icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

zuzanaslu
24. mar 2014

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci pouzivate podlozky do kocika B-agile. Ak ano ako ho potom skladate? Vlastne, ak je v kociku podlozka, ta uchytka za ktoru sa kocik chyti ked sa sklada, je tym padom schovana pod podlozkou? Chcela by som kupit podlozku do kocika, len neviem, ci potom nebude problem so skladanim. Dakujem

eviikuu
24. mar 2014

@zuzanaslu Ja mam pre drobca tuto http://www.pinkie.cz/detail/207/podlozka-black-... strcim ruky pod nu a zlozim ako keby tam nebola 😉

zuzanaslu
24. mar 2014

@eviikuu aha, dakujem, to ma nenapadlo 🙂

nelca19
27. mar 2014

@miriamval prosím vás kde ste objednala podložku do kočíka? ďakujem

miriamval
27. mar 2014

@nelca19 už si presne nepamätám viem že ju šili že som si sama určila farby, len nie som s ňou moc spokojná nakoľko nie je to bavlna takže na leto to určite nebudem používať a výplň ja len vatelín tak sa zošmykáva lebo je mäkká, teraz som si objednala inú bavlnenú aj s bočnicami tak snáď už malý nebude bývať opretý len na jednu stranu

miriamval
27. mar 2014

@katka310 ja mám tento presne ale fialový a som spokojná je tenší ale prikryjem si malého až po krk ak náhodou zaspí

adikah
27. mar 2014

Ahojte dievcata, je tu niekto, kto vie usit clonu na striesku? Pripadne, viete poradit, kde by som si ju mohla dat usit. Dakujem 🙂

diusa8
28. mar 2014

Dievcata pisete tu o podlozke nejakej pod nohy ale vsak britax sa da na nohach vysunut ta latka nie ze ma nozky potom rovno ci ???

babymarket_sk
28. mar 2014

@diusa8
Vysunutím látky nedostanete nožičky do roviny...podložkou áno - https://www.modrykonik.sk/shops/my-shop/kociky/...

lelec
29. mar 2014

Poradte Britax b-agile 4 alebo 3 ?????

mariannas74
29. mar 2014

@lelec ahoj,ja mam 4 a predtým som skúšala 3 ...určite stabilnejší je 4,hlavne keď už je väčšie dieťatko,je úžastný,som hrozne spokojná,malá ma 2 a stále behá,ale keď sme ho kúpili,cestou domov v ňom zaspinkala 🙂 konečne poriadny golfokočík 😉

mariannas74
29. mar 2014

@nelca19 ja som si ušila 🙂

lelec
29. mar 2014

@mariannas74 tak super teda paci sa mi viac 3 mala som uz trojkolku casualplay ako stabilita super tak nevie ale dakujem velmi pekne ja som po dlho hladani golfovych kocikov prisla k tomuto sportaku aj ked mam sportovy toto beriem ako golfac heh tak sa tesim nanho a aku mas farbu? chcela by som cervenu len neviem ako nazivo vyzera vsade je ina na obrazkoch a fotkch

mariannas74
29. mar 2014

@lelec ja som cierny kupila,ale mam asi sto podložiek tak preto 🙂 ale červená je taká skôr vínová,nie sýto červená.Ja som mala Bexu 3 ,ale golfáce sú také iné na tých 3 kolieskach.Aj quinny zapp som mala a dala som ho preč

mariannas74
29. mar 2014

@lelec aj ja to beriem ako golfáč,lebo je priestranny a super sa skladá a je lahučký 😉

martinella1
29. mar 2014

@mariannas74 preco si dala prec qiunny ? Nevyhovoval?

martinella1
29. mar 2014

Aj k nam uz dorazil tatos....mame b agile 4 vo farbe fossil brown, je nadherny, osobne krajsi ako na totkach....dnes sdmer uz aj otestovali.....super je

lelec
29. mar 2014

@mariannas74 tak ja mam cierny nico bebetto preto uz nechceme cierny chcela som hnedy ale ten cerveny ma skor zaujal a to sa mi hodi ked je taka vinnova cervena a nie kriklav takze rozhodnuta dakujem

mariannas74
29. mar 2014

@lelec no ja som taký videla,ale možno majú v ponuke aj taký kriklavý ,radšej treba niekoho z rovnakého mesta osloviť,či má taký a kuknuť,ak nemajú nikde poblíž v obchode 😎

lelec
30. mar 2014

@kitty88 prosim ta ty mas b-agile 3 ako sa na nom jazdi? je stabilny?chcela by som si ho kupit ale trojkolka sa mi paci viac kolko ma tvoja mala? odporucas ho alebo nie ? vdaka

kitty88
30. mar 2014

@lelec ahoj, no ja ho pouzivam len sporadicky (do auta, na nakupy) cca rok, teraz v poslednej dobe uz trocha viac, kedze doteraz som pouzivala hlavne sportak z 3-kombinacie. ale som s nim spokojna, jazdi skoro sam 😅 😀 😀 😀 stabilny je podla mna dost, mam aj velku tasku na nom a vobec ho netaha jej vaha. inak dcerka ma 1,5 roka a cca 11 kg. takze ano, odporucam, aj ked baby vravia, ze 4-kolka je stabilnejsia a lepsie sa ovlada, ale ja nemam problem 😉

lelec
30. mar 2014

@kitty88 no super a mohla by som ta poprosit este ci by si nemohla pridat fotku ked malinka lezi v kociku lebo uz si to tam davala ako je ta latka na nozickach vyduta ale tak mja mala ma 78 cm dlha a ma 10,6 kg tak by som chchela vidiet ako to vyzera ked taketo dieta v nom lezi prosim ta moc by si mi pomohla dakujem

kitty88
30. mar 2014

@lelec no to bude asi problem, lebo 1. mala v kociku nespi, teda pri spanku ju neodfotim a ked je hore uz vobec nie, lebo neexistuje, aby lezala a 2. kedze tam nespi, mame opierku trocha prisposobenu tak, aby bola kolmejsie (vzadu som tie pasy zapla spolu) a nechce sa mi s tym babrat znova... takze prepac 😅 mozno niekto iny tu ma foto leziaceho dietatka, skus sa spytat 🙂

lelec
30. mar 2014

@kitty88 jasne chapem v poriadku dakujem

lelec
31. mar 2014

Tak britax b-agile červeny objednany som zvedava na realitu tesime sa

lumoska
31. mar 2014

baby...tiez o nom uvazujem, hmmm....tie, co ho mate dlhsie, nehrkaju kolieska? ani na dlazbe a pod?

zuzik22222
1. apr 2014

@martinella1 ahoj martinella 🙂 chcem sa opytat,tento kocik sa chystam kupit aj ja a aj v tejto farbe 🙂 tam sa neda nadvihnut opierka na nozky,ze? ☹ moj drobec zaspinka pravze v kociku a mi pride neprirodzene,ked ma nozky spustene,citala som tu o nejakych podlozkach,ze sa daju dat,ci si takto spokojna ako to je?uz ho mam vybrany hrozne dlho,velmi sa mi paci,len toto mi trosku vadi,ze nie je najlacnejsi a nema polohovatelne nozicky ☹ si spokojna?dakujem pekne,zuzka

martinella1
1. apr 2014

@zuzik22222 ahoj zuzi, no nozky sa nedaju polohovat, len nadvihnut ta cast v oblasti noziciek, uplne to staci, mala je zatial mala, nozky jej nevisia....ale skusala kamoskina starsia a uplne v pohode...sice nie celkom v rovine, ale neviseli.....skusim pohladat niekde aj foto

zuzik22222
1. apr 2014

a este sa chcem opytat,lebo uz tu citam na ten kocik vselico negativne,on ma vsetky kolieska gumene,ci len zadne a ze vraj sa neda opierka na chrbatik dat do 90 stup.uhla,je to pravda?