, a ja by som to tak veeelmi chcela 🙂 Poradite niekoho alebo sa dohodneme na usiti? Chcela by som k tomu aj navlek na madlo, dakujem 😵
@spajky uz som objednala aj ja pinkie, taku pruzkovanu modro-zeleno-bielo-cierne pruzky, krasne to ozivi.. dufam 😅
@bourdka ta clona aj mna zaujima, som netusila, ze to bude az tak tazke najst, kto by to usil.. ja som uplne lava na sitie.. keby sa to dalo upiect, mala by som uz hotovo 😀
inak babule, chcem si rovno objednat aj pinkie podlozku k tej taske, bude mi to tam sediet, mate niektora?
aaaa kocik uz mame doma u nasich 🙂 juchu
Co myslite, mozem kociar docasne pouzit aj pre 4 mesacne babatko? Mae hlboky, ale cestujeme a budem sa casto presuvat a tak by sa mi hodil tento. Hm?
@lucinka0503 Aj prezradis ako sa vola resp. nick? 🙂
@bourdka Samozrejme nick ma Ajjas .🙂
Baby, potrebovali by sme clonu na agile. Kde si ju dávate šiť?
@lucinka0503
@bourdka jej babule, dakujem, mozem vas poprosit, ak sa pani ozve, aby ste oznacili aj mna, aby som si to prisla pozriet? clonu budem chciet urcite na 100%
@nicolle21 @lucinka0503 ajjas sijeeeee 😀 mala by dnes dat inzerat 😀 😀 😀
videli ste novy a este lepsi Britax B Agile 2014?
@lucinka0503 Ja som jej profil nenasla...
Ahoj mne clonu aj madlo sila ajjas sedí super a dá sa aj zazipsovať
Ja uz som si objednala, hrooozne sa na to tesim. 😀
@archontisa nemenili až toľko, čakala som viac zmien, ale nevadí...ďaľší kočík už nepotrebujeme 😉
@marianka3 prosim ta kde sa daju na kocik britax b-agile dokupit tie nafukovacie kolesa?
@martinka285 Vieš čo, nakoniec som ich nekúpila, lebo jedna tvrdila, že sa namontovať dajú, druhá, nie, tak som nechcela riskovať. Ale baby ochotne napísali linky na eshop: https://www.modrykonik.sk/group/4260/?page=2 Si v skupine Britax? Lebo tak sa Ti link aj zobrazí, ak si členkou🙂
chcem sa spýtať, či niekto skúšal aj štvorkolku aj trojkolku, neviem sa rozhodnúť, ktorý vybrať, je cítiť medzi nimi rozdiel v stabilite pri jazde a manipulácii s ním, mám ešte jedno chodiace dieťa, ktoré musím držať za ruku a na kočík zostáva len jedna ruka.

@vincp no dvoje suche zipsy mas na madlo pripevnit a tie po boku o rameno pod ktorym mas nadpis britax🙂